• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem Bunnyval; gyorsan visszajelzett és semmi probléma nem volt, ahogy azt korábban megszokhattam.
  • Megközelítés:

    A már jól ismert kelenföldi csomópont melletti kuckó volt a célállomás. Itt van MÁV, Volán és BKK is; valamint itt épül az Etele Pláza. Parkolás is megoldható és ha a Pláza felépül akkor még könnyebb lesz. Számomra már jól ismert környék. A busz pontosan a ház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    A lakás Bunny kéj-lakja. Tisztaság mindenütt a szobában kényelmes ágy, akár négy fő részére is, de most csak hárman voltunk. A fürdőben is minden van ami kell.Kaptam friss és elég nagy jó nedvszívó képességgel rendelkező törülközőt is.
  • Lány külseje:

    Bunny egy igazán nőies apró sebészkéssel korrigált kebelcsoda vagy bombanő. Ezt nehéz eldönteni, mert Ott volt mellette Niki is aki természetesen ért el XXL méretű ciciket. Mindketten feszes idomokkal és testekkel rendelkeznek ott kerekednek ahol kell. Sok pasi odavan a nagy seggekért, ami nálam nem tényező, de aki erre vágyik, az itt ezt megkapja. Mindketten egy fekete szettben fogadtak.
  • Action:

    Megérkezésemkor átadtam a kis ajándékomat Bunnynak a közelmúltban lévő születésnapja okán és ezt megoldottam egy kisebb méretű házi készítésű ajándékkal, amin megosztoztak Nikivel. Utána levetkőztem és megpróbáltam Nikit becsempészni a fürdőbe, de legnagyobb sajnálatomra; már minden közös fürdésre irányuló tényezőt eltávolított az adatlapjáról. Az ő fürdője felújításáról szó esett, de az ottani közös fürdésre nem adott választ, csak egy mosolyt. Az út porának lemosása után visszatértem hozzájuk és egy két csók után Bunny kezdett franciázni amíg én Niki ikreit (Incit és Fincit) kezdtem el kényeztetni a kezeimmel, és a számmal valamint a nyelvemmel. Kisebb helyezkedés következett és Én hanyatt feküdtem az ágyon míg Bunny tovább franciázott Niki pedig a szám fölé került. Intenzív nyelvjáték közben én néha végigsimítottam Niki combfixes lábain. Néha Niki is franciázhatott, de mivel nem láttam ez nem biztos bár egy időben Bunnyt ujjaztam egyre több ujjal összesen 4-gyel. Nikiről lekerült a ruha és rám pedig a gumi. Hátulról kezdtünk neki az első menetnek Nikivel. Én Bunny melleit csókoltam közbe utána váltottam Bunnyra. Bunny is letérdelt és Nikit nyalta közben én pedig Bunny hátsó bejáratát simogattam.. Niki ezt hamar megunta ezért Bunny hasra feküdt és itt jöttek a biztató szaval "úgy-úgy"és hasonlók. Nikivel csókolóztam és a melleit kényeztettem. Később ráhajoltam Bunnyra és a fülét kezdtem puszilgatni.Niki erre köztudottan érzékeny, ezért nála aktív harc árán se lehet igazán becserkészni azt a területet, de a kezeim gyakran odatévedtek. Niki elénk helyezkedett, ezért Bunnyval közösen kényeztettük Niki cicijeit. Váltottam Nikire szemből és itt néhány újraélesztős mozdulat is belefért. {Újraélesztő: amikor erős szívmasszázst alkalmazok} Nikivel aktív harc bontakozott ki a menet közben a füleiért és nem álltuk meg nevetés nélkül. Bunny kedvtelve nézte a párharcunkat és kicsit ujjazta magát. Jött az utolsó váltás amiben gumi le és Bunny rövid kényszerfranciás kényeztetése szerepelt. Utána jöhetett a közös francia, ami elhozta a végkifejletet és a cicikre engedtem az utódokat. Kis tisztálkodás után csevegtünk a decemberi vacsiról amin részt vettem és szóba került 1-2 lány valamint vendég is akik ott voltak. Még egy kis frissítő is belefért az öltözködés előtt amit mindhárman egyszerre csináltunk. Én leraktam a csokrot az asztalra ami a távozásomig ott maradt. Búcsúölelések és csókok és végül tipli.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt csokor a kapott élményért cserébe. Nekem teljesen megérte, mert egy ilyen lány-párt mindenkinek ki kell próbálnia.
  • Összkép:

    Összeségében egy nagyszerű találkozón vagyunk túl. Igazán jó volt a 2019-es év első édeshármasa számomra. Ritkaság ma már az amikor minden klappol másfél órán át.
Happy Massage