• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedves Bence! Nagyon szépen köszönöm hogy írtál rólam, Én is jól éreztem magam veled . Szívesen várlak máskor is!! :) szép napot

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam előző nap, le egyeztettük hogy másnap reggel ott kezdeném a napom, kedvesen elmondta a programot, megkért hogy az időpont előtt egy órával hívjam a pontos cím miatt. Így is lett kB fel 9 körül hívtam megadta a pontos címet.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem nem titok a Lehel utca/ Róbert Károly körúti megállónál kell leszallni, innen pár perc séta kB 2 saroknyit kell sétálni, de ez nálam nem akadály, pont jól jött mert útközben beugrottam egy üzletbe is egy kis edesseget venni, gondoltam megajandekozom a vendéglátóm.
  • Helyszín:

    A ház elé érve ami újépítésű hívtam hogy itt vagyok, elmondta melyik csengőt nyomja, X. Emelet x ajtó. Lakásba lépve egy előszobába találtam magam itt cipő le, irány a szoba melyet L alakban közelítettünk meg. A szobában egy francia ágy, több kis komód, álló fogas. ahogy láttam, mindenféle spéci világító, gyertyák, stb... A lakásba finom illat fogadott. Számomra megfelelő, úgy gondolom nem kell több. Át adtam a kis csokit amit útközben vettem nagyon örült neki.
  • Lány külseje:

    Ahogy láttam a képeken kerek feszes popsi, ez élőbe is így van, arca engem megbabonázott, szép arc, hatalmas kék színű szemek. Piros melltartó szett volt rajta, nagyon szexi volt ahogy ajtót nyitott kis köntösben olyan érzésem volt mintha csak atugrottam volna a barátnőmhöz. A higiénia számomra megfelelő volt, tisztaság mindenhol, fürdőbe kB 20 tusfurdo, szajvíz kB 6 üveg, és amit furcsaltam még jót is nevettünk a kerámia pohár, eddig mindenhol eldobhatos volt. Nekem tetszett.
  • Action:

    Kértem egy kis masszázst ami kifejezetten jó volt majd egy kevés francia után, amit nem annyira erőltettem mert én jobban szeretek kényeztetni megkertem feküdjön le hadd nyalogassam picit, ezt jól fogadta na de, jött a lényeg, itt sokkal inkább felfedezhettem Nancyy erősségeit, a szex igazán jó volt vele, jópár pózban megdolgoztuk egymást és mindben nagyon ügyes volt, úgy láttam tetszett neki és élvezte is, finom csokokkal kenyeztettük egymást. Legutoljára Nancyy kedvenc pozaban a kutya pózban el is jutottam a csúcsra. Kis megpihenes után, gumi le, törlőt kaptam, én feküdtem ő elment a fürdőbe. Visszafelé jövet kaptam üdítőt. Tiszta száraz türcsit kaptam irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    Semmi féle extrát nem kértem, ami az adatlapjan van azt nagyjából kihasznaltam, jól éreztem magam. Én visszajaros leszek mert jó élménnyel távoztam.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, mint írtam visszajaros leszek, mint a külső, mint az a jó kedv amivel fogadott és végig beszédes volt, tökéletes volt. Szerencsére jól kezdődött a napom. Közvetlen és barátságos szeret beszélgetni,tudja ,hogy kell egy férfit elvarázsolni.Én az ajándékot előre adtam,teljesen korrekt számomra az is.Nekem az 1 óra kicsit kevés volt így picit tovább maradok legközelebb. Ja és persze,hogy ajánlom mindenkinek aki szereti a csinos lányokat.
Happy Massage