• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Vénkecske!:)

    Nagyon köszönöm hogy újra Felém vezetett az utad..:)
    Kedves figyelmességedet köszönöm szépen,
    nagyon finom volt az édesség.:P
    Édes vagy amikor eufóriától cseppet megrészegülve keresed a szavakat:-*

    Nagyon jól éreztem Magam Veled; remélem hamar újra randizhatunk..;)

  • Egyeztetés:

    Régen ,még kezdeti botladozásaim közepette találtam rá. Emlékemben megmaradt, az idő elszaladt,de pár napja elébem került ismét a hirdetése . Bele-bele olvasva a kapott beszámolókba,kedvet kaptam ismét meglátogatni ! Nosza telefon és pár szóban ajánlatot tettem egy összegabalyodásra.Hangja már akkor "megfogott". Búgó,hívó, kacérkodó, szimpatikus bevezetés egy leendő találkozóhoz. Két nap múlva fogadott.
  • Megközelítés:

    A város egyik nagy csomópontjánál Budán van a "búvóhely", én most Metróval mentem ,ideális. Parkolás is láthatólag megoldható,fizetős. A házszám birtokában (amit volt oly kedves és előzetesben megadott) gyerekjáték. Pontos időben telefon,kapukód és már lifteztem is felfele....
  • Helyszín:

    Masszív bérház,még a boldog békeidőkből, a lakás is ennek megfelelő állapotú, tágas ,hangulatos és tiszta . A szoba meglepően nagy, az ágy is, hangulatos háttér zene, látható helyen az időmérő. A fürdő ebből a szobából nyílik, praktikus . Nagy és jó illatú törölközővel sietve irány ide. Tisztaság itt is,tusfürdőkben bővelkedő.Kétféle szájvíz, és száraz kilépő a kád előtt . Egyszóval hibátlan.
  • Lány külseje:

    Régen volt,emlékeimben csak homályosan élt az arca ,de megpillantva , felismertem . Ő volt az ! Fülig érő mosoly,kedves puszik,ölelés,mindezt még ott az ajtóban ! Jó érzés volt.
    A hirdetésében a valós képekkel hirdet, arca bizalomgerjesztő, ott állt előttem egy természetes ,szimpatikus Hölgy ! Kicsi de arányos, kecses és szexi ! Rendelkezik korosztálya oly sok előnyével, higgadt,de szükség esetén kezdeményez is. Ért a férfiak nyelvén ....
  • Action:

    A lényeget a telefonon röviden egyeztettük, most úgy mentem ,meglássuk mi sül ki belőle ilyen hosszú idő után .Hát többet kaptam mint reméltem !
    Már a fogadásom is olyan természetesre sikeredett , bár én még felöltözve de ő hozzám érve mintegy véletlenül, bizony nadrágom kezdett nagyon kényelmetlen lenni.....
    Egy ilyen kezdés megalapozza a randi egészét. Folytatása a tisztasági percek után hasonló módon ,kiegészítve egy olyan lágy ám mégis hosszú percekig tartó csókolózással, hogy bizony a várva várt francia akár mellőzhető is lehetett volna ! De szerencsémre ő nem így gondolta...
    Felsorolni is bőséges a sok-sok lehetőség amit sorra vettünk,mindkettőnk gyönyörűségére ! Mihez tartást véget : Valéria mindent megtesz a vendégért, csak az idő véges......
    Mély torkos franciája nagyon is az , könnyedén indít,és hosszan eljátszik vele (velem),finoman a környéket is kényeztetve.Igen ez a helyes kifejezés : Ő kényeztet !
    Szerencsére kölcsönös lehetett a szimpátia,mert a 96 ritka lánynak jön be... Meddig a punci és ánuszrózsa nyalogatásával igyekeztem fokozni a hangulatot, ő mélyrehatóan tanulmányozta a férfiasságom, hadd ne mondjam sikerrel ! Még tartottam magam ,bár a mély torok élménye leírhatatlan élvezetét szerettem volna mással is kibővíteni. És lőn.
    A puncija volt a következő "fogás",először kívül,majd belül ... Természetesen a *habzsolásomból* nem maradhatott ki csini keble,annak bimbói, szája nyaka ,mind mind csókokkal halmoztam el ! Lehet még srófolni az élvezeteket ? Lehet. Jött a fénypont (ritkán élek vele) ,és előzetes megbeszélésünk szerint megengedte a hátsó bejáratott is !
    Megfelelő előjáték után lassan bebocsájtást nyertem, puncija sem maradt hatott ki ,ujjam pótolta férfiasságom,miközben Valéria hátra fordulva csókra kínálta száját ! Tömör gyönyör ! Hab a tortán, hangosan adta tudtomra mennyire jó volt neki is ! Az Ő élvezete nekem külön élvezett volt.....
    Időnk lejáróban , egy NFVSZ -al lett meg a délután "fénypontja",hosszú élvezett,amit ő még utána is kézben -szájban tartott. Mámorító érzés,utána vízért esdekeltem, mi közben a fürdőszoba ajtót sem találtam !
    Gyors öltözködés,puszi,kölcsönös köszi-köszi(ami külön jól eset),és a viszontlátás reményében leszaladtam több emeltet. Mint aki megfiatalodott !
  • Elszámolás:

    Amit vállal írásban ,és a telefonon,az a helyszínen is valós. Nagyon kedvező ,extrával a jelenlegi bp. átlag ! Mint mindig előre rendeztem,végig ott maradt az asztalkán a vizes poharam mellett.
  • Összkép:

    Nagyon örültem ,hogy hallgattam a megérzésemre,és a viszontlátás ennyire kedvezőre sikeredett. Igaz mint mondta kedves vendéglátóm : egy sikeres "partihoz" két ember kell...
    Valéria egy aranyos,törékeny Hölgy,aki nem a külsőségével ,hanem a belső kisugárzásával és nem utolsó sorban *tudásával* magaslik ki........ Szerencsére szereti is amit művel ! .
Happy Massage