• Cindyke 40

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régen a kedvencek közé került innen az oldalról. Telefonon hívtam de elsőre nem sikerült elérnem kb. 30 perc múlva már felvette. Kellemes, kicsit rekedtes hangján egyeztettük az adatlapján találhatóakat, mindent szóban is megerősített.
  • Megközelítés:

    Óbuda egyik frekventált útjáról egy sarok a hév megállótól kb. 200m.Parkolók vannak bőven a ház környékén, wazze kopra odavisz.
  • Helyszín:

    Relatíve új építésű apartman ház sokadik emelete. Két lift közül is választhatsz. Bejutás diszkrét, nincs porta, nem találkoztam senkivel. Nagyon szép világos barátságos lakás. A baszobában kellemes félhomály színes diszkrét hangulat fénnyel. A teret egy nagy francia ágy uralja, van hely a ruháknak is. Fürdőszobában kád, zuhany függöny, száraz kilépő és nagy törölköző, tusfürdők, szájvíz stb. Az egész objektum nagyon tiszta.
  • Lány külseje:

    Alacsony nagyon formás hölgy szőke rövid hajjal. Egyszerű piros bugyi melltartó szettben fogadott. A cickók nem óriásiak de nem is kicsik, pont jó formájúak és nagyon kézre állnak. Szép a formájuk, nem gravitálnak. Popó formás és kőkemény. Ápolt, bársonyos a bőre és sportos a testalkata igazán jó simizni való. Ugyan a magasabb lányokat szeretem de Cindy nagyon arányos, jó testű csaj.
  • Action:

    Szokásos körök, levetközés, fürdés. Mivel adatlapján kiemelt a masszázs gondoltam ezzel kezdünk. Állítása szerint nem tanulta de mégis nagyon kellemesen megfelelő erővel csinálja. Speciel én csak hátmasszázst kértem. Bekente a hátam olajjal és fél órán keresztül gyúrta közben kellemes relax háttérzene szólt. Jól lehet vele beszélgetni az élet nagy dolgairól, értelmes, kommunikatív hölgy. A fél óra elteltévelkérte, hogy forduljak a hátamra, mert nem csak masszázsra jöttem és még van fontosabb teendőnk. Lágyan kellemes ütemben elkezdett franciázni a kéz használatát egy idő után elhagyja. Úgy helyezkedik, hogy odaférj a cicikhez, puncihoz. A cickók markolni valók és brutál jó fogásúak. Valahogy úgy alakult, hogy a punci kényeztetése kimaradt. Már jó keményre szopott és álltam min a cövek amikor is megkérdezte, hogy jöhet a gumi? Persze, hogy jöhet, szemből beleült a farkamra, kellemes szűk a puncija. Ütemesen lovagolt és közben láthattam a kéjes arcát, tapizhattam a cickókat. Kértem, hogy közben csókolózzunk, nagyon jól csókol nem szájrapuszi hanem erutikus csókolózás. Kertem, hogy forduljon meg, kár volt, mert ahogy belém ült és megláttam a formás kemény seggének az ütemes mozgását eldurrantam. A gumit eltávolította, letörölgetet és levezetésképpen még beszéltünk pár mondatot majd öltözés és távozás. Pont egy óra volt amit megbeszéltünk.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe ezért erről nem tudok nyilatkozni. Először voltam nála és a szeánsz végén rendeztem a csokrot. Annyi amennyi a bővebb infóban. Véleményem szerint igen baráti a csokor nagysága.
  • Összkép:

    Cindy egy kellemes hölgy csinálja amit vállal, jó beszélgető partner nem barátnő feeling de nem is gépies, korrekt partnernek mondanám aki igen kedves és tudja ki, miért van ott. Semmi extra nem történt normál szex volt és kész.
Happy Massage