• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drága oroszlánom!
    Hát mit is írhatnék? hisz te mindent leírtál részletesen, köszönöm neked az első, és remélem nem utolsó" istennő" beszámolómat.
    Én is remekül éreztem magam veled, természetesen bármikor felugorhatsz egy röpke órára ;) és mégegyszer köszönjük a maxi kinget el is fogyott, hisz édes szájúak vagyunk :)
    Millió Csok

  • Egyeztetés:

    Egy korábbi Lizzienél tett látogatásom során Ő hívta fel figyelmemet Nancy kolléganőjére. Megnéztem képeit, nagyon megkívántam, és elraktároztam a mielőbb felkeresendő lányok listájára adandó alkalom esetére.
    Ma a közelében volt dolgom és ezért "próba cseresznye" alapon megcsörgettem mert láttam hogy hívható.
    Szinte azonnal felvette, elmondott minden tudnivalót és a félve feltett "ma mikor érsz rá" kérdésemre azt a választ adta hogy akár most is. Kértem 15 percet az odaérésre, majd repülő üzemmódra váltva rohantam hozzá.
  • Megközelítés:

    Egy tökéletes mértani testről elnevezett utca Angyalföld szívében. 2 villamos is jár 5 percnyi távolságra, én kocsival mentem. A parkolás nem volt gond és ma ingyenes is.
  • Helyszín:

    A folyamatosan rehabilitálódó környék egyik újépítésű házában közepes magasságban van a szépen berendezett kuckó. Most a kisebb és sötétebb :) szobába mentünk, ahová a kinti világosság nem hatolt be, a kevéske fényt hangulatos kis mécsesek és égők adták.
    Kényelmes franciaágy várt, a cuccaimat egy székre, az ajándékokat egy szekrénykére raktam. Friss és puha törcsivel indultam a tiszta fürdőbe, ahol sokféle tusfürdőből válogathattam.
  • Lány külseje:

    Azt a néhány, szemérmes képéből is láthatod, hogy nem egy törékeny anorexiás modellhez vezérel a szerencséd ha Nancyhez mész - ellenben egy sportosan feszes igencsak érzéki, kívánatos nő lesz a partnered.
    Nancy az életben is igen szemérmes, az istennek sem tudtam rávenni, hogy egy kicsit több fénnyel világítsa meg pazar testét :). Pedig nincs mit és miért szégyenkeznie, mert elképesztően kívánatos volt számomra a teste és egész személyisége.
    Az ajtón belépve még láttam, hogy milyen szép a szeme, melyben nem kevés kacér és huncut csillogást véltem felfedezni.
    A mosolya varázslatos - de ez látszik a képeken - érzékien elnyílt szájában vakítóan hófehér fogsora szinte világított a szoba félhomályában. És ahogy csókolt az a száj, az is valami felséges volt. Huncutul adta az ártatlant amikor kéjesen beszívtam csók közben az alsó ajkát, azt mondta nem tudja ezt hogyan kell.... Persze a következő pillanatban úgy beszívta nyelvemet, hogy a lélegzetem is elakadt :)
    Olyan szexi volt a sötét fogadórucijában, hogy azonnal rámarkoltam méretes de kemény popsijára. Húú, csodajó érzés volt ezt a popsit markolászni, mert nem az a kis falatnyi fokhagymagerezd :) - izmos keménység párosul a szem-szájnak ingere méretéhez.
    Imádtam a cicikkel is foglalatoskodni - finoman megszorítva megemelve őket alulról végigcsókolgattam. Van egy képe, amin hanyatt fekszik - no ezt én élőben láttam, kiguvadt szemmel gyönyörködve a méretes cicik igéző táncában.
    És hát az a popsi valami fenomenális: kedvence a kutyus - most már nekem is !!!:)- és amikor ebben a pózban szeretkeztünk, ez a kőkemény méretes csoda keményen állta az ostromot, izgatóan remegett-hullámzott lökéseim alatt.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve azonnal "lekapott" és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Nem megjátszós kis puszikat kaptam, hanem valódi és érzéki szeretős csókot, a nyelvek csörtéjével, az ajkak beszívásával. Teljesen begerjedve rámarkoltam pompás fenekére így húzva magamhoz, miközben kutató keze már a feszesen szalutáló kisorit marisgatta. Erősen húztam magamhoz és Ő keményen tapadt rám, ugyanazzal a gátlástalan vadsággal viszonozta csókjaimat és érintéseimet.
    Hamar lekerült a cicifix, és kezembe vettem szép nagy cickóit, a bimbókat szopogatva, megemelve alájuk nyallintva. Nancy közben hangosan sóhajtozott és a fejemet simogatva biztatott. Majd lekerült a bugyika is, és magamnak háttal fordítva húztam magamhoz. Keményen rátolta tomporát a már acélos kisorira, én pedig cickóit gyömöszölve csókoltam nyakát-fülét.
    Nancy határozottsága kellett ahhoz, hogy az ágyra vezényeljen, mert én teljesen elvesztem testének élvezetében :)

    Mivel még nem ismert, így elkövette azt a "hibát", hogy nekem hátat fordítva térdelt az ágyra, szinte felkínálva nekem csodás hátsóját :)
    No, ilyen lehetőséget soha nem hagyok ki - most is azonnal rárepültem formás hátsójára, széthúzva a félgömböket nagy nyalakodásba kezdtem punci és ánusztájékon is - úgy éreztem Nancy örömére is, mert "boldogan" emelte egyre magasabbra popsiját, egyre mélyebb behatolást engedélyezve kutató nyelvemnek.
    Mikor így jól kiélvezkedtem magam, hátára fektetve folytattam pompás testének birtokbavételét. Újabb ajakbeszívós érzéki csókok után dajkálgattam cicusait, szivogatva-szopogatva a szépen meredező bimbókat, majd kis köldöknyallintés és szép hosszú ujjainak végigszopogatása után rámentem már nedvesedő puncijára.
    Finom kis kelyhecskére bukkantam, hát hosszan nyalakodtam benne s közben néztem, mi történik a szemeim előtt: egyik kezével vadul elkezdte gyömöszölni cickóját, a másikkal pedig az én kezemet szorította. Ezen "felbátorodva" rámarkoltam a másik még szabad cickóra és így kényeztettük egymást.
    Több alkalommal is nagyon ráérzett hogy mit szeretek: itt például kutató kezével megtalálta a fülemet és borzasztó kéjes érzést kiváltva cirógatni kezdte. Aztán a hajamat birizgálta hol egy- hol mindkét kezével - én pedig pociját simogatva élveztem gyomrának mormogását.
    Szépen be is indult csípőjének mozgása a szám alatt, pörgött-forgott nyelvem alatt csiklója - mindig úgy mozdította hogy a legjobb legyen neki - és így persze nekem is. Mint kiderült így nem tud elmenni, de ez engem nem tántorított volna el és még hosszasan élvezkedtem volna - ha nem érdekelt volna perverz mohósággal hogy kedvenc kutya pózában megtapasztaljam gyönyörét...

    Átadtam magam neki és mellém térdelve csodás franciával hálálkodott - úgy helyezkedett, hogy kutató kezeimmel hozzáférjek az éppen rejtett zugaihoz. Miközben Ő csodás ajkával a kisorit dajkálgatta, én elmerültem a nedvesen várakozó rejtett kis csodák simogatásában. Tiszteletben tartva hogy nála az ujjazás nem opció, így csak kívülről dajkálgattam nedves punciját és ánuszát, miközben Ő varázsolt a kisorival. A legélvezetesebb az volt, amikor a hasamra fektette a barátomat és nedves kezével fel-le masszírozta egészen lemenve a zacsiig, megmarkolva finoman a golyókat.
    Aztán beöltöztettük a türelmetlen barátomat és kétséget sem hagyva hogy a kedvencére készül, már fordult is kutyapózba. Szép magasra emelte csodás popsiját, én pedig szabadjára engedtem a kisorit és kisvártatva a bennem rejtőző vadállaltot is.
    Persze ez is Nancy "hibája" volt, mert olyan vehemenciával és ellentmondást nem tűrően tolta rám fenekét, hogy bizony minden erőmre szükségem volt, hogy álljam...a kiképzést. Az a csodás izmos popsi ott ficánkolt-követelőzött a szemem előtt, és én viszonozva kedvességét egyre vadabb tempóban döfködtem. Ez persze csak olaj volt a tűzre, mert erre még vadabbul tolta magát rám - szinte már dobálta magát - már kishíján hanyatt lökött :)
    Persze álltam én a rohamát és adtam is az ívet - így aztán egy fergeteges csattogós kavalkád alakult ki, miközben egyre komolyabban sóhajtozott és zihált, időnként tenyerét megnyalva hátranyúlt a zacsimat markolni. Aztán mindketten megremegtünk és zihálva omlottunk egymás mellé az ágyra. Nancy levegő után kapkodott, én meg nem hagyva békét neki ekkor is azt édes kis száját kerestem. Egymás ajkába zihálva pihentünk egy kicsit, majd közölte, hogy most már nekem is legyen jó (nem tudta, hogy nekem már eddig is a Mennyország volt vele)...

    Miután minden porcikámban remegtem, így a további heves csatározásra nem mertem vállalkozni. Ezért a hátára fektettem, hideg kis talpacskáit a vállaimra tettem. A kisorit nedves kezébe adtam és így igyekeztünk engem is elrepíteni. Ebben is zseniális volt, mert pont úgy és olyan erősséggel szorította a barátomat ahogyan az nekem a legjobb (hogy honnan érzett rá erre is, nem tudom), én meg csak toltam bele szerető markába a kisorit miközben gyönyörködtem a cicik pazar vonaglásában. Elnyílt szájjal, hófehér fogait kivillantva élvezkedett, hangosan zihált és ezt már nem bírtam tovább és reszkető pocijára robbantam. Hálásan köszöntem, kicsit megtörölgettem, majd teljesen kifacsarva mellé zuhantam az ágyra.
    Még sokáig beszélgettünk, egymás ajkát beszívva csókolóztunk szenvedélyesen. Biztosított arról, hogy remekül érezte magát velem és máskor is szívesen lát. Részemről is kölcsönös ez az érzés - még akkor is ha teljesen kifacsart ez a szexciklon - még órákkal később is alig bírtam járni, jóleső zsibbadtság járta át testemet :)
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden benne van - az új átlag messze nem fejezi ki az élményt amit kaptam cserében.
    Az ajeszba vitt kindereknek nagyon örült, boldogan meg is osztotta Lizzivel :)
  • Összkép:

    Az sejtettem, hogy Lizzie ajánlása nem lehet alaptalan; a képek alapján is éreztem már valami bizsergést - de az a lehengerlő érzékiség amit személyesen tapasztaltam minden várakozásomat felülmúlta. Imádtam elveszni érzékien buja testében, habzsolni gyönyörét és elvenni amit adni tudott.
    Elképesztően élvezetes és intenzív órát töltöttem karjaiban - számomra nem kérdés, hogy folytatni akarom vele....majd ha sikerül újra összerakni magam :)
Happy Massage