• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Kedves "Winnie",

    köszönöm szépen a beszámolót, nagyon megleptél vele! :))
    Főleg mert hiányérzetem volt éppen a te masszázsoddal kapcsolatban, hogy lehettem volna figyelmesebb, még jobb.
    Ezt a furcsa érzést most sikerült feloldanod bennem, és ezért nagyon hálás vagyok. :))

    Várlak sok-sok szeretettel máskor is!

    Ölelés, Mara

  • Egyeztetés:

    Mivel már napok óta fájt a nyakam és a hátam, körbenéztem a masszázs részlegen hirdető hölgyek között, hátha tudnak segíteni rajtam. Időről időre megnéztem már korábban is Mara hirdetését, nem tudnám megfogalmazni, hogy miért, de szimpatikus volt a képek és az ott leírtak alapján. Mivel benne volt a hirdetésben, hogy lehet SMS-en keresztül időpontot egyeztetni, egy életem, egy halálom, elküldtem neki a javasolt időpontot, amire 1-2 órán belül megérkezett a pozitív válasz és a cím. A megbeszélt időpont előtt néhány perccel megkaptam ugyancsak SMS-ben a kapucsengőt is.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a Széll Kálmán tér közelében lévő házhoz, ahol egész könnyen megtaláltam a parkolóhelyem, mindösszesen az okozott izgalmat, hogy melyik zónába is tartozik az a része az utcának. Szerencsésen kiderült ez is, így már nyugodtan hagyhattam magára a kocsim. A ház 2-3 perc sétára lehet a volt Moszkva tértől, így a BKV hívő kollégák is könnyen megoldhatják a megközelítést. A házszám alapján egyértelműen beazonosítható volt a ház, a megbeszélt időpontban becsengettem, könnyedén bejutottam előbb a lépcsőházba, majd rövidesen a lakásba is.
  • Helyszín:

    Egy jó állapotú, régebbi építésű épületben található a tiszta, felújított lakás. Az előszobában köszöntött Mara, itt levettem a kabátom és a cipőm, majd beléptem a szobába, ahol a földön lévő tatami mellett található a szobainas, ahová lepakolhattam a ruháimat, illetve egy szék és egy kisasztal, rajta a nekem kikészített vízzel. Visszalépve az előszobába látogatható meg a fürdő, ahol zuhanyfülke vár ránk, néhány féle tusfürdővel, szájvízzel, nagy tisztasággal. A törölköző is tiszta, illatos, minden adott volt ahhoz, hogy én is azzá váljak :-)
  • Lány külseje:

    A fotók alapján egyértelműen felismerhető, ráismerhető. Helyes arcú, kékszemű, szőke lány, jó alakkal, nagyon kedves és visszafogott stílussal. Aranyos a mosolya és a hangja. Tudom, most még arról kellene írnom, miben volt, de vesszek meg, ha emlékszem rá, a szemei elvonták a figyelmem :-)
  • Erotikus masszázs:

    Mivel még csak 2 alkalommal voltam ezt megelőzően masszázson, így a szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, de eredményes volt, hiszen az alap problémám, a hátfájásom sokat javult, ugyanakkor nagyon kellemes élmény volt. Miután hasra feküdtem a tatamin, betakart egy lepedő szerűséggel, majd a talpamhoz térdelt, kitakarta a jobb lábam, és nekikezdett a masszázsnak. Először a boka környéke, majd a vádli, majd ismét a boka és a talpam került képbe, később a comb, majd a fenekem. Ahol problémát érzett, arra a pontra vissza-visszatért, hatékonyan, de nem szétpasszírozva dolgozta végig a testem. Miután a jobb lábamon végzett, betakarta, és teljes figyelmét a bal lábamra összpontosította, a jobbal megelőző masszázst kaptam itt is. Következett a hátam, amit a leginkább problémás részemnek éreztem. Nagyon kellemes volt, határozott mozdulatokkal, erősen, de ugyanakkor kíméletesen masszírozva haladt végig a neuralgikus pontokon. Már ekkor jobban éreztem magam, pár nappal később már teljesen rendbe is jöttem. Következtek a karjaim, előbb a jobb, majd a bal, nem gondoltam volna, hogy a vállam környéke így beállt, ennyire ráfér a masszírozás. Majd a nyakam következett, hozzáteszem, majdnem külső segítség kellett, amikor el kellett jobbról fordítanom balra, másnapra már szinte jobb volt, mint újkorában.
  • Levezetés:

    Mikor végzett a masszírozással, halkan megkért, hogy forduljak a hátamra. Betelepedett a két lábam közé, a kezét bekrémezte/olajozta, majd a két combomat kezdte masszírozni, nagyon lágyan. Felsiklottak a kezei a hasamra, majd a mellkasomra, és vissza. Mintegy véletlenül a királyi ékszerekhez is hozzáért, majd újra feljebb siklott, majd újra vissza. Egyre közelebb került a lényegi részhez, én pedig a lazulás után egyre közeledtem a merevedéshez, ahogyan meg-megsimogatott. A síkos kezével elkezdett izgatni, nagyon finom, lassú mozdulatokkal, időről időre megállt, megsimított a testem, majd visszatért a kiinduláshoz. Egyre jobban felizgatott, de ezek a szünetek arra elegendőek voltak, hogy mégse rohamléptekkel érjem el a kielégülést. Néha megsimogatta a zacskót, néha a fék környékét, de nem kapkodott, nem siettetett. Nem tudom, hogy tudta, honnan érezte, hogy mit kedvelek, de olyan volt, mint ha a fejemben lenne közben, és érezné, hol tartok, mikor mivel tud nekem kedveskedni. Sajnos egyszer minden jónak vége szakad, ugyanakkor életem egyik legnagyobb orgazmusát élhettem át a kezei között. Megvárta, míg elnyugszom, megtörölgetett, majd betakart még egy kicsit, amíg elment megtisztálkodni és átöltözni.
  • Elszámolás:

    A Bővebb infóban található kielégítő részletességgel, hogy milyen időtartamra mekkora ajándékkal tudjuk meghálálni Mara szakértelmét. Ez alapján helyeztem a masszázsszobában lévő kisasztalra a megfelelő összeget, ami az élményekkel teljesen arányban állt, sőt...
  • Összkép:

    Őszintén megvallva, nem gondoltam volna korábban, hogy a zenének, a masszázsnak, a belőle áradó és velem megosztott energiáknak ilyen megnyugtató, pozitív hatása lehet rám. A kényeztetése talán az eddigi élményeim közül a leginkább rám szabott volt, nem nagyon találta még el nő, mit és hogyan kedvelek. A kisugárzása és lénye teszi fel a i-re a pontot, így lett tökéletes a vele töltött bő másfél óra.
Happy Massage