• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Kedves Winnie!

    Nagyon örültem,hogy ismét meglátogattál .
    A fogadóruha kiválasztásánál nem volt nehéz dolgom,mert emlékeztem mikor először bújtam ebbe a ruhába és már akkor is tudtomra adtad,hogy elnyerte tetszésed :-)
    Számomra mindig örömteli a látogatásod,mert az egymásra hangolódás pillanatok alatt sikerül.
    Nem bántam meg ,hogy később reagáltam ,köszöntem meg a dícsérő írásod,mert a kommentekből is le lehet vonni bizonyos következtetéseket.. .... pl.: itt is kiderül a korrektséged,őszinteséged miszerint nem vagyok és nem is várod el,hogy színésznő legyek-azaz rájátszak a "dolgokra" -ezért jár a hatalmas "piros pont" ;-)
    Remélem még valóban -megigérted-találkozunk :-)
    Puszim B.

  • Egyeztetés:

    Először üzenetben tudakoltam meg, hogy a délutánját illetően a táncrend mennyire feszes, van-e lehetőségem arra, hogy személyesen tegyem tiszteletem nála. Miután a válasza igenlő volt, elindítottam a VTR-t, amelyet gyorsan visszaigazolt, így nem volt kérdés, hogy a délutánomból 1,5 órát a lehető legkellemesebben fogom eltölteni Blanche társaságában.
  • Megközelítés:

    Nem először jártam nála, mondhatni, az autó már nélkülem is odatalálna a Budaörsi útról nyíló utcába. Buszmegálló néhány percre van, autóval gyakorlatilag a ház előtt lehet parkolni, ingyenesen. Majdnem negyedórával a megbeszélt időpont előtt érkeztem, felhívtam őt, és máris mehettem hozzá.
  • Helyszín:

    Néhány éve épített házban található a tiszta, pedánsan rendben tartott lakás. Belépve az előszobába becsukódott az ajtó mögöttem, pusziváltással üdvözöltük egymást, kabát és a cipő a megfelelő helyre került, és beléptünk a szobába. Itt beszélgettünk, miközben levetkőztem, közelebbi ismeretségbe kerültem a szobainassal, megértettem a csínját-bínját a használatának, majd elpályáztam zuhanyozni. A már megszokott tisztaság várt a fürdőben, néhány tucat tusfürdő közül választhatunk, pihepuha törölközőt használhatunk a tisztálkodás után, és vagy 5 féle szájvízből választhatjuk ki a hangulatunkhoz illőt.
  • Lány külseje:

    Blanche szépségét már sokszor, sokan megénekelték a trubadúrok, sok újat nem tudok mondani. Alabástrom bőrű szépség, tökéletes testtel, aki mindemellett nagyon jó társaság, kiváló beszédpartner és tökéletes szerető. És nem, nem az elfogultság mondatja mindezt velem, és még csak a managere sem vagyok :-) Aki járt már nála, tudja mindezt. Egy kék színű, egyrészes ruhában várt, amely kiemelte a vonalait, másrészt pedig a szeméhez, a bőréhez és a haja színéhez is tökéletesen illett.
  • Action:

    Miután megtisztálkodtam, visszatértem a szobába, ahol már a franciaágyon fekve várt Blanche. Mellébújtam, először simogatni kezdtük egymást, majd csókokat váltottunk. Nagyon meghitt volt, tényleg olyan érzés, mint ha a barátnőddel töltenél egy kellemes délutánt. Ahogyan egymáshoz simult a testünk, a délvidéken felütötte a fejét az érdeklődés :-) Ezt megérezve a simogatások már erre a vidékre tévedtek, amelyet persze én is próbáltam viszonozni, ahogyan éreztem, eredménnyel. Rövidesen már nem csak a kezével, hanem a szájával is kedveskedett, őszinte örömömre és nagy megelégedettségemre. Élveztem a kényeztetését, nagyon kellemes érzés volt, eközben simogattam a testét, igyekeztem, hogy kölcsönössé váljon az élmény. Szerettem volna, hogy még jobb legyen neki, így pózcsere következett, hanyatt fektettem, majd csókolni kezdtem, egyre délebbre haladva, mígnem célba érkezve megpróbáltam tovább fokozni az örömét. Mivel nem volt ismeretlen a terep, így talán sikerült Blanche délutánját is kissé feldobnom, legalábbis a sóhajokból, a teste árulkodó jeleiből erre következtettem.
    Miután kipihegte magát, ismét nekilátott, hogy az én örömem is legalább akkora lehessen, mint az övé volt :-) Elkezdett a szájával kényeztetni, finoman, majd egyre szenvedélyesebben, kicsit a kezével is rásegítve. Nem múlt nyomtalanul az elmúlt idő, így egyre közelebbinek éreztem a végem, ezért gumit kértem, majd hátulról behatoltam kutyapózban. Komoly vizuális élmény volt látnom a testét ebből a szögből, miközben éreztem őt, ahogy mozgok benne. Azonban szerettem volna a misszionárius pózt is kipróbálni, így helycsere következett, és ismét behatoltam. A gyönyörködésem tárgya immár az arca volt, élvezettel néztem, ahogyan ő is kiélvezi az együttlétünket. Egyre közelebb voltam már az orgazmushoz, amit hiába próbáltam elhúzni, elbuktam.
    Miután kicsúsztam belőle, megtisztogatott, majd egymás mellé feküdtünk és hosszasan beszélgettünk mindenféle témáról. Sajnos az időnk ezúttal limitált volt, időre kellett mennem, így 1,5 órával az érkezésem után már távoznom kellett.
  • Elszámolás:

    A legelső alkalommal megbeszéltek alapján helyeztem a komódra távozásom előtt az ajándékot, amelynek mértéke átlagos, azonban az élmény az átlagos sokszorosa.
  • Összkép:

    Blanche eleganciája, kedvessége, hozzáállása kiemeli a lányok tömegéből. Egyedi és megismételhetetlen, akihez időről időre visszatérek, így nem kérdés, nem most voltam nála utoljára.
Happy Massage