• Adél Csúszkamasszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor észrevettem Adél hirdetését valami titokzatos Lányt véltem felfedni képeit nézegetve. Csevegőben dicsértem, és telefonon is kommunikáltunk. Mindent készségesen elmondott a programjáról, én megköszöntem és ennyi volt az első beszélgetésünk. Majd huncutkodott a csevegőben, és a következő telefoncsevej már az időpont lefixálásáról szól. Vártam a randit, nehezen teltek a napok.
  • Megközelítés:

    Térkép jól mutatja az adatlapján, kis utca Zuglóban. Kocsival mozogtam, parkolás ingyenes a környéken. Tömeget nem tudom, de a közeli főúton van minden jó...villamos, busz. Tehát jól megközelíthető minden szempontból, max sétálni kell pár percet aki a tömeget választja.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban egy szép kis lakás. Rend, tisztaság érzése már belépéskor feltűnik, később pedig ez az érzés be is bizonyosodott. Szoba se kicsi se nagy, pont ideális. Egy nagy tatamin a földön, szekrény, kis asztal az apróságoknak, hatalmas fotel, ha akarsz oda is pakolhatsz, szobainas is megtalálható, kellemes fény, falon végig tükör a tatami hosszának megfelelően, kellemes muzsika, nagyon rendben volt minden. Fürdő is patent, sarokkád, tusoló, nagy tér, száraz kilépő, tusfürdők tömkelege, vagy háromféle szájvíz, itt is minden tökéletes!
  • Lány külseje:

    Nos a képek nem hazudnak, sem pedig az adatok! Kis filigrán Hölgyemény, arcos képpel hirdet ezért senkit sem érhet meglepetés. Talán az első arcos fotója az amit a valóságban is felfedezel első látásra....de viszont az alkatát hűen mutatja a többi fotó. Kis kerek popsi, kézbe illő cicik, finom sima bőr, szabályos fogak, formás virgácsok, nagyon tetszett! Nyugodt, nem harsány, visszafogott kommunikáció jellemzi, de ezt kedvesen, okosan műveli. Egyáltalán nem ért csalódás, pont az várt az ajtó mögött amire, számítottam, egy igazán szép, jó alakú Lány, nagyon tetszett!
  • Erotikus masszázs:

    Nem nagy elvárásokkal érkeztem, hiszen mindenre rákérdeztem telefonon. Tudtam, hogy a csók az tabu, és a kölcsönösség sem opció, de a többi lehetőség, és az elolvasott beszámolók meggyőztek. Lehet egyre jobban odavagyok egy érzéki csúszkáért?....már magam sem tudom, de azt igen, hogy fáradtan, mégis izgatottan érkeztem. Belépve bemutatkozás, és be a szobába. Itt kis csevi, hogy mit is szeretnék, majd vizesblokk, és vissza Adélhez. Ekkor a csini kis zöld ruci már lekerült, és csak egy szexi fekete bugyiban várt, nagyon tetszett minden porcikája.

    Én hasra a tatamin, és kezdetét vette egy kellemes masszázs. Adél olajjal dolgozott, teljes körű gyúrást kértem, amit kiváló minőségben meg is kaptam. Bokámtól kezdve haladt a vádlin, combon keresztül a derekamig vendéglátóm, jól esett minden mozdulata. Majd következett a derék, hát, lapocka, vállak meggyúrása, fogásain érezhető volt, hogy tanulta a kisasszony, kellemesen fájó, hatékony hatás járta át testemet, órákon keresztül el tudtam volna viselni. Közben beszélgettünk, azt is élveztem, van véleménye, ismeri az élet nagy dolgait, nem egy elveszett Lány. Majd kezdődtek a finom érintések, és lassan áttértünk az erotikára.
  • Levezetés:

    Adél ahogy a tükörből észrevettem már bugyi nélkül olajat csurgatott cicikre, azt szétkenve magán ráült derekamra, és finom testével csúszkálni kezdett hátamon. Kezeivel simogatott, siklott rajtam, belepuszilt nyakamba, és fordulásra invitált. Persze rögtön fordultam, és mindezen mozdulatok kezdetét vették újfent. Adél valahogy nagyon érzi ezt a csúszkamasszázst...cicik közé került a már kemény cerka, és innentől minden olyan vágykeltő volt, hogy csak élvezkednem kellett. Adél csúszkált, fel a mellkasomon, puszikat lehelt a nyakamra, majd vissza cerkáig, ezt többször megismételte, és egyre lejeb csúszva puszilgatta cerkám, majd ajkai közé kerültem. Finoman, kellemesen franciázott, nem sietve, én néha megrándultam a kéjtől...igazán feltüzelt. Majd ismét csúszka, itt már szerepet kapott a punci is, én simogattam ahol csak értem, ciciket, popsit, hátát, és Adél puncival siklott farkamon.
    Eszméletlen volt ahogy érzed teljes farkadon punci siklását fel-le, majd ugyanezt úgy, hogy popsijánál van a cerka. Itt már csak nyögdécseltem, Adél hátranyúlva szabályozta nehogy tiltott részhez csússzon macika, érzés őrjítő, nem is bírtam sokáig hatalmas robbanás remegve, megfeszülve.
    Vendéglátóm hagyott lenyugodni, mozgott rajtam, én pihegve csak feküdtem, majd szépen leszállt rólam, és megtörölgetett mosolyogva. Kicsit hozzám bújt, simogattuk egymást, majd időm lejárt, egy gyors pancsi, és lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Telefonon érdeklődtem, az átlagnak mondanám a másfél órás szeánszért. A végén kis asztalra tettem csokromat, mindent köszönve, hogy megérte-e....hát persze, hogy igen!
  • Összkép:

    Adél egy érzékien különleges Lány. Nem tolja túl a kommunikációt, de mégis azt érzed, hogy megfelelő, éppen elég az amit beszélgetsz vele. Jelen esetben is ez történt, én élveztem a terápiát, és volt mikor arra vágytam, hogy ez csendben történjen, amikor pedig kommunikáltunk, azt kedvesen, érdeklődően tette. Ismételten egy olyan programra neveztem be, ahol tisztába voltam az általam nem megszokott korlátokkal, de mégis azt mondom, hogy nem bántam meg! Adél kezei közt felfrissültem, erotikájától nagyon jól éreztem magam, úgyhogy minden az elvárásaimnak megfelelően alakult. Amennyiben egy kiváló csúszkamasszázst szeretnél, ahol tiszteletben tartod a szabályokat, akkor nyugodt szívvel ajánlom Adélt, akinél ezen opciókat figyelembe véve nem érhet csalódás! Kedves, odaadó Lányt ismertem meg személyében, aki figyel a vendégére, és a legjobbat adja részére mikor nála vendégeskedsz!
Happy Massage