• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Ó, Drága! :)) Beszéltük, hogy valószínűleg már nem találkozunk többet, de remélem, hogy ez a röpke alkalom, amit együtt töltöttünk, ad majd icipici energiát az előtted álló évekhez, legalábbis az mindenképp, hogy én hiszek a sikeredben! :) Örülök, hogy megismertelek! :) Kitartást és erőt kívánok! Aztán ki tudja, ha egyszer Székelyföldön járok... :))

  • Egyeztetés:

    Szombaton hívtam telefonon délelőtt 10 órakor, természetesen felvette elsőre a telefont. Mondtam neki, hogy én aznapra szabad vagyok és bármelyik időpont jó lenne nekem, döntse el ő. Úgy egyeztünk meg, hogy visszahív kb 1 óra múlva és szól, hogy melyik időpont jó neki. Szólt is a telefon hamarosan, de a diszkréciót megőrizve 1 csörrenés volt, és ahogy kimentem az üzletből ahol voltam 5 percre rá visszahívtam. Felvette és délután 5 re megbeszéltük a találkát. Ja amúgy mikor felhívtam, mondta, hogy ismerős a hangom, nem-e jártam már nála, és eltalálta mert voltam. Mit ne mondjak ezen meglepődtem de jól esett. :))
  • Megközelítés:

    Parkoló hely fizetős, de legalább van. Én igazából tömegközlekedéssel mentem, arrafelé jár busz, villamos stb. A Béke tértől nem messze van a lakás, 5 perc gyaloglás kb. Könnyen megtalálható a hely, felújított kívül belül van kaputelefon, modern lift meg minden. Mikor megérkeztem csörgettem telefonon és már mondta is Lizzie, hogy mi a kód, melyik emelet és hova kell menni. Nemlehet eltévedni ott, liftből kiszállva résnyire nyílik az ajtó és már az ember tudja, hogy jó helyen jár. :)
  • Helyszín:

    Nos, lakás tiszta, felújított Lizzie szobája mellett van a fürdő. Lehet újat nem tudok mondani de megpróbálom : szóval több tusfürdő van, mint az üzletekben :D és különbözőek, férfi spray, dezodor, szájvizek, neki való pohárka... Minden! Kaptam friss törölközőt, fürdőbe érve Lizzie hozott gyorsan kilépőt, nagyon figyelmes, utólag is köszi. :) A Tett helyszíne hangulatos, komolyan mondom tetszik, hangulatfény, fél homályban a francia ágy nagyon halk zene, ruha akasztó az ajtón, polc ahova lelehet rakni a telefont, ruhát meg egyebeket. Higénikus, friss lepedő meg minden. Nagyobb rend volt ott, mint egy Bulgár 4 csillagos szállodában, amiben tavaly voltam. :))
  • Lány külseje:

    Hú, ha ilyen csajom lenne.... Komolyan mondom, még jobban nézett ki, mint amikor első alkalomkor voltam, egyre szépül :D Szép mosolygós hibátlan arc, csodás szemek, száj minden. Az alkata a végtelenségig nőies a természetes kerek melleivel, szép popsijával, fazonra igazított puncijával, alkata vékony is meg nem is, de pont úgy jó ahogy van. Valamiféle egybe fekete csipkés izében fogadott, jól állt neki kiemeli a szépségét. A képek is jók, de érdemes vele találkozni, mert élőben mégjobb. Meg persze megjegyzem nagyon érzéki sima bőre van élvezet simogatni. Tudjátok társaim, a legszebb smink amit egy nő viselhet az a mosolya és megjegyzem, én láttam Lizzie-n ezt a "sminket" :)
  • Action:

    Megérkezéskor cipő le majd be a szobába, közben beszélgettünk, bemutatkozás az már megvolt tavaly, vagyis 2018 áprilisában. Olyan érzésem volt, mintha csak egy ismerőshöz mentem volna. Szobában vetkőzés majd onnan fürdőbe. tusolás után kicsit még beszélgettünk és felajánlotta, hogy megmaszíroz kezdésnek, mert látta, hogy feszült vagyok kicsit. Elfogadtam és jól esett nyak váll meg lapockát is maszírozta. Nemsokkal később szembe fordultunk egymással majd lassan csattant is az első csók. Jézus ereje, nagyon tud a Lizzie, finoman csókolt kicsi nyelv is volt majd ment lefele a főúton. Meg meg állt a pihenőknél de én annyira katarzisba jöttem, hogy arra eszméltem fel, hogy a férfiasságom eltűnt a szájában. Nos itt megjegyeznék valamit. Annyira tudja, mit kell csinálni, hogy alig kezdte el nyalogatni, huzogatni majdnem elmentem. Mintha kitalálta volna, hogy mi a jó nekem. pár perccel később mondtam, hogy kicsit kényeztetem most én, szóval hátára feküdve elnyúlt az ágyon. Ráhajoltam, jöttek a csókok, majd indultam lefele a melleihez, nyalogattam óvatosan simogattam a hasánál és eljutottam Jeruzsálem kapujához is majd belenyaltam a punciba. (Eléggé kezdő vagyok ilyen téren, szóval közben meg-meg kérdeztem, hogy csináljam, neki hogy jó stb.)
    Olyan hihetetlenül jó érzés volt a combjai között lenni, közben fel-fel tekintettem az arcára is. Én nagyon igyekeztem, hogy jól csináljak mindent, szerintem neki is jó volt. Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem. gyorsult is a tempó, nagyobb volt a nyomaték, mint egy turbó dízelben :)) közben meg a derekát fogtam ahogy lovagolt. Kicsit elfáradtunk, majd misszionáriusban folytattuk. Ahogy ráhajoltam a testére és adtam neki a löketet, mondta, hogy mehetek mélyebbre is a barlangba, finoman a lábait átkulcsolta és húzott maga felé. Én itt nemtudom mi történt, de hirtelen akkora öröm volt bennem, libabőrös lett az egész testem, ahogy éreztem a bőrének illatát, miközben puszilgattam és toltam a löketet. Nagyon közel voltunk egymáshoz, hallottam közelről ilyen halk erotikus sóhajtást, ahogy lélegzett.közben meg mosolygott egyet-egyet, ez nekem már bővön elég volt és nyomtam nyomtam én, de elmentem. Bizsergett a hajam szála is az érzéstől. Gumi levétele után kaptam nedves törlőt meg simát is. Ezután csak feküdtünk egymás mellett egymás felé fordulva meztelenül. A keze a hasamon volt és nagyon óvatosan simogatta. én is simogattam a combját, majd megfogtam a kezét és finoman simogattam kézfejét miközben beszélgettünk, mert pihenőre volt szükségem. Több dologról szó esett, pl: hogyan lehet felizgatni egy nőt, meg ki mit szeret hasonlók. Szóba került az oka amiért én Budapesten tartózkodtam 800km-re otthonomtól és nagyon megértő volt bíztatott és támogatott (ezt viszont nem fejtem ki mert személyes ügy, és nem túl érdekes), kérdezett én meg meséltem és fordítva. Olyan jót beszélgettünk, komolyan mondom nem csak a testi igényeimet elégítette, ki hanem a lelki igényeket is. Elszaladt az idő nem volt második menet, viszont így is mindent megkaptam, amit szerettem volna. Majd gyors tusolás után öltöztem és puszi puszi ölelés majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Én csak alapokat vettem igénybe, natúr francia, csók, óvszeres aktus, de ez nekem bővön megfelelt és nagyon jó volt. Konkréta nem beszéltük meg mit szeretnék, jött az magától :)) Minden korrekt volt, megfelelt nekem maximálisan. Randi végén öltözésem közepette tettem az ajándékot az asztalkájára, amit megköszönt.
    Erről többet nincs mit írni. Úgy kb. Pesti átlag, viszont az élmény az szerintem a Pesti átlag felett lehet :D
  • Összkép:

    Fiatal szőke hajú tini csaj kinézet, már az ajtóban állt a cerka, mind a 2 alkalommal amikor voltam. Életvidám, okos és érdekes személyiség. Az a csaj akit ha látnék az utcán, utána néznék és azt gondolnám magamban, hogy "a mindenit, milyen jó nő!" Nagyon jó volt átölelni távozáskor is, kicsi törékeny vonzó nőci (jó értelemben), erőt adott nekem a hazafele vezető úton. Lizzie nagyon magas színvonalat képvisel, amit nehéz már felül múlni. Megkockáztatom, hogy annak idején a legjobb csajt szúrtam ki erről az oldalról akivel nemmellesleg elvesztettem a szüzességem. (igen én vagyok az többi olvasó, a 20 éves székely gyerek xD )
Happy Massage