• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban felfigyeltem Annára és már többször próbáltam elérni sikertelenül, de eljött a nagy nap, amikor elsőre felvette a telefont. Gyönyörű hangján csilingelt a telefonban, öröm volt hallani. Sajnos úgy nézett ki, hogy nem tudunk időpontot találni, de megígérte, hogy miután rendszerezi a napját vissza fog hívni.
    Pontosan 1 óra múlva hívott, hogy van megoldás. Nagyon-nagyon örültem. Már a hangját hallva éreztem, hogy ő a végzetem.
  • Megközelítés:

    Ismerős cím a VIII. kerület II. János Pál tér közelében, ismerős utca, ismerős ház, ismerős ajtó. Sok szép emlék fűz oda. Eddig Annáról csak a sok szépet és jót hallottam, de a sors eddig megfosztott a személyes találkozónktól. Pedig több, számomra mérvadó MT már megírta a saját történetét (így kerülhetett fel Anna a fontos személyeim listájára), de úgy voltam vele, hogy "hiszem, ha látom", én nem dőlök be holmi lírikus hangvételű elégedett beszámolóknak, majd én utánajárok ezeknek a pátoszos történeteknek (de erről kicsit később).
    A cím könnyen megtalálható, az utcában mindig van elég parkolóhely. BKV-val sincs semmi nehézség, a közelben van a 4-es metró állomása.
  • Helyszín:

    A ház néhány éve épült, jó állapotú. A lakás rendezett, tisztán tartott. Többen rendelnek itt, de a lányok akkurátusan ügyelnek a higiéniára és a diszkrécióra.
    A fürdőben megtalálható minden, ami kell a férfiembernek a maga rendbeszedésére.
    A nagyobbik szoba közepes méretű, szobainassal, a sarokban masszázsággyal, a földön tatamival, ami körül mindkét falat tükör borítja. Derengő félhomály fogadott, a sarkokban hangulatos ledfüzér adta a fényt, kellemes halk zene biztosította a hangulatot. A falon nagyméretű óra jelezte könyörtelenül az idő múlását, ami egyébként más módszerrel érzékelhetetlen lenne.
  • Lány külseje:

    A házba bejutást követően gyorsan a megadott ajtó előtt teremtem. A sejtelmesen kinyíló ajtón beléptem, majd az ajtó mögött megpillantottam a Csodát és ezzel a varázslat elkezdődött, innen már nem volt visszaút.
    Gyönyörű, kedves mosolygós arcocskát láttam felhőtlenül szép széles mosollyal, nagy mandulavágású szemekkel, érzéki ajkakkal, kíváncsi nyílt tekintettel, kontyba felkötött hajjal. Egy rajzfilmbe illő bájos kecses hercegnő, akinek szép hosszú egyenes lábai vannak, formás teste, - látszik a sportos előélet. Az első pillanat számomra nagyon sokat számít, ami most határozottan lenyűgözött. Aranyos mosolyától azonnal vibrálást éreztem az erőben. Megfogott ennek a pillanatnak a tisztasága, és őszintesége - a feloldódással ezután már nem is kellett foglalkoznunk. Ez a meglátni és megszeretni érzés. Ráadásul ezt azonnal és tökéletesen kölcsönösnek éreztem.
    Piros kétrészes fehérneműt viselt, ami nem rejthette el előlem Anna testének kifinomult vonásait. Anna alakja tökéletes, arányos, sportos és elképesztően elegáns, az összhatás remek. Tökéletes nőalak.
    Cipő és kabát levétele után az üdvözlő puszikat követően a szobába vezetett. Az előttem ringó csodaszép fenék forralta a vérem, sajnáltam, hogy olyan rövid az a folyosó.
    A szobába érve gyorsan ledobáltam a ruhámat és a kapott puha és jó illatú törölközővel elsiettem lecsutakolni magam.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszaérve Anna engem követően ért be a szobába, immáron meztelenül. Csodaszép kerek tini mellei elvarázsoltak, előre meredő mellbimbói távtartó szerepét töltötték be mindaddig, míg nem karoltam át majd magamhoz nem húztam a mostanra már felmelegített kezeimmel. A selymes, jó illatú bőre hozzám simult, a fejünket egymás vállára hajtottuk. A hátát és a tarkóját magamhoz szorítva lélegeztem be az illatát. A szánk összeért, ismerkedő puszikat követően apró ajak harapdálásba kezdünk, majd incselkedő nyelves csókokba. A nyelvünk hegye játszott az ajkainkon, majd az érzelmek növekedésével egyre érzelmesebbé és nyelvessé vált a csókolózásunk. Annának nagyon kifinomult stílusa van. Érzékien csókol, szenvedélyesen, de nem vadul. Engem magával ragadott. A finom nyelvjáték addig erősödött, míg egybe nem forrt a szánk.
    Anna a kedvemben járva kérdezte, hogy mit is szeretnék, de úgy döntöttem, hogy önálló ötlet hiányában rábízom magam Vendéglátómra, mégiscsak ő a szakember. Korábbi gyakorlatomtól eltérően most 2 órát vállaltam, bízva abban, hogy valamivel csak ki tudjuk tölteni az időt, legalább nem kell kapkodni semmivel. Anna kezdésnek egy masszázst javasolt, amit egyébként sem hagytam volna ki, pláne így hogy mindenre van időnk.

    Kérésére hasra feküdtem a tatamin. Megigazgatta a végtagjaim, kissé szétnyitotta lábaimat és tökéletes odafigyeléssel elkezdett masszírozni a a bokámtól felfelé a lábamtól kezdve a combomon át a nyakamig. Olajos érintései varázslatosan vérpezsdítőek voltak, villámok cikáztak a hátamon a tarkómig. A tenyere, az ujjai, a körmei olyan változatosan értek hozzám, hogy az érzékeimet azonnal felkorbácsolták. Nem tudom, hogy mi volt más, mi volt benne különös, de végig áramló bizsergés járta át a testem. Az érintései kacérak voltak, gyakran elérték a zacsit, a fenékvágatot, játszogatva a hátsó bejáraton. Figyelt a reakcióimra, mosollyal nyugtázta, ha elérte a várt hatást.... én meg csak sóhajtoztam tűrhetetlenül fokozódó kínjaimban.
    A masszázs mozdulatokból gyorsan kiderült számomra, hogy Anna tanulta a mesterséget. Értő mozdulatokkal, arányos és határozott erővel alapos munkát végzett izmaimon, ez önálló értéket képvisel. Kicsi törékeny lánynak tűnt elsőre, de ennek a masszázsnak fele sem tréfa, nagy kár lett volna kihagyni.
    A tükörből mindent láthattam. A masszázs mozdulatokat teljes testével végezte, a mozdulatok hatására billenő domborodó feneke, a ringó mellei, sejtelmesen kandikáló puncija és a testének hullámzó vonaglása tovább fokozták a vágyaimat.
    A hátmasszázs közben ráült a fenekemre, a nyakamba hajolt, puszilgatott, csókolgatott. A fenekemen és a hátamon csúszkáló puncija egészítette ki frenetikussá az átélt élményt. Előrehajolva tisztán éreztem meredező mellbimbóinak érintését, melleinek sikamlását és ringását. Kéjesen a fülemet harapdálta, majd elérkezettnek látva az időt a fülembe súgta zihálva- "fordulj meg Szívem". Mit tehetem mást, a mágia hatott rám, az önálló akaratomtól már rég meg voltam fosztva.

    Mire megfordultam, térdelve olajat öntött a tenyerébe és beolajozás címén a valaha látott legmegindítóbb önszeretgetést és önsimogatást mutatta be nekem. A halántékomban dobogott a szívem, erre még a Kisöcsi is felemelte a fejét. 1-2 percig néztem kővé meredten, még csak szólni sem volt erőm, nehogy megakasszam a mutatványt. Kicsit később éreztem, hogy eljött a pillanat arra, hogy besegítsek és igyekeztem pontosan megismételni/folytatni az előbb látott mozdulatait. Na, ott volt minden!!! Cici, has, domb, punci, comb olajozás. Igyekeztem alapos lenni. Mint a jó diák, törekedtem tökéletesen visszaadni az imént tanultakat.

    Anna a hasamra feküdt és formás dombjaival végigszántotta a mellkasomat a combjaimat és az ágyékomat. Valahogy a Kisöcsi mindig beleakadt valamibe. Valahogy mindig útba került. Ha a nyakamhoz ért a Drágám, mindig aléltan kéjes csókokat váltottunk, majd pillanatnyi búcsút véve néztem, ahogy alászáll egészen a farkamig. Kisöcsi is kapott 1-1 puszit, a zacsi pedig egy simogatást, majd indult a csúszka felfelé. Amikor a nyelve a fülemet és a számat csiklandozta, a puncija a farkamat érte. Láttam a szétnyíló szirmokat és a közülük kikandikáló Kisöcsit. Szinte még nem is csináltunk semmit, de a gyönyör hullámai már vészjóslóan tornyosultak.
  • Levezetés:

    Anna szétnyitotta teljesen a combjaimat (férfi számára ez nagyon kiszolgáltatott helyzet), közé fészkelte magát sarokülésben, majd az érzékeimmel a végtelenségig finoman játszva lingam masszázsba kezdett. Két kézzel, szájjal kényeztetett, lágy mozdulatokkal csigázott, ujjai hegyével játszott a Kisöcsin. Végigsimította, csiklandozta, karcolgatta a rudat és a makkot. Nyelvével cuppantotta a hegyét, közben a zacsikat emelgette, vagy szorította lefelé. Játszott a golyókkal, alám nyúlva simogatta a fenekemet is. Tenyerével lelapította a Kisöcsit, majd két ujjal felemelte, majd az ajkaihoz illesztette. Lassú mozdulattal a szájába fogadta és kétharmadáig rácsúszott. Teljesen kész voltam, mint a mateklecke. Zakatolt a szívem, a halántékom lüktetett. Egy másik valóságban voltam jelen, csak én és Anna. Nem létezett a külvilág, eltűnt a zene, eltűnt minden külső érzékelés. A zabolázhatatlan ösztöneim diktáltak... csak még egy érintés, csak még egy mozdulat, csak még egy sóhaj, csak még egy érzelem, csak még egy másodperc... könyörgöm csak még egy másodperc. Éreztem a megállíthatatlant, éreztem a visszafordíthatatlant. Anna átvezetett a boldogságba. Feltört minden visszafojtott vágyam, elöntött a forróság, Anna kezei megadták a kéjes kegyelemdöfést és óriásit robbantam. A végletekig fokozott kiéheztetésem megváltásért könyörgött. Anna uralta minden gondolatomat, minden levegővételemet. Olvasta a testem rezdüléseit. A tempón és mozdulatokon változtatott, de ezek után is tovább folytatta a simogatást a lenyugvásom alatt is végig.
    Vállalta, hogy megtisztogat, ami gyakorlatilag továbbra is a levezető lingam kényeztetés része volt, csak most papírkendővel együtt.

    Ezután, de az az események hatása alatt egymás mellé feküdtünk, összebújtunk, mint két szerelmes pár, hálásak voltunk egymásnak. Egymáson átfűztük a lábainkat és pihentük a fáradalmakat. Érintésekkel, cirógatásokkal ismerkedtem a testével, apró puszikkal halmoztam el. Éreztem a testét, a sóhajainak tiszta jelzését. Kezdtem az arcánál, majd bejártam az egész testét. Igyekeztem visszaadni mindazt, amit kaptam. Kiscica dorombolással fogadta a megfontolt precíziós simogatásomat. Tetszett neki az, hogy ő is kényeztetést kap, mert mondta is hogy nagyon szereti. Feltérképeztem testének érzéki pontjait, kértem a visszajelzéseit, hogy ő melyik ponton mit szeret. Igyekeztem megtenni mindent, amire képes vagyok. Lábfeje, vádlija, combja, lapos hasa, mellei is sorra kerültek, puncijának szirmait csipkedtem, nyitogattam, tenyeremmel dörzsölgettem, nyelvemmel játszadoztam ágyékának részletein. Igyekeztem erotikus lenni, el akartam érni nála a teljes ellazulását, erre kellően sok időt szántam. Az arcsimogatásomat nagyon édesen fogadta. Lefelé haladva a sóhajai és duzzadó nagyajkai, meredező bimbói jelezték, hogy tetszik neki, fickándozása és mozgolódásai folytatásra biztattak. Keményre duzzadt nagyajkai közül a kéj nedve szivárgott, hidat húzva a nyelvemmel. Egy ujjamat beengedtem a rendkívül szoros puncijába, közben a nyelvem játszott a csiklójával. Egyre jobban feszítette a hátát, hátraszegett fejjel és csukott szemmel élvezte ténykedésem, közben a kezeivel a saját melleit markolászta vagy a hajamba túrva játszott vagy irányított.
    Talán nem öntötték el a kielégülés hullámai, de legközelebb nem fogok hibázni, most már gondolom/tudom, hogy hogyan kellene csinálni.
    Szorosan összebújva, szorító ölelésben vártuk az idő telését, átadva magunkat a pillanatnak, az émelyítő zenének és a másodperc mutató kattogásának.
    Soha nem akartam elengedni. Egymást átkarolva néztük a kegyetlen perceket, míg meg nem egyeztünk, hogy most már el kell indulnom. Szomorú voltam.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek szerint jártam el, a 2 órának megfelelő csokorral, némi kiegészítéssel. Hihetetlenül kielégülten távoztam, azóta is csak keresem a szavakat.
    Ez az érzés nem ellentételezhető semmilyen virágcsokorral.
  • Összkép:

    Egy elképesztő érzéki randevún vagyok túl, tombolnak bennem az érzések. Össze van zavarodva a gondolatom, nem tudok visszatérni a mindennapok kerékvágásába.
    Nagyon megfogott Anna személye, tökéletessége. A randi után beültem az autóba és fel akartam hívni, hogy inkább visszamegyek hozzá... nekem ott a helyem.
    Annyira elbűvölő volt minden részlet, megtapasztaltam azt az érzést, amit mindig keresek. Ez valami mágia, vagy varázslat lehet csak, ami elbűvöl, magához láncol.
    Pedig adatlapszerűen szinte csak néhány dolgot műveltünk,..... na de azt hogy!!! Nem is értem! De ha nem értem, akkor vissza kell mennem és meg kell értenem! Világos a feladat!
    Akármennyit gondolkodok, hogy mi volt ebben a randiban különleges, de csak egyetlen észszerű magyarázatot találtam, mégpedig azt, hogy Anna egy Boszorkány.... mindenki vigyázzon.... én szóltam!!!
Happy Massage