• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Edda!

    Köszönöm szépen a beszámolódat, amit írtál rólam. Elnézésedet kérem a nem azonnali reagálásomért, mostanában ritkábban töltöm az időmet online. Ez nem mindig van így, néha változó.
    Látogatásodat köszönöm, és a bejelentkezés módját is. Mondhatnám azt is, hogy megalapoztad a jó hangulatot a találkozóhoz. Nem volt nehéz dolgom, minden ment könnyedén, "az idő haladott sietve, a patak partján piroslott az este. . . "
    Olyan szépen méltatsz, hogy egészen zavarba jövök tőle :)
    Örülök, hogy tetszettek a körülmények és a higiénia. Ezek számomra is fontos dolgok. Azóta lett még néhány apró változás, kedveskedés a lakásban, és remélhetőleg még lesz is, hogy minél szebb és kellemesebb legyen az ittartózkodás!
    Remélem, hogy hasonlóan jó élményekben lesz részed, hiszen te is beleadad a te oldaladról, hogy kellemes lehessen a találkozó.
    Ha szeretnél megint jönni, akkor várlak szeretettel, sok puszi :
    Kiki

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon találkoztam a hirdetésével, de amikor hirtelen kellett a telefonszám, akkor a névre keresve kijött, hogy más oldalon is van hirdetése.
    A képeken túl a kínált program és a beszámolók csábítottak el egyből, bár földrajzilag nagyon kiesik nekem a városnak az a szeglete.
    Vele (VELE) beszéltem telefonon, egyből felvette, megbeszéltük a 4 nappal későbbi időpontot és, hogy aznap reggel még sms-ben erősítsem meg.
    Maga az egyeztetés is már nagyon pozitív hangulatban zajlott, felesleges visszakérdezgetések nélkül. Utcanevet, házszámot megkaptam.
    Végül kiemelném, hogy az sms-re kaptam választ is (ez nem alap!). Kerek mondatokban, ékezettel, stb. (Ez meg pláne.) Nyilván nem ezen múlik a találka, de jelzi az üdítő igényességet.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, google-térképen is látható, rövid kis szűk utca - és bár lett volna hely - a sarkon túl a kereszt utcában parkoltam le. A környék hangulatos kertváros, a házak szorosan tapadnak egymáshoz, szeretem az ilyen környéket. (Aki szeret órákat a kertészkedni a háza körül az ne ideköltözzön, hacsaknem a bonsai-jal szeretne foglalkozni.) Rendezett utcakép. Harmóniában a hirdetővel (Hirdetővel). Lévén a Munkáskörúton kívül vagyunk, ide még nem terjeszkedett ki a parkolóövezet és ha jól érzékeltem a CAF(ka)/Hannoveri villamosokhoz azért kell egy kicsit gyalogolni, így szerintem az autó (kerékpár, motor) mindenképp jobb választásnak tűnik.
  • Helyszín:

    Kapuban megcsörgettem, nyitotta egyből a kaput és megadta az emeletszámot. Semmi váratás (amiben szintén volt részem máshol). Társasház emeleti lakása, ahogy az utolsó lépcsőfokra lépek, nyílik az ajtó és maga a hirdető fogad.

    Lakás újszerű, teljesen jó állapotban, cipőt kint vesszük le, kabátot bent. Elegendő tárolási kapacitás. Szoba tágas, nagy tükörrel, kényelmes masszázsággyal. Jó minőségű türcsit kapok és egy átkísérést a fürdőszobába. Tágas, tiszta. Zuhanyzót (van elég tusfürdő) választanám amúgyis, de valamiért megkér, hogy ne a kádat. Listerin is van, mások is dolgoznak a helyszínen nagy valószínűséggel.

    (Itt hadd jegyezzem meg, hogy egyes MT-ak beszámolóiban visszatérő fordulat, hogy "kicsi, de a célnak megfelelő fürdő" vagy "kicsit, de a célnak megfelelő szoba". A "kicsi" nincs ellentétben azzal, hogy akár a fürdő, akár a szoba a célnak megfelel, vagy esetleg nem felel meg. Szóval itt amúgy tágas ÉS célnak megfelel.)

    Miután végeztem, 1 perc múlva jön utánam a szobába.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon tetszett Kiki. Képeknek teljesen megfelel, nem csalódás, sőt. Sőt mert ugye a valóságban egy élő, nagyon szép fiatal nővel találkozik a szerencsés MT. Az az igazság, hogy ez az elő hatás nálam azt eredményezte, hogy amikor megláttam, akkor azt hittem, hogy nem ő az. Tetszett, nem az a kérdés és pár másodperc után elmúlt az érzés. Vékony, (de nem túl vékony), szép elől, hátul. Igen, tudtam, hogy nem lehet hozzáérni.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem és tudtam, hogy egy rövidebb masszázs résszel kezdünk. Már a kezdetén csak két ruhadarab maradt rajta (jobb és bal lábán egy-egy papucs), így fokozva az izgalmakat. Gyorsan hasra is feküdtem, a velem egykorút elrendeztem, hogy bírjam a hasonfekvést.

    Kellemes masszázs, középerőset kértem, de aztán egy kis enyhítést kértem, vállam eléggé be volt állva. Azt nem tudom megmondani, hogy profi-e vagy sem, de nekem nagyon jó esett, most másnap is érzem , hogy jó volt. Egy idő után valahogy terpeszbe került a 2 lábam és a fenekem is egy fantasztikus masszást kapott. Itt még nagyon távoli elkalandozással...
  • Levezetés:

    ...aztán egyre inkább az elkalandozásé lett a fő szerep. Még mindig hason kellett maradnom és már csak a legintimebb részekkel foglalkozott, ami ezt eredményezte, hogy egyre inkább emelkedtem az ágyon és egyre inkább markoltam a masszázspad oldalát.

    Ez nem f...verés, hanem egy közel egy óráig elnyújtott fantasztikus lebegés. Ami persze nem helyettesíti a "normál" szexet az ember életében, és ront a helyzeten, hogy nincs semmilyen simogatási lehetőség. Ettől függetlenül "A dialektika egyik lényeges alaptörvénye az, hogy a ... mennyiségi változások, átcsapnak minőségi változásba." Ezt még a marxista dialektika is tartalmazza, sokan talán csak onnan ismerik. Szóval én kb minden 5-10. alkalomra nagyon szívesen beiktatnám az ilyen végtelenül profi módon végzett lingam masszázst.

    (Ja, Kiki az elején megkért, hogy szóljak, ha nem venné észre és túl közel jutnék a végkifejlethez. Kétszer is szóltam, mert úgy éreztem, hogy túl közel vagyok, akkor kicsit szünetet tartott, de amúgy nem kellett volna szólnom, most már tudom, lsd végkifejlet.)

    Aztán egy idő után megfordulhattam és hol félig felülve, hol fekve (nyakam alá kaptam támasztékot), bámultam Kikit, miközben ő két finom kezével fenntartotta és fokozta a hangulatomat. Nem vágtam, hogy pontosan mit csinál, de azt része volt, hogy a zacsit és a környékét és kicsit megszoríthatta és közben nagyon lágyan a makkot simogatta.

    Szóval így haladtam a végkifejlet felé és harmadszorra (nem tudtam mennyi az idő) amikor éreztem, hogy közelít a vég, akkor inkább nem szóltam, de nem is jött, csak még jobb lett egy kis(?) ideig, aztán puff, PUFF és BANG, meglett. Gyengéd letisztogatás után még megkérdezte, hogy mivel maradt 10 perc, kérek-e masszázst. Kértem. Megkínált vízzel. Utána zuhany (szobában van türcsi szárító). Sőt csokit is kaptam. Vagy ez a zuhany előtt volt?
  • Elszámolás:

    Nincs semmi érintéses, kölcsönösséges extra, talán prosztata van az adatlapon, de arról nem beszéltünk. Elszámolás a végén.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, fogok még menni, szuper jó volt. Kiki egy nagyon igényes, nagyon szép, korrekt nő. Minden apróság rendben van, mindenre figyel, ugyanakkor nem "futtatja magát", hogy ő milyen "hű meg há", hanem csak egyszerűen "hű meg há" és ezt az ember (MT) érzékeli.

    (Szépséges Kiki, ezúton is köszönöm a lehetőséget!)
  • Webi megjegyzése:

    A masszázsról igazán írhattál volna többet is, hiszen az a lényeg! :)
Happy Massage