• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amint megláttam, hogy visszatért, nem teketóriáztam! Telefonon kerestem, szerencsém volt, hamar felvette. Pár nappal későbbre egyeztettünk időpontot, amely mindkettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    Lehel térhez nagyon közel található a helyszín. Bkv-val értelemszerűen nagyon könnyen megközelíthető, könnyű odatalálni. A parkolás fizetős és nappal szerintem relatíve kevés szabad helyet találni.
  • Helyszín:

    Randihelynek egy ízlésesen berendezett, füstölőkkel és illóolajokkal illatossá tett lakásba csöppenünk. A fürdőben többfajta tusfürdőből válogathatunk kedvünkre. A szoba egyszerűen, funkciójának van berendezve.
  • Lány külseje:

    Alice vékony, nem túl magas teremtés, fantasztikusan szexy arccal és szájjal, apró, de nagyon formás mellekkel, lapos-sportos gyakorlatilag nem létező pocakkal. Pici, kerek fenekét napokig tudnám kényeztetni, csókolgatni. Egész lényéből sugárzik a báj, de mégis lehet látni benne valami bizsergető vadságot.
  • Action:

    Belépés és üdvözlő puszik után már vetkőzésem alatt csőrőzni kezdtünk. Gyorsan el is szaladtam felfrissíteni magam, mert már alig bírtam magammal! Visszatértemkor ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Csókoltam száját, nyakát, közben simogattam ahol értem. Alice sem maradt tétle, halk szuszogások közepette kézzel izgatott odalent. Nem kellett volna egy percig se dolgoznia azon, hogy betonkemény legyek, az izgalmi állapot már megvolt, de Alice erre rá kívánt cáfolni, így térdre ereszkedett és mire kettőt pislogtam, már tövig a szájában voltam! Eszméletlen kardnyelő ez a leány, nyugodtan rá is lehetett segíteni néha, de nem igazán kellett, ha egy másodpercre el is eresztett, hogy levegőt vegyen, már húzott is vissza a szájába. Nem akartam adósa maradni, ezért gyorsan az ágyba huppantottam és szájánál, nyakánál, valamint cickóinal bőségesen elidőzve lejutottam puncijáig, ahol el is időztem egy jó darabig. Alicenek sem volt ellenére ténykedésem, rángatózott, húzta magába a fejemet! Benne akartam már lenni, azért ismételt csókok közepette gumit kértem, amit gyorsan rám is pattintott, majd csak úgy mellékesen még mélytorkozott egy percig mielőtt beleült volna. Alicenél nincs lacafaca egyik pozban sem, kemény lovagló vágta után hasára csaptam és így ostromoltam hátulról. Éreztem, hogy ez így túl jó lesz, ezért misszionáriusban folytattuk. Sajnos az elkerülhetetlen eljött és gumiban zártam az első etapot. Gyors tisztogatás után nem pihentünk és ismét befészkeltem magam lábai közé amíg el nem röppent ismét gyönyörű vendéglátóm. Ezután Alice keményített fel egy brutális már-már kényszerfranciába átmenő- nincs szebb szó-szopással. Gumihúzás után hátulról folytattuk kemény tempóban hosszú perceken át, majd ismét paciba váltottunk. A második menetben már igazán ami a csövön kifér szexet folytattunk. Egy maratoni csattogtatás és Alice újabb orgazmusa után lepattant rólam és fáradhatatlanul irgalmatlanul leápolt szájával. Lila köd, függöny szakad...Kis tisztogatás után összebújtunk még egy picit, de sajnos a fránya idő lejárt, így zuhany és balra el.
  • Elszámolás:

    Budapest átlagot a randevúnk végén leraktam a komódra. nem esett szó róla. Nekem fantasztikusan megérte.
  • Összkép:

    Nagyon örültem, hogy Alice visszatért közénk. Szexy, belevaló, őrült jó szexpartner.
Happy Massage