• Kloé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon 9-10 óra közt kértem egy időpontot egy négykezes masszázsra,gond nélkül meg is lett beszélve.
  • Megközelítés:

    Új építésű ház,könnyen megközelíthető BKV.val és autóval is. Én az utobbival mentem.Parkoló bőven van,fizetős. Aki tömegközlekedik, mivel kis utca néhány perc sétát is számoljon bele.
  • Helyszín:

    A ház kicsit labirintus forma oda kell figyelni.Tisztaság higiénia rendben volt.Tiszta puha türcsi,szájvíz,dezodor,fogkefe,tusfürdő hegyek magas szintű felszeretség.Több szoba is van,ahol én voltam matrac a földön,led hangulat világítas,tükőr a falon,minden a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Az előszobába fogadtak Cloé és Karola.Valamiféle játszóruha volt rajtuk olyan bikini szerű.Szépek,csinosak,fiatalok,mosolygósak,ők vannak a képeken.Vaciláltam melyik lánynak írjam a beszámolót,mivel Clóénak még csak egy van el is dőlt.Ami kicsit zavaró az előszobába kamera van beszerelve ez egy kisé nyugtalanító tény!
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után beinvitáltak a szobába és a matracon találtam magam,a lábaimmal kezdtek bokától felfelé, masszázsolajat használtak,és egyszerre csinálták szinkronba mindkét lábam.Már az érintésből érezni profin csinálják,kellő erővel és aprólékossággal.A lányokkal nagyon kellemesen el lehet közbe cseverészni kiválló társaság nagyon kedvesek és inteligesek is.A fenékrészen hamar átsiklottak kevésnek találtam az erotika részét inkább a masszázsra fektetnek nagyobb hangsulyt.Rendesen megdolgozzák az ember hátát és a karokat is ,nagyon jó kétoldalról egyformán érezni a hatékonyságot.Miután csak fél órára mentem nagyából félidőbe szóltak a lányok:megfordulhatok.
  • Levezetés:

    Végre leurott róluk a ruha!Majd kiestek a szemeim,minő gyönyőr.Beolajoztak elöl is majd egy kis cicis csúszka következett a kezeimmel meg alig tudtam merre mit fogjak,valahogy ilyenkór triplán rohan az idő.Franciásan kértem a végjátékot de ez sajnos elég gyengére sikeredett,itt még nincs összjáték mindketten inkább passzolnának és bőven több a kézimunka.Még egy kis gyakorlással lehetne javítani a kényeztetés összképén mert szerintem mindenkinek ez a fontosabb rész.Több franciával, és a tábornok fele legalább tünjön el ne csak a kalapja.Tudom : " van kalapja nincs kalapja."úgy is jó tud lenni : )Így is elért a vég kézimunkával a hasamon.
  • Elszámolás:

    Normál átlag pesti .A masszázs nagyon profi,a kényeztetésen még csiszolni kell egy keveset.
  • Összkép:

    Végül is jó érzéssel távoztam ,megkaptam amiért jöttem.Csak egy gondolat lehet szolóba jobban teljesítenek,legközelebb úgy is megpóbálnám.
Happy Massage