• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már ismerjük egymást így valószínűleg könnyebb volt, de azért így sem volt könnyű. Telefonon hívtam, de nem tudtam elérni, de később amikor volt ideje visszacsörgött és onnan már könnyen találtunk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Most egy teljesen más programot szerettem volna, mint a múlt alkalommal, és ő ennek nagyon örült. Már decemberi találkozónk alkalmával is látta rajtam, hogy egy lábfájdalom miatti sántikálás miatt keletkeztek egyéb gerinc fájdalmaim is, s már akkor is említette, hogy csontkovácsolásával akár ezen is próbálna segíteni :-))) Hát most erre neveztem be.
  • Megközelítés:

    Én autóval közlekedem, s mivel már ismert volt a hely számomra nem volt probléma. A problémát csak az nehezítette, hogy aznap valamiért még a szokásosnál is nagyobb volt a forgalom, így kisebb utcákat igénybe véve kellett eljutnom a célutcáig, majd onnan már könnyen gurulhattam a célállomásig, a már ismert budai „főutcába”. A parkolás most sem volt probléma, de azért ügyesnek kell lenni, hogy megfelelően a forgalmat nem akadályozva helyezhesse az érkező el az autót.
  • Helyszín:

    A lakás már ismert volt előttem, csak a mostani helyszín volt egy kicsit új. A lakás egy emeletes társasházban található, csak itt az emeletet lefelé kell érteni. Belépve a lakásba ugyanaz a patyolat tisztaság várt, mint legutóbbi látogatásom alkalmával (mondjuk azért természetesen az ajtón belépve először Líviát láttam meg, és azért utána nehezebb a lakás állapotára odafigyelni). A fürdőben most is minden szükséges kellék rendelkezésemre állt ami kellett ahhoz, hogy előkészüljek a "kínzásra". A szoba ahol a masszázs / csontkovácsolás történt egy nappali - ahonnan az elmúlt alkalommal vázolt masszázsszoba is nyílik -, amely nagyon szépen kialakított, kényelmes, nagyon világos mivel a teljes üvegből álló portálja az udvarra néz. Található benne egy hatalmas masszázságy / kínzóasztal, szükséges bútorok, tükör, és egy paraván, mely az udvarról való belátást céloz megakadályozni. Azaz minden rendelkezésre áll a kényelmes és „kellemes” (inkább hasznos) kikapcsolódáshoz.
    A szalonban nem egyedül rendel, de szinte észrevehetetlen volt amikor a kolléganője megérkezett, illetve amikor már más is tartózkodott a lakásban, teljes a diszkréció.
  • Lány külseje:

    Lívia szerencsére szinte semmit sem változott, továbbra is gyönyörű! Egy ”feketeneműben” és egy topban fogadott, ahogy mondta kényelmesben, de persze inkább mondhatjuk szexisnek és vágyfokozónak. S persze ahogy ment előttem a szűk folyosón a csípője ringásának látványa eléggé beleégett most is a retinámba. Annyiban azért kell pontosítsak, hogy most egy új, világosabb hajszínt és hajhosszt viselt ami talán még jobban kiemeli arca szépségét, huncutságát, valamint szerintem tovább karcsúsodott és izmosodott. Bár lehet hogy a karjaiban ez az iszonyatos erő már eddig is megtalálható volt, csak eddig nem éreztette velem :-))))) A teste formás, minden porcikája arányos, ott gömbölyded ahol kell, a popsija és a keblei szerintem verhetetlenek, az egész teste csupa izom, de a lábai és a karjai hihetetlen erőt rejtenek.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után visszaérve Lívia továbbra is „textíliában” várt, s a szobába a "kínzóasztalra" invitált, s én mindenre felkészülve engedelmeskedtem a kérésének. Mint említettem jövetelem oka annak kipróbálása volt, hogy Lívia valóban tud-e segíteni a már hónapok óta meglévő fájdalmaimon. Én még soha nem voltam csontkovácsnál, ezért nem is nagyon tudtam, hogy mire számítsak. Természetesen hirdetése alapján fel voltam készülve a legjobbra és a legrosszabbra is, "szétszedlek, összeraklak, ropogni fogsz...." És tényleg így volt! Hasra feküdtem a padon és először minden porcikám kapott egy mélyre irányuló gyógymasszázst, egy jelentős kilazítást a lábamtól a fejemig bezárólag, mélyen kilazította az izmaimat, izületeimet, hogy utána könnyebben tudjon szétszedni. Ezt követően ez meg is történt, különböző módokon próbált "kitekerni", "húzni", "vonni", "kiropogtatni", mindent visszatenni oda ahová az valójában való. Nekem fogalmam sem volt róla, hogy a végtagjaim ilyen irányokban is tudnak mozogni ahogy azokat Lívia megtette velük. Hihetetlen erő van benne, hogy az ő méreteihez képest jelentősen nagyobb testet (ami ugyebár én vagyok) olyan szakszerűen és úgy mozgat, mintha egy rongybaba lettem volna. Közben persze én hősként tűrtem a fájdalmat, teljesítettem az utasításokat, mert ugye a szépségért (egészségért) szenvedni kell, és érdeklődéssel vártam hogyan fogok tudni leszállni (lemászni) az asztalról, de mint később kiderült minden mozdulata értem volt és az eredményt érezve mindent megért. A kezelés végére a testem szinte felszabadult, kisebb fájdalmaim voltak, amit persze mára már teljesen elmúltak, de számomra nem várt eredménnyel zárult a program. Állítólag nagyon hősiesen viselkedtem, ezért jöhetett a jutalom. A gyógymasszázs végén már inkább simogatások, cirógatások jöttek, elősegítve, hogy visszatérjek a való világba, valamint átvezetve a program kellemesebb részére. Miután a vérkeringésem visszatért a normális tartományba engedélyt kaptam a "leszállásra" és átinvitált a másik helyiségbe ahol tatamin folytatódhatott a program.
  • Levezetés:

    Figyelemmel arra, hogy a nem kis testméretem „kovácsolása” elég sok időt elvett így egy rövidebb erotikus rész következhetett. Elfoglalva helyemet hanyatt feküdve a tatamin figyelhettem ahogy Lívia szépen, lassan erotikusan megszabadult a felesleges ruhadarabjaitól és centiméterről-centiméterre beolajozta a testének minden hegyét és völgyét, amitől persze vérkeringésem és vérnyomásom újra abba a tartományba száguldott vissza ahonnan néhány perce sikerült visszatérnem. Fantasztikus látvány volt. És elkezdődhetett a kellemesebb masszázsélmény, testének minden felületét felhasználva csúszkált végig rajtam. Alig tudtam követni, hogy éppen melyik irányból, fentről lefelé, lentről felfelé csúszkált rajtam tovább emelve vérnyomásomat. Egyre jobban érezte, hogy a csúszkával akadnak problémái, egy eléggé komolyan meredező akadályba ütközött folyamatosan. Hát ez azért még inkább volt kínzás, mint amit a padon művelt velem. Ezt persze ő sokkal jobban érezte és megkegyelmezett. a lábaim közé kuporodott és "kezelésbe" vette a legérzékenyebb testrészemet is. Egy nagyon finom lingam masszázst kaptam, amit olyan szinten kontrollált, hogy a vérnyomásmérőnek itt már esélye sem lett volna. Lingamom minden pontját szépen lassan hol cirógatva, hogy masszírozva juttatott mind-mind közelebb a csúcshoz, majd ott egy pillanat alatt váltva visszaejtett, majd újra a végletekig elnyújtva a csúcs közelébe vitt. Én már követni nem tudtam mi történik mert annyira más világba kerültem, de egyszer csak egy kaján mosolyt láttam az arcán ami után egy hatalmasat élveztem. Ez után még finoman simogatta és masszírozta, majd szépen alaposan letisztogatott. Még odabújt egy kicsit, hogy visszatérhessen végleg a vérnyomásom a normális tartományba majd finoman jelezte, hogy szívesen megmosná a hátamat, mivel időnk rohamosan a végéhez közeledik.
  • Elszámolás:

    A telefonban előre egyeztetett, s már ismert mérték természetesen szóba sem került. A végén annak megfelelő helyére helyeztem. A kapott kezelés hasznosságát és élvezetességét figyelembe véve több mint barátinak mondható.
  • Összkép:

    A kezelés eredményét és élvezeti értékét csak maximális pontszámmal tudom jutalmazni. A fizikai része rendkívül szakszerű volt, míg az erotikus része minden képzeletemnek megfelelt most is, így összességében új és maradandó élményekkel távoztam, s remélem még sokszor lesz lehetőségem a hasznosat és a kellemeset Lívia arany kezeire bízni.
Happy Massage