• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Bubusom!


    Ne haragudj kérlek rám, hogy csak most tudtam neked reagálni erre a csodás beszire. Sajnos vagy nem sajnos, attól függ melyik oldalról nézzük, sokszor sűrű napjaim vannak. Igyekszek mindig minél hamarabb pótolni az elmaradásaimat :))

    Köszönök neked mindent, a szuper beszit, a fantasztikus randit és a sok meglepit amit kapok tőled mindig. Tudod néha nálam is előfordul, hogy zaklatott vagyok, sajnos nem tudok minden olyan dolgon átsiklani, ami nem tetszik nekem.
    De mikor megláttalak minden ilyen rossz érzés elszállt belőlem és sikerült mosolyt csalnod az arcomra ;))
    Teljesen feldobtad a napom!

    Nagyon jól éreztem magam veled és ez így van minden egyes randinkon :P

    Köszönöm, hogy sokadik alkalommal is tiszteletedet tetted nálam a kis kuckómban :))

    Remélem a mai talinkon sikerült egy kicsit kiengesztelni téged, hogy késtem ezzel a reagálással :)

    Várlak vissza máskor is bármikor, ha az időd engedi és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni velem ;)


    IMÁD ÉS SOKSZOR CSÓKOL TÉGED:


    A Te Wanda Gold-od :****


    U.i.: Köszönöm az első nőnapi virágot, amit ma kaptam Tőled ❤❤❤

  • Egyeztetés:

    Egy ideje halasztgattuk a találkát, mert az én elfoglaltságaim miatt nehéz volt megfelelő időpontot találni. Azért a jeles nap közeledtével szabaddá tettem magam, s a tervezett randi előtti napon délelőtt felhívtam Őt. Kis csevegés után meg is állapodtunk mindkettőnk örömére, szándékomat még délután VTR-en megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A kerület külsőbb részén, a király és királyné találkozásánál található, újabb épület. Így a tömegközlekedés több irányból is megoldott. Amennyiben autóval közlekedsz, mint én is, parkolás a környező utcákban ingyenesen.
  • Helyszín:

    Kapucsengős beléptetés után kis liftezés. Tiszta, rendben tartott lakás. Amerikai konyhás nappali, hangulatos búvóhely méretes franciaággyal, ahol a piros szín az uralkodó. A fürdőben kádas zuhany függönnyel, villogó zuhanyfejjel. Drogériányi tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő, szóval minden ami szükséges.
  • Lány külseje:

    A képeiből kitűnik gömbölyű de kemény formás alkata. Szép mosolygó arc, csillogó élénk szemek, rózsára emlékeztető, csókra vágyó ajkak. Ápolt sötét haja kellemes tapintású. Méretes keblei szeretik a kényeztetést, bimbik egyből reagálnak. Husis combjai között finom örömvölgy várja a látogatót. A szokástól eltérően, lehet, hogy a hideg miatt, kicsit túl öltözve fogadott. Sötét színű tanga és cicifix volt az öltözete.
  • Action:

    A lakásba lépve csók, majd kis ajándékok és virág átadása következett. Jó volt végre magamhoz ölelni Őt! Csókok közötti szünetben beszélgettünk, s haladtunk befelé. Itt már ruháim egy részét elhagytam. Kicsit még dumáltunk, de én közben már a szobában vetkőztem tovább, mielőbb érezni akartam kedvesemet.
    Gyors tisztálkodás után az ágyra hevertem, Ő még kiugrott egy percre készülődni. Visszatérte után újabb játékos csókokkal üdvözöltük egymást, miközben testünk egymáshoz simult.
    Mellkasomon keresztül leért a frekventált helyre, s egy golyszi nyalintás után forró ajkai közé vette az emberesedő tagomat. Így kezdődött franciás felkészítésem. Vállam mellett térdelt, így kezem hamar utat talált az ekkor még szemérmesen zárt puncihoz. Rám hajolva mindent megkaptam, amit ajkaival, nyelvecskéjével és torkával adni tudott. Változatosan játszott a hangszeren. Hol félig beengedve érezhettem nyelve frenetikus tevékenységét. majd koppanásig tette magáévá a már keményen meredező szerszámomat, jelentős ideig lent tartva. Ezt imádtam, mint minden mást is.
    Nagyon jól esett kedvessége, de én is viszont akartam köszönteni Őt, így cserét kértem. Igazi csókok és a cicik majszolása után fejem a combjai közé került, s nyelvemmel megérintettem a vágyott nőiességét. Már nagyon várhatta ezt a pillanatot. Egyik lábát a vállamra tette, s szaporodó légzése következtében a cicihalmok táncolni kezdtek. Végig csókoltam és nyalogattam a már izgalomba jött kelyhe környékét, majd nyalni falni kezdtem a finoman nedvesedő puncit. Ekkor már teste minden része hullámzott, jelezve, hogy várja a beteljesülést. Én azonban még tovább élvezkedtem. Hol csak lehelet finoman ingereltem a csiklóját, majd időnként mélyebben dugtam nyelvemet a helyére. Érezve az izgalmát, lassú nyelvjátékkal vittem Őt a csúcsra, melyet nem kis hanghatással és testének remegésével abszolvált. Tudom, hogy ilyenkor nagyon érzékennyé válik minden érintésre, de annyira akartam még érezni , hogy nem adtam fel a pozíciómat, s arcomat nyomtam a nedves szirmok közé. Még egy két búcsúnyalintás után hagytam Őt kicsit pihegni, mivel "megfenyegetett", ezt visszakapom. Én válaszoltam egyből, hogy ezt el is várom!
    Rövid idő után a csókos ajkak közé kerültem ismét, jött a nyelvlecke második része. Puha szája fel le szánkázott az izgatott harcoson, nyelve körtáncot járt rajtam. Mikor sokadszor a torkára vett, fejére helyeztem a kezem, hogy minél tovább élvezhessem a csodát. De ez csak simogatás volt igazán, mivel Ő maximális ideig tartott a birtokában saját elhatározásából. Közben kezem a nedves puncit kezelgette, és készítette fel a következő felvonásra.
    Mielőtt véget értem volna, gyors gumiszerelés után nyeregbe pattant a Drágám. A szűk punci lassan engedett be, de így még izgatóbb volt. Elindult a csípőtekerés, galoppozás, reszelés és minden egyéb módszer. Imádtam közben a csillogó szemeit nézni, és az előttem ringó kebleket csókolgatni. Rendesen megdolgozott a finom puncival, élveztem minden mozdulatát. Még máshogy is akartam érezni Őt, így póz váltás következett.
    Az ágy mellé álltam, ő elém helyezkedett. Nyelvemmel mélyen végigszántottam a hívogató nyílást, majd tövig merültem a mézes csuporban. Keményen adtam a tempót és a mélységet, kedvesem erősen markolászta a lepedőt. Én a kemény popsit markolásztam, s húztam magamra, ahogy csak bírtam. Jó darabig üzekedtünk így, variálva a mélységet és a sebességet.
    Mikor már mindketten kezdtünk fáradni, (legalább is én) lekerült a védelem, s újra a csókos szája edzette tovább a duzzadó harcost. Nem is tudtam sokáig tartani magam, kirobbanó siker koronázta kitartó kedvességét. Lassú levezetés közben az eredmény eltűnt, s a kitárazott fegyver alaphelyzetbe került. Teljesen kész voltam.
    Kedvesemmel összebújtunk egy kis beszélgetésre, majd sajnos készülődnöm kellett a távozásra. Búcsúcsók az ajtóban, majd távozás után újabb csók, mivel ott hagytam a táskámat.
  • Elszámolás:

    Ez nem került szóba, mivel nem az első randink volt. Szokásom szerint távozás előtt a komódra helyeztem. A régi bp.-i átlag, egy extra a popsi, azt most kihagytuk. (De majd legközelebb!)
  • Összkép:

    Többedik találkozásunk után is maradandó élménnyel távoztam a Drága partneremtől. Mérhetetlen kedvessége és hozzáállása mindig jó érzéssel tölt el. Most kicsit zaklatott volt szegény, de remélem kicsit sikerült kizökkentenem a rossz passzból!
Happy Massage