• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem vette fel, később visszacsörgött, felhívtam, megbeszéltük. Sima ügy. Ezután VTR-en is megadtam a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, parkolót szinte a lépcsőházzal szemben találtam, nem volt gond. De elképzelhető, hogy más időpontok esetén hamar megtelik, azért érdemes hagyni rá időt, nehogy késés legyen belőle.
    Szerintem a BKV is jó, busz és metró a közelben (max 5 perc sétára).
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, lakás könnyen megtalálható. Nem nagyon néztem körül, mert nem ezért mentem, de amit láttam, azt nem érheti kifogás szerintem. Más is rendel a lakásban, de nem találkoztam senkivel, jól megy a logisztika a lányoknak :)
    A fürdőben tusoló, a baszobában matrac és tükrök biztosítják a tetthelyet, de elfért még egy masszázságy is.
  • Lány külseje:

    Amikor beengedett, majd az ajtó mögött megpillantottam, széles mosoly keretében ment az üdvözlőpuszi, közben már picit megnyugodtam, hogy jó helyre kerültem. Amira alacsony vékony lány, csinos arccal, igéző szemekkel, és széles mosollyal. Pont az én ellentétem. Kétrészes csini alsóneműben nyitott ajtót, úgyhogy befele menet egyből megcsodálhattam hibátlan testét is.
  • Action:

    Alapos tisztálkodás után Amira már meztelenül kísért a szobába, törcsi ledob, és amíg ő a haját kötötte be, én már picit magamhoz húztam. Szolid vigyor, szerintem levette, hogy szinte csorog a nyálam a vágytól, bár ezt annyira nem volt nehéz nem észrevenni.
    Ezt követően megkaptam, hogy helyezzem magam kényelembe, és kezdetét vette egy kis simogatás, néhány elejtett puszi, és szép lassan rá is tért a lényegre. Nem vette egyből a szájába, hanem szép lassan haladt a zacsitól a végéig, majd egyszer csak arra eszméltem, hogy már a szájában vagyok, és olyan intenzív francia nyelvlecke van, hogy azonnal meg kell szakítanom, mert különben idő előtti elsülés lesz a vége, úgyhogy közbeléptem. Nagyon jó a technika, ezért nem sokáig bírható, amivel persze Amira nagyon is tisztában van, direkt csinálja :)
    Kértem, hogy én is had kényeztessem egy picit, így mellém heveredett. Pár puszi után feltettem a kérdést, hogy mehet-e a csók? Jött is a válasz, hogy "azt nálam ki kell érdemelni". Hoppá ... challenge accepted :) És ki is érdemeltem egy csókocskát, ami szerintem nagyon jó volt, csak már be voltam közbe indulva, hogy haladjak lefelé, így a ciciken keresztül gyorsan le is kúsztam puncijához, amit elkezdtem nyalogatni. Sokáig nem hagyta, úgyhogy muszáj volt engednem egy újabb francia leckének, ami megint rövid volt, köszönhetően a jó technikának. Kértem is a gumit, amit villámgyorsan fel is applikált a velem egykorúra, majd beleült egy érdekes pózban. Olvastam már korábbi értékeléseiben erről, ez az a nem is háttal, nem is szembe, hanem félig oldalt verzió, ami nagyon is jó volt. Ezt követően misszonáriusba fordultunk (közben zacsitapi, ami tovább fokozta az élményt), majd nemsokára telelőttem a gumit.
    Ezután mellém feküdt és beszélgettünk mindenféléről, főleg az én őrültségeimről, aztán le is telt az 1 óra. Amira megkérdezte, hogy lenne-e kedvem másodikhoz, amihez lett is volna kedvem, csak épp megbeszélést szerveztem a randink utánra, így mennem kellett. Úgyhogy gyors tusolás és tipli tovább. Lefele menet a liftben meg is bántam ezt, szívesen hosszabbítottam volna Amirával.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, a bővebb infónál pontosan le van írva minden. A csók miatt rákérdeztem, de úgy tűnik az ajándékba kaptam, mert nem kérte el. Felöltözés után kitettem a komódra.
  • Összkép:

    Amira nagyon jó partner, pozitív érzésekkel távoztam tőle. A franciája nagyon mély nyomokat hagyott bennem, pont olyanokat, ami miatt vissza kell még térnem Amirához :)
    És legközelebb 1,5 óra kell hozzá, mert az 1 nagyon kevés vele, túl gyorsan elrepül.
Happy Massage