• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Nos, nekem nem tűnt fel, hogy morcos lettél volna, de ha így volt, akkor örülök hogy más hangulatban távoztál. :) Legközelebb a sakk helyett majd szkandert ajánlok fel. :DD Addig is csók, és köszönöm az írásod! :)

  • Egyeztetés:

    Olajozottan ment az egyeztetés. Felhívtam kértem egy időpontot, javasolt egy másikat, kis gondolkodás után elfogadtam. Cserébe kaptam egy címet.
  • Megközelítés:

    A cím ismerős volt, már jártam itt előzőleg (más lánynál), könnyen megtalálható. Parkolni még lehet a városnak ezen a részén, fizetős. Tömegközlekedés is van, de Rákosrendező sincs túl messze, kb. 1200 méter. Túrázóknak nem sok.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben van tiszta, rendben tartott. Fürcsiszobában a már megszokott 20 féle tusfürdő megmosolyogatat. Egy ki volt nyitva, azt használtam. 4 féle szájöblítő porcelán pohárral.(Milyen környezettudatos.:) Tetthelyen éppen hogy elfér egy méretes francia ágy, plusz még egy alkalmatosság a saját cuccok lepakolására, de igazából nincs is szükség táncparkettre. Nem táncoltunk.:(
  • Lány külseje:

    Nagyon helyes, mosolygós, közvetlen, nagyon bájos, kisportolt, jó alakú nő, később az derült ki számomra, hogy valószínűleg erős is. Arca a képeken ki van takarva, de diszkréción kívül más ok nincs rá, szép, helyes arcocskája van. Egy bordó egybe részes fehérneműben fogadott, ami sok mindent látni engedett.:)
  • Action:

    Babettámat meg kellett járatnom, mert belepunnyad a benzin tavaszig. Gondoltam összekötöm a kellemetlent a kellemessel. Mire odaértem Lizzie-hez kellemesen össze is fagytam a motoron. Belépés után próbáltam jelezni a meglehetősen lengén öltözött, csinos hölgynek, hogy elég hideg lehetek, de Lizzie ezzel mit sem törődve két puszit nyomott a képemre rögvest. Jól esett.
    Előszobai lepakolás, utána a szobában még egy lepakolás. Ajándék átadás. Nem kérte, de nem találkoztunk még, letettem. Valamiről dumáltunk, mocikról talán, aztán fürdés. Közben kaptam bubis vizet is. Fürdés után ismerkedő masszázs, utána én is simogattam egy kicsit. A mocis témát feszegettük tovább és lovak is szóba kerültek. Aztán megkérdeztem, hogy mit lehet veled játszani? 'Sakkozni' volt a határozott válasz.
    Ok gondoltam, akkor sakkozzunk. De nem került elő tábla, hanem kedvesen rám hajolt, rám nehezedett és megcsókolt. Nagyon szép szája van és nem fél használni.:) Ez tartott még egy kicsit, aztán lejjebb csúszott és kaptam egy nagyon gyengéd, fincsi franciát. Sok teknika van, de mindet nagyon gyengéden csinálja, nagyon izgató volt és egy idő után elkezdtem érezni a késztetést, hogy én is csinálhassam neki. Nem állt ellen. Az elején
    volt egy kis csípőmozgás, de aztán abbamaradt és inkább gumit húztunk. Missziben édes volt, húzott magára, ölelt csókolt, minden volt. Karmolászást is kaptam, furi volt, nekem új élmény, de nem volt zavaró. Remélem nem kell majd magyarázkodnom, egyéb helyeken, hogy télen beestem egy rózsabokorba.:) Missziben nagyon kis virgonc volt alattam, pedig jóval nehezebb vagyok, Lizzie nagyon erős lehet. Eszembe jutott, hogy földharcolni is buli lehet vele, de ezt első alkalommal még nem mertem kérni.:) Utána még 69-eztünk egy kicsit, így is jó volt magamhoz öleni formás testét. Ezzel az órám le is járt. Zuhany, tipli a hideg motorral.
  • Elszámolás:

    Azt hiszem pesti átlag, de cserébe felvidított, felmelegített, bearanyozta a napom hátralévő részét.:) Nagyából ezért mentem.:)
  • Összkép:

    Nagyon kedves, barátkozós hölgy Lizzie. Kezdeti morcos, rideg hangulatomon simán átverekedte magát és magával ragadott a saját világába. Nagyon örülök, hogy találkoztunk. Remélem láthatom még.
Happy Massage