• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta a kedvencek közt. SMS-ben és telefonon szoktam egyeztetni vele. Mivel csak minden hét második felében rendel, korlátozott az elérhetősége. Ilyenkor hasznosabb az SMS.
  • Megközelítés:

    Újszerű lakópark, forgalmas úton. Autóval ingyenes parkolás a közelben (2-300 méter), de közvetlenül a ház előtt fizetős. Busz és villamos is elhalad a komplexum előtt, mellett.
  • Helyszín:

    Takaros kis kuckó. Rend, tisztaság. Kád zuhanyfüggönnyel, tusfürdők, szájvíz kellő mennyiségben. Nagy franciaágy, asztalka, szék, fogas a ruháknak, tükör az ágy mellett...
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel, nekem meg különösen. Átlagos arc, átlagos testalkat. De, a szolgáltatás, amit nyújt, ès ahogy, az az átlag fölé emeli. Mindig kedvesen fogad, érdeklődő, bújós. Mintha a szeretőmet látogatnám meg. Puszival fogad, folyamatosan criógat, hozzám símul, puszilgat, már a vetkőzés alatt is. Általában bugyi, melltartó, combfix kombóban fogad, esetleg egy top féleséggel és sorttal kiegèszítve.
  • Erotikus masszázs:

    A massage rész a két levezetés közti időben történt. Egyedi technikája van. Közepes erősségű, inkább kényeztető, relax jellegű. Olajjal dolgozik, bár azt hiszem krémek is rendelkezésre állnak, de nem szoktam válogatni, mindig rábízom magam. Végigdolgozott hátulról, főleg derék, hát, váll, mert azt kértem. Közben elbeszélgettünk erről-arról. Fordulás után egy kis csúszka, amit csókolózással fűszerez, majd a levezető rész következett.
  • Levezetés:

    Vetkőzés. Nasi és ital visszautasítása, egyenlőre. Alapos tusi, szájvíz. Felajánlotta a közös fürdést, de most nem éltem vele. Visszatértemkor már csak a csipkés combfix volt rajta. Egyből, még állva, összebújás, csókolózás, simogatás, tipi-tapi. Majd óvatosan elnavigáltunk az ágyig, ahol is leültettem és hagytam kibontakozni a franciáját. Kellemes, mélytorkos elemekkel díszített, néha kézi kisegítéssel, néha csak szájjal kivitelezett technikája van. Mivel nála nincs jelölve lehetőségnek a kényszer francia (egy másik oldalon is kedvenc, és ott részletesebb a lehetőségek felsorolása - lehet. webiék "kisípolják" , de inkább tanuljanak a kritikából és vegyék fejlesztési ötletnek), és ezt tiszteletben is igyekeztem tartani, ezért csak finoman dugtam a száját, néha kicsit hosszabban benntartatva vele. Aztán felvezényeltem az ágyra és belefeledkeztem az ő kényeztetésébe. Fentről indulva végigízleltem minden porcikáját.Imádtam nyalni a punciját és a popsiját. Igen szűknek ítéltem a kéjbarlangját, ezért nem is mertem, csak egy újjal belé hatolni. Komplex ténykedésemet orgazmussal jutalmazta (vagy úgy tett, ez mindig dilemma nálam). Kértem, hogy forduljon hasra, pucsítson be, és még egy kis popsinyalással adóztam "ferde hajlamaim" kiélésének. Miután így is kiélvezkedtem magam, hanyatt feküdtem,és hagytam, hogy befejezze, amit az elején elkezdett. Most ő csókolgatott végig tetőtől talpig (bokáig), kényeztette Kicsi Ént és Ánusz úrral is smárolt néhányszor. Imádom a popsikényeztető nyelvtechnikáját. Tudja mit szeretek, de azért néha finoman terelgettem, hogy még éppen mi az, amit szeretnék. Végül a lábaim közé kuporodva beteljesítette küldetését. Miután kicsit lenyugodtam, kiengedte szája fogságából az Ezredes urat, és kiment a fürdőszobába megszabadulni a magoncoktól. Visszajött, törölgetés, kis összebújás, majd a fentebb említett masszázs.

    Mivel az időkeretem vészesen a végéhez közeledett, kértem egy újabb franciás befejezést. Ismét a lábaim közé kuporodott, finoman felszopta az Ezredes urat, majd kicsit kézzel is rásegítve, mélytorkosan kivégzett. Magoncokat ismét kifuvarozta a fürdőszobába, majd visszatérte után, még kértem, hogy egy kicsit bújjon hozzám. Így elheverésztünk és elcseverésztünk még néhány percet, majd tisztálkodás, öltözés, ücsi, nasi és távozás.
  • Elszámolás:

    Csokor előre átadva, a megbeszélt mértékű ajándék, mely kissé a pesti átlag alatt van. Viszont ha figyelembe vesszük az alapban szereplő, bőséges repertoárt (kölcsönös francia, ujjazás, NFVSZ, csók, popsinyalás), akkor nagyon is megérős.
  • Összkép:

    Mindig fájó szívvel távozok, és már alig várom a következő talinkat, amikor eljövök. Lehet, hogy boszorkány volt előző életében, vagy most is az, de teljesen elbűvöl a hozzáállása, a kedvessége, a belső kisugárzása. Komolyan, mintha a(z) (újdonsült) barátnőmhöz mennék (akkor ennyire nagy még a lelkesedés, odaadás). Nagyon ajánlott kategória! (Az igaz viszont, hogy csak korlátozott időintervallumban elérhető, de ezzel együtt kell élni!)
    Nem vagyok egy számítógép guru, ezért jelzem, hogy amint a rendszer engedi, felejthetetlen státuszt állítok be!
Happy Massage