• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csevegőben, személyes üzenetekben napok óta aktív kapcsolat volt köztünk, bolondozás és nem bolondozás egyaránt.
    A randi reggelén, gondoltam egyet, jó lenne testközelből is érezni.

    Felhívtam, felvette, megbeszéltük:)
  • Megközelítés:

    Már nem kellett pontos címet kérnem, de ha kértem volna, biztos, hogy kapok.
    Ha lovas hintón mentem volna, a lovak célirányosan mentek volna oda, és álltak volna meg a ház előtt, mint a hogyan a kocsma előtt szoktak annó megállni mikor még megújuló széna, és nem foszilis hajtóanyag hajtotta a járműveket.
    A lényeg, hogy munka után jól esik egy kis mámor, de mivel az alkohol veszélyes a hajtási engedélyre és egyébként sem szeretem, még jobb egy kis Ámor.

    Aki nem kíván mindent elolvasni, az ugorjon IDE:
    A cím pontos, jól megközelíthető, parkolni lehetett.
  • Helyszín:

    Népes társaság beszélgetett éppen a kapu előtt. Ezt látva már előbb felhívtam Lizziet, jelezve, hogy megérkeztem. Kapukódot már tudtam.
    Próbáltam feltünés nélkül keresztül vágni a népes társaságon, de ez valószínűleg nem sikerült. Bár a napszakban megfelelő köszönésemet nem vették észre, de egy csomó szempár scannelt végig, miközben a liftet várták.

    -Veletek ugyan nem szállok be a liftbe- azon lendületből mentem fel a lépcsőn. Mit nekem az a néhány emelet.
    Emlékezetből tudtam, hanyadikra kell menni.

    FIGYELEM! Ha a lépcsőn mész, nem úgy számolódik az emelet mint a liftben, hanem egyel kevesebbedik emeletig kell felmenni.
    Gyanús volt , hogy nincs nyitva az ajtó résnyire. Miért kell ezeket az ajtókat ilyen egyformára készíteni ? -Legalább emeletenként különböző színű lenne.
    Jó, hogy nem kopogtattam rutintalanul, hanem csendesen halkan hívtam Lizziet. Egyből tudta mi a bibi. Más is járt már így.

    A lakásba bejutva már minden ok. volt.
    Tiszta, kultúrált ízléses lakás. Kifogástalanul van minden ami kell.
  • Lány külseje:

    Elég nehéz, objektíven írni róla, mert a jelenlétében minden rózsaszín lesz. -talán már ez is sokat elmond.

    Lizzie közepes termetű.Szép arca , hosszú haja, ragyogó tekintete, elbűvölő mosolya, rúzs nélkül is piros ajka, hófehér gyöngy fogsora van.
    Közepesnél dúsabb gömbölyű természetes keblei rózsaszín bimbókkal bírnak, finom textúrájú, bársonyos tapintásúak.
    Dereka, csípője, popsikája-fara ( a szimpatikus kifejezés kiválasztható ), feszes, súlyfeleslegtől mentes, de nőiesen domború és homorú ívekben bővölködik.
  • Action:

    Felkészülve tudtam érkezni. Frissen borotválkozva, hajat mosva, megfürödve.Vásároltam egy kis egzotikus gyümölcsöt ajándéknak. Csokifélével nem akartam a kalória táblázatot megzavarni.

    Lizzie az ajtó mögött várt rám. Látszott rajta, hogy tényleg várt.
    Látszott a szeméből, hogy fel akarja dobni a napomat,amit én kértem és ki akar engesztelni. A kiengesztelés oka csak az volt, hogy nem ismert fel a telefonszámom alapján és emiatt restellkedve felajánlotta a kiengesztelést :) .
    Nagyon szeretem, ha egy lány ki akar engesztelni, pláne ha ilyen csinos lány, ezért úgy tettem mintha haragudnék, persze nem eltúlozva, csak egy kicsit.
    Már az ajtóban kaptam csókot , finom kezdet volt.
    Ajándék átadás, majd egy gyors vizesblokk látogatás.
    A játszószobába lépve hangulat világítás, kellemes háttér zene, kényelmes francia ágy volt.
    Akadt egy kis hiányérzetem, de az is hamar elmúlt, amikor belépett Lizzie is. Egy csipkés egyberészes ruha volt rajta, csak az illendőség kedvéért, hogy mégse legyen meztelen. Rajtam is volt egy körültekert törölköző, hogy mégse legyek meztelen.
    Nem szóltunk semmit, csak álva össze ölelkeztünk, puszik cuppantak, csókok csattantak, kezek vándoroltak, és az ágyon fekve találtuk magunkat csak úgy meztelen, de akkor már senki nem foglalkozott az illendő öltözködéssel.
    Hihetetlenül jó volt így lenni. Csak símogattuk, csókoltuk egymást, és könnyedén lazán beszélgettünk, forró tűz , mocskos kéj és mohó vágy nélkül. Olyan habosan finom volt. Csak nézni a szemét , a mosolyát, gyengéd puszikat szórni a nyakára, a mellére, a hasára, huncutul a puncira, és egyáltalán mindenhová. Megállt az idő, elveszett a kronológiai sorrend. Az egész együttlét egy örvénylő játékos érzéki kavalkád lett kettőnk közt. Nem volt olyan, hogy én ezt tettem és ő azt tette. Az egészet mi ketten tettük.Lizzie nagyon jó beleérző partner. Egy fél mozdulatból megérti hogy jó nekem, és egy fél mozdulatból megmutatja mit szeretne.
    Ahogyan ajkaival játszik a furulyámon és közben rámnéz a szemeivel, az rá lesz vágva arra a filmre amelyik a végén pereg le.
    Lizzie lovagolni is jól tud, és nem csak lovon:)Most bepótoltuk a hátulrúl kézfogós figurát, jajj az a gömbölyű "popsika" az a pucsítás, az a homorítás gyönyörű! Missziben párnát tettem a feneke alá, hogy mélyebben tudjam érezni öle forróságát, közben ott van előttem az az angyali arc, tüzes szempár , mosolygó, csókra nyíló ajkak.
    Tökéletes.
    Az idők végezetéig tudtam volna élvezni, de az időnk végezete következett be előbb.
    És elmentem.
    Hová mentem el?
    Haza.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóból konkrétan megtudható számok, nem térnek el a szokásos átlagától. Az adatlapon szereplő dolgok elérhetőek, érdemes áttanulmányozni. Ami ott nincs, az extra ellenében sincs.
  • Összkép:

    Ha egy ilyen randit egy utazáshoz hasonlítanék, akkor most gondoljon mindenki a legszebb helyre ahol járt a világon.
    Megvan?
    Na olyan volt Lizzievel ez az együtt töltött óra.
    Nem lettem szerelmes.
    Nem olyan jellegű volt ez az élmény. Egy tánc volt, ami a szép emlékek között lesz megbecsült darab.
Happy Massage