• Tamara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tamara már két hónapja a kedvencek listámban szerepel és pénteken késő délután jutottam addig, hogy végre fel is hívjam. Igaz, van lehetőség VTR egyeztetésre, de arra gondoltam, hogy telefonon gyorsabban válaszokat kaphatok. Egy fokozottan "mosolygós hangú" lány volt a vonal másik végén, - Tami személyesen - aki tájékoztatott a további teendőimmel kapcsolatban. Ennek ellenére VTR-en is bejelentkeztem, hogy lássa a szándékaim komolyságát.
  • Megközelítés:

    A hirdetésben szereplő térkép jó támpontot ad. Ebből láthatja a kedves érdeklődő, hogy villamossal, kéregvasúttal és természetesen gépkocsival is megközelíthető Tami rendelője. A kocsival érkezőknek aprópénzzel - hét közben - illetve sok türelemmel hétvégeken is fel kell szerelkezniük, mert szűken mérik a parkolóhelyeket arrafelé. Nekem szerencsém volt - a kora esti órákban sem biztos a gyors parkolás, ami a körúttól kifelé található utcák egyikében történt. A maradék távolságot gyalog tettem meg. A ház a körút arculatába illeszkedő, a megtalálását a számozás is segíti.
  • Helyszín:

    A régi ház ellenére a lakás kifogástalan állapotban van. Tamara szobáját egy nagy franciaágy uralja, sarokban egy szék társaságában. Utóbbi a vendég ruháit várja. Praktikusan ebből a szobából nyílik a fürdő. A fürdőszobát és annak gépészetét pedig egy új építésű lakás is megirigyelhetné. Kád és zuhanyfülke külön van. Én a zuhanyfülkét vettem igénybe, a többféle tusfürdővel egyetemben. Az ágy mellett horizontális tükör található, az élmények fokozására.
  • Lány külseje:

    Tamarát a fotói alapján választottam, elsődlegesen és nem bántam meg. Az ajtó mögött egy mosolygós, szemüveges, lapos hasú és feszes bőrű kis szexbomba üdvözölt engem. Az arca szimmetrikus, ovális, arányos. Krém színű melltartó-bugyi összeállításban vezetett a cipő levételem után a már említett szobába.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a már említett franciaágyon vette kezdetét. Közepes erősséggel a lábaimat masszírozta, egészen a farpofáimig. Mindkét lábam átgyúrása közben beszélgettünk, csevegtünk, amit szeretek, ezért nem hatott zavarólag rám. Sőt! Miután a lábaimmal végzett, Tami a bal oldalamon helyezkedett el, a karom és a lábam, törzsem határolta térségben. Ezzel a selymes bőrének állandó és kellemes érintését is biztosította, hogy ne érezzem magam annyira egyedül, azon a nagy ágyon. Tovább folytattuk a beszélgetésünk, miközben a hátamat váltakozó erősséggel masszírozta, egészen a nyakamig. Kellemes volt, jól ellazított, mielőtt felvetette, hogy mi lenne, ha megfordulnék?
  • Levezetés:

    A megfordulást azonban érdemes volt egy felüléssé továbbfejlesztenem, mert egy fiatal hölgy segítségre szorult, hiszen krémes kezekkel nem tudta volna kikapcsolni a melltartója pántját, annak összekenése nélkül! Természetesen örömmel siettem a segítségére és ekkor végre szemügyre vehettem a csodálatosan sikerült ciciket! Gömbölyű, kemény cicikről van szó, kemény, sötét, kis udvarú bimbókkal. Ez utóbbiak szorgalmasan meredeztek is felém. Én meg a plafon felé. Még szerencse, hogy hanyatt kell feküdnöm! De a fekvés előtt ismét a segítségemet kérte, hogy a már megénekelt gyönyörű kebleken, lehetőleg egyenletesen kenjem szét az olajat, a leendő csúszkálás megkönnyítése végett. Nagyon jó érzés volt Tami testének full-kontaktja. Miközben csúszkált rajtam, folyamatosan mosolygott, kuncogott és mikor az ajka az arcom közelébe ért egy-egy puszit adott.
    A kényeztetést egy bő olajos lingammal folytattuk. Tami nagyon nagy beleéléssel dolgozott a farkamon, folyamatosan a végkifejlet felé terelgetve engem. Közben a combjának, popsijának feszes bőrét simogattam és sóhajtottam nagyokat. Elmondta, hogy nagyon szereti a pasikat, szeret nekik örömet okozni. Erről szerintem engem is meggyőzött! Szinte minden rendelkezésre álló vérlemezkém a barlangos testrészembe áramlott és Tamara kicsi kezeiben elég nagynak is tűnt a számomra. Igazán elégedett voltam. Arra gondoltam, hogy biztosan elfáradtak már a kezei. Jó ötlet lenne, ha szájjal folytatná a répám kényeztetését. Ezt Ő is jó ötletnek tartotta és a felesleges olaj letörlése után el is helyezkedett a terpesztett lábaim között hasaló pózban és először a makkomat bekapva, közben egy kézzel tovább masszírozva a farkam tövét, elkezdett franciázni. Meleg, nyálas, puha száj és ajkak vették körbe a pattanásig feszülő dorongom. Kérésemre kéz nélkül is be tudta nyelni a makkomon túl a brét, ami - szuper testének látványa, érintése mellett - már visszafordíthatatlan elmenetelt idézett elő nálam. A nagy pillanat előtt szóltam, mert nincs szájba "jövetel". Jó esett!
  • Elszámolás:

    A telefonos érdeklődésem keretében minden kérdésemre is választ kaptam, ami a helyszínen sem változott. Masszázs átlag, egy szuper nőtől.
  • Összkép:

    Tamara egy igazi fiatal szexbomba, aki mosolyával és személyiségével oldott hangulatot tud kelteni a szolgáltatás során. Elég magas ingerküszöbű és válogatós vagyok, de Tamarával maximálisan meg voltam elégedve, ezért bátran ajánlom mindazoknak, akiknek a fotók alapján megtetszik.
Happy Massage