• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amirát néhányszor próbáltam hívni, kevés sikerrel, de a kitartás meghozza gyümölcsét, a minap, látván a villogó feliratot, már tárcsáztam is. Sikertelen! De 1-2 perc és zörög a telóm! És lám, Amira száma jelenik meg.Már hívtam is, és innentől kezdve a dolgok úgy alakultak ahogy annak lennie kell. Néhány perces beszélgetés mikor, hol, miért, hogyan? Amira hangja kellemes, myugtató, határozott, de egyben vmi kis szerénység is megbújik benne ami egészen elbűvölő. Időpontot megbeszéltük, kért, hogy erősítsem meg vtr-en.
    Perfect!
  • Megközelítés:

    A Marina Part. Százszor , ezerszer megénekelt földi paradicsom és bár azt gondoljuk, ezen hely megközelítése nem egyszerű, ez nem így van.Parkolóhely? Egy mindíg van, én pár méterre a bejárattól megtudtam állni, tömegközlekedés a Váci út közelsége miatt nyílván gyakorlott felhasználóknak ez nem probléma.
  • Helyszín:

    Hosszú évek óta tartó rosszalkodásom alatt sok helyen megfordultam.Panelban, nem panelban, földszintesben, nem földszintesben de a MP. olyan mintha csak ezért épült volna.Akármikor ide vet a sors, mindíg ez az érzésem.
    Nem is ért csalódás amikor beléptem Amira palotájába, mert hát ugye egy hercegnő hol máshol lakhatna. Makulátlan tisztaság, kellemes illat, nyugalom ez volt végig az érzésem, bár Amira látványa kicsit terelte a figyelmemet, egyéb érzékszerveim elégedettséggel nyugtázták, a következő egy órában jó helyen leszek.
    Amira elkérte a kabátomat, én cipőlevétellel bajlódtam, majd bekísért mosollyal az ajkán a hercegkisasszony a szobába, ahol a földön lévő matrac már várta, hogy használatbavegyék. Persze előbb a kötelező ceremónia fürdőben, ahol nagy megnyugvásomra nem kád, hanem zuhanyfülke várja a megtévedt vándort. Tisztaság mindenhol, jó néhány tusfürdő, szájvíz pohárral.
    A kapott törölköző illatos, puha, jó nedvszívó, bár nem kerestem hibát, de ha ezt tettem volna, azt hiszem kudarc lett volna részem. A szoba fényeit elsőre aggasztóan gyengének éreztem, hogy fogom szemeimmel korbácsolni Amira szépséges testét, de mint varázsszóra egy gombnyomás és máris kigyultak a fények, fénysor a matrac melletti tükör szélén, na ez így már rendben van. Több mint tökéletes.
  • Lány külseje:

    Hát igen! Most Amiráról kell pár sort írni. Gondolom mindeki hasonlóan hozzám elképzeli a fotók, a beszámolók és egyéb információk alapján, hogy milyen is leendő partnere. Amirát én is elképzeltem valamilyennek, szépnek, mosolygósnak, kedvesnek, de bár ez mind igaz, Amira nem olyan mint amilyennek képzeltem, hanem olyan amilyennek akartam, hogy legyen.
    Kicsi a kettő között a külömbség, mégis óriási.Nem pusztán szép, nem pusztán karcsú test, szép arc, selymes hosszú haj, kellemes tapintású keblek, hanem harmónia, tökéletes arányok, ahol kell ott karcsú, ahol kell ott kicsit kerek.Miért is mondom ezt?
    Amira fotói nem csalnak, nem hazudnak. Látható képein, hogy Amira egy nagyon szép nő, pont elég hogy vágyat ébresszen a magafajtában és a telefonért nyúljak, s hogy megérinthessem, és hogy Ő is megérintsen.A hiányzó részek megismerésére nincs más mód, csak a bebocsátás kérés, és ha mindez létrejön akkot látod meg teljes egészében.
    Arca valóban szép, vki nagyon találóan a teniszezőnőéhez hasonlította, szerintem karakteres, szeme mosolyog, amikor nevet (és nem keveset) fogsora fénylően elővillan. Megérkezésemkor kis bugyi melltartó.Gőzöm nincs milye színű, fajtájú néztem de nem láttam.Micsoda formás kerek fenék.Szuperarányos, kicsi de kerek,amikor járkált a szobában enyhe ringása oly erotikus, szexy. Ugye így ez együtt nem látszik a fotókon.
    Keblek? Aki a szilikon 750-es meleket szereti, csalódni fog. Viszont aki az igazán szépet szereti az nem.Keble testével harmonizál, alkatához, magasságához pont ez a mellméret passzol! Se kissebb se nagyobb.Valaki azt írta gravitál, én azt mondom amikor megérinted tenyereddel nem érzed idegennek, a bimbók csókra éhesen ágaskodnak.
    Teljes őszinteséggel mondom, ha hibát kellene mondanom bajba lennék.
  • Action:

    Na igen! Egyik legnehezebb rész.
    Mondom ezt azért, a szavakkal csínnyán szoktam bánni, pedig néha nevén kell nevezni a dolgokat és mondom ezt azért, mert oly módon elillant az egy óra ami a Hercegnővel töltöthettem, mintha pont erre az időre öntudatlan állapotba kerültem volna. Vagy abba is kerültem!?
    Mindegy! Megpróbálom!
    Megérkezésemkor az ajtó mögött várt, megpillantottam, és tudtam, nem lehet baj. Az első egy- két mondatomra nem nagyon emlékszem, gondolom bemutatkoztam, átadtam kis desszertemet vendéglátómnak.
    Cipő le irány a szoba.
    Szerintem nem mondok újdonságot hogy azalatt néhány perc alatt amíg kis ismerkedés zajlik, sok minden eldől.Tudsz-e imponálni valamivel, mosollyal, viccel, beszédeddel. Mert bárhogy is van, s tudjuk miről szól ez a történet, de hogy elégedetten távozz a végén nagyban függ a partnered hozzáállásátol.És azt gondolom, hogy ez nagyban tőlünk is függ.
    Így én ilyenkor megpróbálok kedves lenni, talán vicces, egy két bók, persze sok idő nincs mindezekre, de szükségszerű. Még akkor is ha úgy járok mint ez esetben, hogy nem vettem észre az idő múlását.
    Persze közben gyorsan elugrottam a szomszéd helységbe, alapos tusolás és sittem vissza a hőn áhitott szépséghez.
    "Helyezd magad kényelembe" szólt a vendéglátóm és én így is tettem. Hasra feküdtem a matracon Amira olajat készített elő. Bár nem masszázshölgyet látogattam ez nem volt tőlem idegen, hiszen gyakran veszem igénybe az aktusmentes szolgáltatást is, és bár most nem úgy tettem ebből is az lett.
    A percek meg peregtek, sebesen, Amira hátam maszírozása után megkért a fordulásra, hogy még kedvesebb legyen hozzám, közben a szemeim hasították szépséges testét, Ő fölém helyezkedett és fokozatosan cserkészte be "főszereplőt". Felsőtestem csókolta, kezeivel símogatott, persze a kezeim nekem is érdeklődtek Amira iránt. Csodás feneke lágy ívben fölöttem, csillogott az olajtól, melleivel maszírozott, előbb felűl majd egyre lejjebb, végül átölelték most már készültségi fokozatban lévő játékostársam. És a tekintet!!
    Amira valóban szemeivel igéz, babonáz és talán még kielégít is tekintetével.Kacér mosoly, huncut tekintet, szemedben néz és a szemei azt kérdezik tőled."ugye élvezed?".
    Válaszoni már nem tudtam szemének, már az öntudatlanság határán voltam, viszont keze és szája nem tétlenkedett. Lingamszerű kézmasszázs, utána már a kis hölgy meleg, puha ajkait éreztem. Próbáltam összpontosítni, hogy hát én is itt vagyok, bár ezek csak homályos villanások voltak. Csak Amira és a kistesóm létezet. Egy pillanatra még megcsillant a fényben Amira piercingje, símogatta makkom, végigosont hímvesszőmön. Én már félkönyéken, görcsösen figyeltem az előadást az első sorból és tudtam, hogy ez az előadás nem fog félbeszakadni. Amira lágyan ölelte ajkaival a keménylegényt és már csak az volt a kérdés mikor. Egy perc, két perc? Mert nem több.
    Persze közben folyamatosan tekinget a szemeidbe, ha én a tükörből figyelek Ő is onnan néz vissza rád.
    Megszólalok! Rögtön elmegyek! Visszatartani nem lehetett, volt egy pillanat amíg a folyamat még megállítható lett volna, de hol van az már! Vad, görcsös orgazmus lett a jutalmam, melyre csak azt tudtam mondani a kis Amirának. "Ez mestermunka volt" Nem túl érzéki kifejezés, de ez az volt.
    Amira francitudása kimagasló! Nem tartalmaz klasszikus pornós elemeket, de minden izmot az altesten megfeszít. Nembeszélve az agy elvértelenítéséről.
    Hogy milyen képességei lehetnek Amirának? Bele gondolni sem merek, de hogy kiderítem az ne kétséges.
    Ezt természetesen a következő, nyílván nem 1 órás Amiránál tett látogatásom után megosztom Veletek.
  • Elszámolás:

    Amiránál a csók számít extrának, még a telefonos érdeklődésemkor beszéltün róla egy két mondatot.
    Extra, de kellenek hozzá a feltételek, erről Amira dönt.Tiszteletben kell tartani.
    A látogatásomkor nem esett szó róla, hát megcsókolnám, majd egyszer! Kitudja.
    A kis szekrénykére tettem, egy szó se róla.
  • Összkép:

    Nem vagyunk egy formák így nyílván más kell az elégedettségünkhöz. Mive én nem vagyok híve az egy órából 55 percig tartó vad űzekedésnek és Amira adatlapján a barátnőérzés nem csak igérgetés, a pornós stílus szerintem nem az Ő világa ezt én így gondolom.
    Végig oldottan, nevetgélve telt az egy óra és ez csak az első találkozónk volt, tapasztalat hogy az első találkozások kicsit távolságtartóbbak.Ez normális.
    Bízom benne, hogy lesz még szerencsém Amirához ami egyértelműen azt jelenti, elégedettség és vágyakozás van bennem.
    Sok szép és remek hölgy vendége lehettem az évek során, Amira a legjobbak között szerepel.
    Meggyőződésem, hogy Amira a keretei közt igyekszik a vendég elégedettségére, szavaiból ezt következtetem ki, nem játsza meg magát, én szeretem az ilyen hölgyeket.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-02-06 23:21:00
Happy Massage