• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Lalácskám!
    Kis udvari bolondom !:)
    Igazán KÖSZÖNÖM ezt az igazán sokadik magasztaló Beszámolót , amit megint sikerült vágyakozással telve olvasnom sorrol , sorra !
    Újfent megleptél ahogy minden alkalommal mind az írásaidban mind pedig a személyes találkozások alkalmával!
    Ajándék !!! Hmm...... Igen különleges plusz meglepetések -ben lehet részem ami nem csak szívmelengető , hanem a pocakom is jól érzi magát az általad készített , szeretettel teli süteményeidtől ! Teljesen elkényeztetsz! Többek között ezt is Imádom benned!
    Na és a köszönet hmmm ...... igen Drága Lala értem minden szavát !
    Erre a köszönetre bennem is megszületett a válasz , ami rolad szól és egyik imádott legősibb kedvencem ! TE ÉRTENI FOGOD!!!!
    DM: I WANT YOU NOW
    “I want you now
    Tomorrow won't do
    There's a yearning inside
    And it's showing through
    Reach out your hands
    And accept my love
    We've waited for too long
    Enough is enough
    I want you now

    My heart is aching
    My body is burning
    My hands are shaking
    My head is turning
    Do you understand
    It's so easy to choose
    We've got time to kill
    We've got nothing to lose
    I want you now

    And I don't mean to sound
    Like one of the boys
    That's not what I'm trying to do
    I don't want to be
    Like one of the boys
    I just want you now

    Because I've got a love
    A love that won't wait
    A love that is growing
    And it's getting late
    Do you know what it means
    To be left this way
    When everyone's gone
    And the feelings they stay
    I want you now”

    Várlak újra , ismét, MINDIG!!!!
    Szép napot , Szép hetet kívánok Neked !
    Hamarosan újra látlak !!!
    Millió édes Csok !!!!

  • Egyeztetés:

    Számomra Ikonikussá avanzsált kedvencemet, majd egy éve, itt az oldalon fedeztem fel. Azóta ostromlom folyamatosan a látogatásaimmal, így az egyeztetés, a mindennapos kommunikációink részét alkotja. Az adatlapon is jelzi pontosan mikor érhető el, ilyen szempontból sem probléma felvenni vele a kapcsolatot. Az egyeztetés sosem volt nehézkes, igy az előreszervezett utazási forma vált számomra a legmegfelelőbbnek. Ezért az egyszeri akadályt is, ugyan leküzdöttem, csupán magamnak köszönhettem.
    Itt engedjetek meg nekem egy gondolatnyi kitérőt és visszacsatolást.
    Sajnos, egy színházban dolgozó barátomtól sem sikerült Döbrögi jelmezt igénybe vennem arra a bizonyos estére, így csak vigyorgó bűnbánatommal jelenhettem meg nála.
    A harmadik poenale kimerült a fogadó dresszben, Kedvesem kényeztetésének elmaradásában és a felmentő ítélet kihírdetésében. A béklyótól szabadulva, 800 'C fokos levegőből kilépve a pesti télbe, fejben már a következő randit kezdtem tervezni.
    Amikor is megfogant a "mikor" ötlete a fejemben, és a telefonos érdeklődésemre igenlő választ kaptam, VTR-es előjegyzésben jegyet váltottam az "Szyszy Air" menetrendszerinti járatára.
    Még néhány nap elválasztott az indulástól, de már türelmetlenül vártam az újabb utazást.
  • Megközelítés:

    Frekventált, forgalmas része a kerületnek, de az egykori sétáló utca modernizált változatától, a Ferenc körút vonzáskörzetétől nem is várhatunk mást. A hírdetési térkép pontos jelölést mutat, helyismerettel és GPS segítségével is könnyen megtalálható az indulási oldal. Autóval érkeztem, a szomszédos utcákban általában akad fizetős parkolási lehetőség, de olykor bizony ezekre is vadászni kell. Parkolóház is van 200 méteren belül, ha valaki ezt igényelné. A BKK járatainak tömkelege áll rendelkezésre a tömegközlekedők számára. Az utcában is és a körúton is találunk villamost, 1-2 megállóra az M3 metrót, a Boráros téren Hév-et, a 2-es villamost és buszok garmadáját a bevásárló központ előtt. Azt kell mondjam, ide csak az nem tud eljutni, aki nem akar.
  • Helyszín:

    A belvárosra jellemző, múlt századi bérház felső szintjeinek egyékén található meg a lakás. A felfelé vezető úton választható az ezen házakra jellemző lépcsőház, vagy a kényelmesebb lift is opcióként. A rövid gangos folyosón nem kell hosszú utat megtenni ahhoz, hogy bebocsájtást nyerhessünk a szentélybe. A lakás kellemes, igazi relaxáló hangulatot áraszt. A félhomályt mécsesek, hangulatvilágítások törik meg mindenütt, ami halk zenével kiegészítve, bőséggel kimeríti a meghitt környezet fogalmát. Mindenhol rend és patika tisztaság fogadott, de ez már fel sem tűnik, hiszen minden alkalommal ezzel szembesültem.
    A fürdő tágas, káddal, mosdóval és toalettel ellátott helyiség, de még így is bőséges területtel találkozhatunk odabent. Zuhanyfüggöny, száraz kilépő, többféle tusfürdő, szájvíz és száraz, tiszta törölköző is rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz.
    A bútorozott szobában egy társalgó rész mellett egy kényelmes és hatalmas ágy található, ez az "alapja", a pihentető, izgalmakban bővelkedő programnak.
  • Lány külseje:

    Az adatlapon számtalan régebbi és új, trükkös és trükk nélküli fotóból lehet csemegézni, melyek bizony egyértelműen tükrözik a valóságot. Ehhez párosulva, a megadott valós adatok, méretek, szintén könnyűvé tehetik a választást azok számára, akik az ilyen tipusú Hölgyeket részesítik előnyben.
    Számomra Szyszy egy csodás teremtés! Pici, vékony, filigrán alkata az első perc óta mágnesként vonz magához. Illatos, szőke hajzuhatagával és rikító kék szemeivel megannyiszor elbűvől, amikor az üdvözlés során megpillanthatom és megérezhetem. Keskeny arcocskája és az állandóan mosolyra nyílt apró ajka a folyamatos jókedvet és örömet juttatják eszembe.
    Karcsú alkata, a formás cicijei, illatos, simára csupaszított puncija, a kerek popsija, izmos lábai és vékony bokái, a buja örömök forrásának emlékeit tartja bennem mindig szem előtt.
    Igazi Nő, aki kedves, odaadó, ápolt, intelligens, konzekvens, nagy erotikus kultúrával rendelkező személyiség és akit, valódi kettősség jellemez. Tündéri kedvességgel, odaadással és érzékkel képes megteremteni és szenvedéllyé formálni a hangulatot. Változatos technikai repertoárt felvonultatva fűszerezi meg a randit, mellyel nem csak marasztalásra sarkall, hanem módszeresen dobálja szét maradék agysejtjeimet is. Amikor távol vagyok tőle és kezdenek leülepedni az események, akkor tudatosodik, hogy Angyalként formázta és díszítette a találkát ugyanakkor, ha megérzem az ízét, akkor felsejlik bennem, hogy ahol édes az élet, ott az Ördög a cukrász.
    Nem tudok kiemelni semmit sem ami különösen tetszene rajta vagy benne, mert a lábújjától a feje búbjáig, a belső tulajdonságaival együtt alkotja meg azt a fogalmat, ami egyenlőség jelet mutat azzal, ami annyit jelent: Szyszy...
  • Erotikus masszázs:

    A klasszikus értelembe vett masszázs leírását, csupán az emlékeim felidézésével tudom leírni. Ennek oka, hogy most ilyen jellegű masszázsra nem került sor.
    Iskolapadban szerzett mesterségét, gyakorlati tapasztalatokkal kiegészítve profi módon, nagy alapossággal és odafigyeléssel végzi. Gondosan fűrkészi az izomzat és a bőr állapotát és a közben folytatott beszélgetés során, tudatja is a "diagnózisát".

    A keze minden részével, de akár írhatom azt is, hogy a teste minden részével képes masszírozni.
    Alapossága, a területet illetően, bokától tarkóig mindenre kiterjed, csak az maradhat ki a kezelésből, amit kifejezetten nem kérünk tőle.
    A svéd-, relax-, frissítő masszázst erre hivatott krémmel végzi és a fent leírtak tükrében nyugodt szívvel ajánlom Őt csak masszázsra vágyóknak is, de én biztos nem hagyom ki ezek után sem az erotikus tartalmat jelentő részt.

    A csúszka masszázs, a tantrikus elemeket is néha csillogtató lingam Vele, Nála fergeteges bódulatot okoz. A megfelelő viszkozitás érdekében, szobahőmérsékletű olajat használ, teljessé téve az élményfaktort. Felső testtel, cicikkel, puncival olyan elánnal siklik, csúszik mindenemen, hogy még sokszor levegőt is elfelejtek venni.
    A lingammal kombinált puncis csúszkája során, mint egy nyitott könyv, úgy olvas belőlem. Felhúz, fent tart, majd elenged. És ismétli mindezt addig, amig elérkezettnek nem gondolja a megfelelő időt, állapotot a végső "rohamra".
    Ezeket viszont lejjebb még boncolgatom egy kicsit...
  • Levezetés:

    Várakozással telve, picit már sietősre véve, épp pont a megbeszélt időben csekkoltam be és észre sem vettem az üzenetben érkező, plusz öt perces kérést. Ennek ellenére bebocsájtást nyertem és mivel Kedvesem is szinte azelőtt érkezett, így utcai ruhában, bőrnadrágban és blúzban csimpaszkodott a nyakamba, az üdvözlő csók erejéig.

    Kabát, cipő parkoltatása után, bejutva a szobába, átadtam az ajándékaimat és a társalgónak kialakított részben, a már kitöltött frissítő ital mellett elcsevegtünk. Megbeszéltük az elmúlt időszak történéseit, vigyorogva elképzelve, vajon mit szóltak volna az utcán az emberek, ha mégis Földesúrként rohanok közöttük a célom felé.
    A fürdéshez megkaptam a törölközőm és a neszeszerem magamhoz vételezve indultunk a Wellnes részlegbe. A trécselést itt is folytattuk, de azért igyekeztem hamar végezni, bármennyire is megcsapott a bensőséges varázsa a helyzetnek.

    Visszaérve a szobába Szyszy levetette a ruháit, a fehérneműtől viszont már én szabadíthattam meg. Nem tudtam megállni, hogy ne csókóljam meg, így ebben a felfokozott állapotomban keveredtünk vízszintesbe. Kedvesem alaposan belocsolt mindkettőnket olajjal, az ágaskodó farkam mögé a combomra ülve vette kézbe az irányítást. Kezeivel simogatott, húzogatott, masszírozott, miközben a szemérem dombjához szorítva a farkam incselkedett minden négyzet centiméteremen.
    Hátrébb csúszva rajtam, már a cicik között találtam magam és kisvártatva felcsúszott a felső testemre is. Belenyalogatva a számba, már szabad volt a csók és mintha búcsú lenne, csúszott is lefelé. Fel - és le csúszkált rajtam, én pedig éreztem a bimbócskák intenzív sarjadását, ajkának, nyelvének édes ízét, csípőjének körkörös mozgását, amint a hasamra lehajtott farkamon kívülről táncot jár, természetesen gondosan ügyelve a szabott határok vonalára. Szívesen megállítottam volna az időt, de lecsusszanva rólam, Szyszykém ajka csókot lehelt a makkomra. Puszilgatta, körbenyalogatta, ízlelgette finoman. A nyelve végigpásztázta a rudamat, majd végérvényesen eltüntem a szájában. A nyelvével körözött, szinte csókolózott a farkammal, miközben jó félig magába szippantott. A lágy szorítása egyre erősödött, a lassabb tempója fokozódott, a finom kézi kísérete egyre erősebbé vált. A tempó, a vákum és a hallható cuppogások elérték a hatásukat, testemet megfeszítve, kezemet a számhoz szorítva durrantam a szájába, átadva a vitaminkészletet a biogazdaságnak tovább hasznosításra. Lenyugodhattam a szájacskájában és csak utána történt meg a tisztogatási ceremónia.

    Némi pihenő után én kényeztettem Őt. Mivel nem szereti a 69-es pozitúrát, ezért külön adódott lehetőségem felfedezni csodás testét.
    Csókolózásból elindulva, a nyakán keresztül érkeztem a cicikhez. Eljátszadozva a bimbócskákkal és érezve a növekedésüket evickéltem a köldök irányába.
    - Hihi, hát ott csikis vagyok..., hallatszott a kuncogása és megállapítása.
    - Tudom, azért csináltam, és mosolyogva máris a combjai között találtam magam.
    Finom indításból, fokozva a tempót, igaz a sóhajoktól bíztatva ez nem volt nehéz feladat, jutalmazott meg Kedvesem a gyönyörrel. A fejéhez tett párna alól kiszűrődő hang, a fejszorítás, a felhúzott térdével, ahogy arrébb tolt, azt jelezte ne tovább!
    Simogatással hamar lenyugtattam és már is fordult a kocka.

    Ismét a lábaim közé helyezkedett és némi gyengéd mozdulat után eltűntetett. Már nem volt annyira finomkodó sem az erőssége, sem a tempója. Már nem engedett el, már nem volt rúd és zacsi nyalogatás. Immáron csak erős szopizással és zacsi masszírozással kényszerített térdre.
    A magoncok ismét pocak látogatásra indultak, és ott is maradtak mind egy szálig. Ilyet ritkán tapasztalok, de miután kitisztult a látásom, álló farokkal keveredtem ki a szájából és a pihegés folyamán csillapodott csupán.

    A romeltakarítást követően öltöztünk és utolsó vendégeként együtt indulhattunk az utcára és onnan ki-ki a maga útjára.
  • Elszámolás:

    A NFVSZ jelentkezik extraként, amit mindig igénybe is veszek. A három órás randira, telefonon beszéltük meg a csokor méretét. Ez a helyszínen sem változott. Számomra egyértelműen megéri és a végtelenségig korrekt az elszámolás, amit az elején szeretek intézni.
  • Összkép:

    Már nem tudom mit kellene ide írnom, mert tudjátok, hogy nálam előkelő helyen szerepel.
    Sok-sok randi után is folyamatosan fenntartva az érdeklődésemet, a színvonalat kapok meg mindent a masszázs keretein belül. Az empátiája, kedvessége, figyelmessége, odaadása, intelligenciája etalon kategóriába sorolja nálam.
    Tizenegy hónapja próbálkozom megfogalmazni, mi az ami körbe lengi Szyszyt, de azt hiszem nem kell megfogalmaznom, mert nem lehet. Úgy gondolom, hogy "átélni" Vele vétek, mert az Ő általa nyújtott élményeket "MEGÉLNI" kell!
    Természetesen csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti ezt a fajta élménydús, változatos, barátnő feelinget.

    Édes Szyszykém, ezt már neked írom köszönetem kifejezve.
    Na még ez is...
    Zenehallgatás közben írom most is a beszit. Most CD szól, mert...
    Ilyet, pont amikor ideérek felborít mindent amit közölni szerettem volna, viszont nagyon passzol.
    Ezt hallom most:
    "... Hagyd most mozogni a testem és
    Hagyd hízelegni a kezem
    Hadd mutassam meg a világot, milyen szerintem... "
    Az eredetije pedig emígyen szól, így már biztos tudni fogod:
    "... Now let my body do the moving
    And let my hands do the shoothing
    Let me show you the world in my eyes..."
    Nagyon köszönök mindent!
    Milliószor Csókollak! :)
    A kis bolondod
Happy Massage