• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon szerencsés vagyok :) Üzenetben egyeztettünk, volt, hogy nem sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni de előbb utóbb sikerrel jártam.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem, könnyen odataláltam, ha nem is a kapunál de találtam parkolót. Tömegközlekedésben annyira nem vagyok képben, de gyanítom nem lehet gond.
  • Helyszín:

    Régi bérház kétszobás lakása az egyik emeleten. A házon lenne mit csinosítani, de kulturált, a lakás meg kimondottan szép és tiszta. A fürdőben van minden ami kell, zuhanyzós. A háló nagyobb mint az előző kis szoba, nagyon hangulatos. Földön tatami, tükör akol kell, szóval a célnak több mint megfelelő.
  • Lány külseje:

    Hát igen. Nem tudok elfogulatlan lenni. Norina egy igazi tündér. Kedves állandóan mosolyog, karcsú de ahol kell kerek. A bőre mint a bársony, ilyenkor télen különösen szembetűnően barna szolizott bőre, ami a gyengém, ideális nem vitte túlzásba. Amikor olaj vagy nuru gél kerül a bőrére, csillog és még gyönyörűbb. A cicik szép kerekek, fincsik. A popó tökéletes, körzővel se tud senki szebbet rajzolni, no és a punci selymes jó tapintású. A higiénia tökéletes. Na és amiben legutoljára fogadott az maga a csoda. Sose láttam még szexibb dolgot :D Kötött piros csizma, felette a hibátlan lábai, amik barnán annyira illenek a piroshoz. Tovább haladva felfele a szkenneléssel egy fekete csipke francia tanga, majd egy hosszú ujjú testre simuló póló, ami mellvonal felett egyenes, azaz a vállai kint vannak és a fekete haja, mint az ében, csillogó szemei, hatalmas mosolya mindent visz. De a csúcs az a kedvessége. Én úgy érzem, hogy köztünk igazi barátság van és ez már nem csak egy "feeling". Témákban nagyon egy húron pendülünk és szexuálisan is passzolunk egymáshoz. Ha ez "csak" színészkedés, akkor is hálás vagyok senkinél nem érzem magam ilyen jól, és Norina egy zseni :))))
  • Erotikus masszázs:

    A sztorimhoz hozzá tartozik, hogy októberben amikor először találkoztam Norinával, szerelembe estem és azóta többször is látogatásomat tettem nála. ...azóta a lánykérést, esküvőt tervezgetjük. :DDDDD
    Már vakon odatalálok, de aki először megy kap segítséget. Az ajtón beléptem, Norina az ajtó mögött állva várt. A félhomályban megpillantottam, a szívverésem duplázódott, amikor meg szinte a nyakamba ugorva, átölelve üdvözölt, infarktus közeli állapotba kerültem. :D Norina mindig szexi, de most volt a legbombább. Mint már fent megírtam... na jó van aki itt kezdi az olvasást ;) Kötött piros csizma, felette a hibátlan lábai, amik barnán annyira illenek a piroshoz. Tovább haladva felfele a szkenneléssel egy fekete csipke francia tanga, majd egy hosszú ujjú testre simuló póló, ami mellvonal felett egyenes, azaz a vállai kint vannak és a fekete haja, mint az ében, csillogó szemei, hatalmas mosolya, ez az ami fogadott. Átölelve rámarkoltam a kővé fagyott kezeimmel a popjára.... egyből éreztem a hőmérséklet különbséget, és megkegyelmeztem neki, a tapit későbbre halasztottam.

    Kedvesen elbeszélgettünk, miközben én megszabadultam a ruháimtól, majd egy tusolás és vissza. Annyi malőr becsúszott a dologba, hogy zuhanyzás végeztével leakasztottam a törölköző szárítóról a törölközőt, ami rózsaszín volt. Furcsállottam is, hogy nem túl férfias, de hét ez van. Mikor kijöttem fürdőből a rózsaszín törölközővel a derekamon, Norina kérdezte, hogy "ez az én törölközőm" :DDD nagyon jól szórakoztunk a dolgon. Finom teát készített nekem amit félig elszürcsöltem. A forró zuhany, a tea és a szoba melegsége feloldott annyira, hogy rámarkolhassak a popókra. Csókolóztunk ölelkeztünk, tapi oda vissza, mint rég nem látott szeretők. Megszabadítottam a cicifixtől és valahogy a bugyi is lekerült... Majd a tatamira hassal lefelé feküdtem le, amit nehéz volt eszközölni, meredező hímtagom miatt de, megoldottam. Norina pedig elkezdett masszírozni a lábamnál. Alaposan megmasszírozta a talpam, a vádlim és mindent ami felfelé az útjába került. Norinának a masszázs nagy erőssége és itt szó szerint értem. Pici lány hatalmas erővel és technikával. Szóval hibátlan ebben is. Első írásom óta kiderült, hogy a lapocka körbemasszírozásához a pihi puhi párna Norina combja. Ez egy egyedi technikája, ami leveszi a feszültséget a karomról és még alaposabban körbe tudja masszírozni a lapockámat. A baj, hogy erre nekem minden nap szükségem lenne.... :/
    Mindeközben beszélgettünk. Már az első találkozáskor megvoltak a közös témák amik azóta csak gyarapodtak. A karjaimat is alaposan átmasszírozta. Ez is egy kedvenc eksön számomra, mert ilyenkor a kezem a forró combok és punci Bermuda háromszögében raboskodnak. Kérte, hogy forduljak meg aminek részben eleget tettem, ugyanis kértem, hogy most én masszírozhassam meg. Ez nekem már abszolút a kényeztetés rész volt...
  • Levezetés:

    Akasztották a hóhért ;) Norina hasra feküdt én a lábainál kezdtem az élvezkedést. Az előmelegített olajjal nem spóroltam, és így simogattam masszíroztam. Nem az izmok lazítása volt a célom, hanem az erotika. A popónál, deréknál, a combok belsejénél elidőztem, yoni masszázst vetettem be, ami nem szakszerű, csak úgy ráérzéssel csináltam, amit nagyon élvezett. Emelgette a csípőjét, pucsított, kéjes hanghatások közepette. Megfordult hozzábújtam, csókolóztunk. Előlről is beolajoztam, a csókcsata közben az ágaskodó péniszem a hasaink között élvezkedett. Már már olyan volt mint egy szeretkezés. Valahogy felém kerekedett, megfordult és francia kényeztetésbe kezdett, a fenek mellettem, felém nézett és én a csiklóját, szemérem dombját masszíroztam. Olyan volt mint egy 69. A hangok egyre hevesebbek voltak, sőt még egy "óóó baszd meg" is elhagyta Norina száját, amire azonnal az jutott eszembe, hogy "vállalom" de hangosan nem mertem kimondani, tudva a lehetőségeket és korlátokat eme műfajban. Újra visszafordulás, csókok, ölelések, felült, ismét beolajozta magát és engem is, a melleire, hasára csorgatta az olajat ami a punciján át csorgott rám. Csúszkállt, lassan, közben puszikat kaptam mindenfelé éppen amerre járt. A fülembe halk erotikus hangokat hallatott. Az elölről csúszka simán felért egy újabb szeretkezéssel, de mindig tudta hol kell váltani, minek a hatására nem lőttem el a patront idő előtt. A farkam hol a combjai köz siklottak, hol ismét az Ő és az én hasam között, fantasztikus volt.
    Mindeközben én puszilgattam, ahol csak értem, meg ahol szabadott :) A kezeim élvezték a selymes olajos bőrét. Aztán megint francia. A farkamat mélyen bekapta, bőséges nyálmennyiségét visszacsorgatta és a környéket is bekente vele. Imádom amikor a nyáltól tocsognak a golyóim, szóval a franciája isteni volt, de mégis az összhatás ami engem teljesen elvarázsol. Én pedig folytattam a tapit, a punciját is simogattam. Olyan érzésem volt mintha a tenyerembe spriccelt volna, forró bőséges lucsok folyt mindenfelé. Még egy fordulóra sor került, csókolózás közben már nem is tudom, hogyan és hova, de hatalmasat élveztem. Az utódok mindenfelé szétkenődtek, mert még egymáson feküdve pihegtünk, ölelkeztünk. Egy kicsit még simogattuk csókolgattuk egymást, közben letakarított végül zuhanyozni is elkísért, lemosta a hátam, majd a fürdés végeztével a nekem szánt, unalmas kék színű törölközőmmel megtörölköztem :D
    Még teáztunk egy kicsit, beszélgettünk és nehezen, de búcsút vettünk egymástól, ami hasonlóan forróra sikerült mint az üdvözlés.
  • Elszámolás:

    Szóba se került, észrevétlenül rendeztem. A mértéke értelmezhetetlen, mert amit kapok mindent megér számomra.
  • Összkép:

    A csúcs a műfajban, minden területen. Barátnő feeling csillagokban nem mérhető. A masszázsa teljesen professzionális. Az erotika... végem van a csajtól.
Happy Massage