• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon rögtön sikerült a kapcsolat 1 óra múlva ott voltam
  • Megközelítés:

    Számomra ismert környezet, de nem könnyű arrafelé parkolni, kissé messzebb sikerült egy fizető parkolóban helyet kapni
  • Helyszín:

    Régi bérház, belső udvaros építés. Lelakva. A lakáson semmi különös. Relatív diszkréten be lehet jutni.
    A lakás belülről elég egyszerű, a fürdőszoba felújítva tusolóval ellátva és megfelelő mennyiségű és minőségű tisztálkodó szer.
    A fürdő rendben van.
  • Lány külseje:

    A célszemélyről egy pár mondat. Véleményem szerint a képek nem jók, mert nem adják ki azt a szexuális kisugárzást amit ott helybe igencsak megkapsz.
    Magas sudár helyes nő legalább 175 cm-es magassággal, izmos rendkívül erotikus lábakkal. Miniszoknyában fogadott piros felső résszel, magas sarkú piros cipőben. Az előszobában levettem a kabátomat, cipőmet majd bementünk a baszobába, ahol a többi ruhadarabomat is levettem elhelyeztem a szobainason. Közben szépen sasszeroltam milfet és elgondoltam a következő jeleneteket. Közben láttam, hogy Ő is figyeli a várhatóakat. Egész pontosan lesegette a pajszeromat, de csak úgy titokban. Majd megmutatta a fürdőt és bekisért, gondosan beállította a melegvizet, közelebb hajolt és én megpusziltam az arcát. Mosolyogva megérintette a farkamat, aztán kiment. Gyors tusolás, majd fél merev állapotban vissza a szobába. Ott láttam a tetthelyet, tatami lesz.1,5 órára mentem alaposan megnéztem.
  • Erotikus masszázs:

    Elfordult egy picit valamit beállítani és én mögé kerültem, majd elkezdtem vetkőztetni, kibontani ruhájából. Először felül vetkőztettem. Levettem blúzát, majd kioldottam melltartóját. Hatalmas mellek szabadultak ki, amit rögtön elkezdtem simogatni, hátulról. Haladtam lefelé és megszabadítottam szoknyájától és megsimogattam fazonra nyírt punciját. Ekkor kicsit hátrahajolt és rendkívül hevesen megcsókolt. Farkam rögtön kőkemény lett és hozzányomtam formás seggéhez. Fenekével elkezdte masszírozni farkamat. Majdnem szét durrantam. Közben megveszekedetten csókolt igazi mélyreható nyelves csókkal. Elkezdte alsó ajkaimat szopni.
    Hogy lesz ebből masszázs?
    Megfordítottam szembe velem és elkezdtem kényszeríteni lefelé. Sikerült is. Leguggolt öle szétnyílt, dús pinája kinyílt láttam a rózsaszín vulvát, nyelvével elkezdte a golyókat szopni, majd rávezettem a makkra és aztán benyomtam szájába. Azt hittem rögtön beleélvezek.
    Nem ezért jöttem, hogy Örkény 1 perces élményem legyen. Lassítottam.
    Lefeküdtem a tatamira és megbeszéltük a programot. Eddig csak ösztönösen viselkedtünk, majdnem túllőve a célon. Jöhet a masszázs.
    Mint kiderült Ő gyógymasszőr, ebből fakadóan tudtam, hogy milyen program kell nekem.
    Kérdéseire elmondtam, hogy mire kérem fókuszálni a masszázst. Középerős izomlazító masszázst kérdem, különösen kiemelve a lábat és hátat.
    Átadtam magamat a szakszerűségnek. A tükörből lestem testét és munkáját. Úgy kértem helyezkedését, hogy vagináját folyamatosan lássam. Így is történt. Mellettem térdelt és ahogy mozgott masszázs közben úgy láttam időnkét szétnyílni vagináját. Majd meg őrültem. Időnként rám feküdt hassal és csókolt, csókolt.
  • Levezetés:

    Mígnem meguntam a masszázst és lefektettem magam elé, majd én feküdtem rá és elkezdtem eszeveszettül csókolni a száját, habzsoltam, keményen gyúrtam hatalmas melleit és álló faszommal dörzsöltem punciját. Mintha dugtam volna. Egyre intenzívebben mozogtam rajta zacskómon éreztem fanszőrzetét. Csak egy rossz mozdulat kellett volna és biztosan behatolok. Láttam,hogy Ő is élvezte, csak az a kis pinahajszált kellet volna áttörni. Teljesen odaadta magát.
    Itt azonban észhez tértünk és pozíciót váltottunk. Hanyatt dőlve feküdt tovább én előre csúsztam térdelve bevezettem péniszem a szájába és szinte megkúrtam azt, majd remegve nyögésekkel kísérve önkénytelen rángással beleélveztem.
    Élvezés közben diadalmasan dögönyöztem mellét és ujjaztam vagináját.
    Ezt másképp nem lehetett leírni, csak így mert így adta vissza azt a szexuális élményt amit átéltem.
  • Elszámolás:

    Vállalt e extrákat? MInden extra volt. Elszámolás az átlagnál magasabb masszázsajándék, de amit kaptam nem várt élményt nyújtott.
  • Összkép:

    Az előzetes beszámolók alapján döntöttem mellette, mert a fotói nem túl szerencsések, nem tükrözik azt a szexéhes milfet akit találtam és kibontottam.
    Többet kellene mutatnia. Az arc kitakarása maradhat, de sokkal több szexuális fantáziát kellene mutatni. Egy igazi döngetni való nőstény, tömör pinával, lágy ajkakkal. Az ember az ilyen nőkkel szaporodott a történelem során
Happy Massage