• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Kedves "Noctis"!

    Hálásan köszönöm a beszámolót, többször is széles mosolyra fakasztott olvasás közben! :))

    Mindig nagyon örülök, amikor ilyen mély tisztelettel fordulnak felém, nincs alkudozás, nincs erőltetett próbálkozás az extrák kicsikarásával kapcsolatban.
    Ilyenkor számomra is másképp telik az idő, nem figyelem annyit az órát, és ha a másiknak is belefér, picit el is nyújtom az élményt. :))

    Örülök, hogy meglátogattál, nagyon sok szeretettel várlak máskor is! :)

    Ölelés, Mara

  • Egyeztetés:

    180 fokkal szembe megy mindennel, ami errefelé a szokás. Előszöris ez tetszett meg benne. Már-már minden porcikáját látjuk a lányoknak előre, ehelyett neki CSAK arcos képei vannak. Jóideje a kedvencek közé helyeztem, de már hajtott a kiváncsiság, meg akartam ismerni. Elolvastam az összes beszit, és mindegyikből átjött valami különleges hangulat, ami bevonzott.

    Amikor villogott a jelzés itt, felhívtam. Akkor derült ki számomra a baki, miszerint a második sim kártyám alapbeállítása a rejtett szám. Miután tisztáztuk: ez nem direkt volt - sose csinálnék ilyet - orvosoltam is ezt a problémát. De "kudos" neki, mert ennek ellenére felvette, különben sose derül ki, hogy ezért nem veszi fel nekem senki :D Óriási szerencsémre nem kellett sokat várni, mert pár óra múlva mehettem is. 1 órát beszéltünk meg, masz+intim. A hangja nagyon kellemesen búg (cseng?) és nem mély, nagyon szimpatikus volt.
  • Megközelítés:

    Még a csúcsforgalom előttre szólt az időpont, így a szekérrel szépen meg tudtam közelíteni a Mammut-környéki helyszínt. Az egyik legdrágább parkolózóna, igaz csak 6-ig. A cím teljesen egyértelmű, nincs kapukód, nem kell telefonálni a ház elől. Kapucsengő van, ami után 5mp múlva látod is a Maralányt. Kicsit sajnáltam, hogy nem a korábbi helyén van, amit a beszik alapján oly szép kilátással áldottak meg, de whatever. Legalább az új helyről én írom az elsőt. A Széna tértől pár blokk a hely, elég könnyű lehet BMV-sal is az odajutás - minimális tipegéssel.
  • Helyszín:

    A társasház nem ma épült, de ebből bent nem sokat érzékelni, csak az ajtók régebbiek. Több szoba is ajtó mögé van rejtve, de nem volt olyan érzésem, hogy bárki otthon lenne rajtunk kívül. Nem szalon, nincsenek design fények gipszkarton mögé rejtve, inkább magánlakás hatása van.

    A fürdőn átment egy adag felújítóember, az látszik. Szép tiszta a mindenség. Pici zuhanykabin (1 főre), pár tusfürdő (illatmentes is, ha arra gerjed vki). WC ugyanitt. A csapnál kézfertőtlenítős szappan (bónuszpont, ilyen van otthon is) + szájvíz. Törülköző tiszta-hófehér, de most nem szagolgattam (valahonnan hallottam mosó- vagy szárítógép hangot).

    A maszoba egy nappali szerintem, kifejezetten masszázscélra van berendezve, rend van és tisztaság. Díszes szék, asztalka vízzel meg valami kalóriával, szobainas (talán egyszer sikerül megtanulni felöltöztetni azt). A földön egy kényelmes tatami, 2 piros párna, meg valami kisebb is az arcom alá. Minden frissen húzottnak érződött, csak az én tiszteletemre. A szembe falnál egy digitális óra amolyan régi fajta piros, felette kis asztalon notebook hangszórókkal, amiből a tökéletesen alkalomhoz illő zene szólt. Kérni se tudtam volna jobbat: sose terelte el a figyelmem. A további hangulatot egy sólámpa biztosította. Ennek megfelelően az ablakok lesötétítve. Tükröt nem találtam, de nem is hiányzott most. A szekrényen a wifieszköz körül csak a tiszta ágyneműk, törülközők és hasonlók sorakoztak.
  • Lány külseje:

    Belépéskor kezet fogtunk és belebámultam a csodálatosan őszinte szemeibe és csak mosolyogtunk. Én tudtam, hogy jó helyre érkeztem, ő meg talán megkönnyebbült, mivel a telefon óta nem váltottam személyiséget.

    A képeknek 100%-osan megfelel, asszem sűrűn frissíti is őket. Mindig, amikor megakadt rajta a szemem, a "Little Red Riding Hood" / Piroska és a farkas mese jutott eszembe. Talán elpirul, ha olvassa, de gyönyörű, álomszép arca van, intelligens nagy szemekkel. Ezt látni véltem a fotókon is, de élőben sokkal HD-bb. Abszolút meg nem mondanám róla - ha random látnám a világban - hogy eme oldalon tevékenykedik. Nagyon örültem annak, hogy nem bújt semmilyen szerepbe, mint pl. erős smink / tűsarkú / műszempilla meg ilyenek.

    A haja kb vállig érő szőke rasztás. Nem tudom ennek a megoldásnak a nevét, de valami font tincs tartotta hátra a hajzatát, szerintem nagyon aranyos dolog ez. A 60-as évek San Franciscojának női hajviselete ugrik be róla, már csak a virág hiányzott belőle. Full cuki! Testalkatra, összbenyomásra egy fiatalabb Kim Engelbrecht fokvárosi szinésznőre emlékeztet, aki a The Flash-ben Marlize DeVoe-t játssza, de hangsúlyozom ez erősen szubjektív és vsz senki más nem látja őt bele. Sose voltam még 30 feletti lánnyal, de nem volt min aggódni, mert simán velem egykorúnak éreztem Marát a szépsége alapján (én még a 20-as éveim taposom). Masszírozás közben bugyi volt rajta meg egy póló.
  • Erotikus masszázs:

    Ma a masszázs és kényeztetés az egy és ugyanaz volt, ha közhely akkor elnézést, próbálom nem nyálasan. Vádlimnál kezdte, és csak aztán jött a talpam. Feljebb ment a combomra, aztán megint vissza egy kicsit. Egyik oldalt már a derekamat érintette, majd aztán jött csak a másik láb. Egy pihepuha valamivel takart le és azt helyezgette újra időnként. Ez nem egy törülköző, hanem valami tünde kendő szerű cucc. Láthatatlanná tevő köpeny. Aztán amikor a hátam jött, akkor is vissza-vissza ment kicsit a fenekem és combon felé. Sokszor hozzámért "ott", lehet véletlen lehet direkt, de már akkor is érdeklődtem és szerintem valami vágycsöpp is kicsordult, annyira rá voltam hangolódva. Meghát olyan pontokat talált rajtam, amiről nem is tudtam, hogy jó érzés az nekem, pl a fenekem felett. Tiszta önmegismerés ez. Nem leltár vagy checklist szerint szekvenciálisan ment végig a porcikáimon, hanem oda-vissza, előre-hátra, emiatt egy hullámzó élmény alakult ki. Itt értettem meg a többi beszit!

    Az álomvilág szélén az az elég konkrét érzésem támadt, mintha a kínai Huashan hegy tetején egy ősi taoista templom nemlétező medencéjében ringatóznánk valami tutajon. Csukott szemmel élveztem, ahogy folyamatosan hozzámért, és sosem engedett el. Amikor pakolgatta a lábam vagy mellém kucorodott, akkor itt-ott érződött selymes bőre. Mara testének érintése kimerült ennyiben és ez így nekem bőven oké volt.

    A nyakam nem tudtam az egyik irányba fordítani, mivel elaludtam az éjjel, és ezt jeleztem is neki. Miután foglalkozott ezzel a területtel, már a másik oldalra is tudtam fordítani az arcom, tehát segített a problémán. Karjaim és végül a tenyereim is kaptak a jó kis (illatra kókuszolajos) masszázsból, ennek külön örültem. Amit még hozzátennék... a profi masszőz nem hiszem, hogy rámül, főleg nem a gerincemre. Mara ezt pontosan tudta! Olykor inkább kb állt és úgy hajolt le, illetve oldalról helyezkedve ért hozzám mintsemhogy belepréseljen a tatamiba. Nagyon sokat járok nem-erotikus masszőzhöz, ezen a héten Marán kívül kétszer is, így van összehasonlítási alapom. Kifejezetten jól masszíroz, de ennek nem az erőfitogtatás az egyetlen mércéje. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki mégerősebbet akar, azt is megkapja. A mozdulatok tanultak.

    Forduláskor kirohantam a mosdóba egy pillanatra, ezzel némiképp belerondítva a meditációba, hupszika. Szerencsére visszarázódtunk hamar :) Ekkor látom, eltelt már vagy egy óra... Ennyit a TP-ről!
  • Levezetés:

    Itt még a csülkeim első felének masszírozása folytatódott, immár a lábaim közé ülve. Nem tért a "lényegre" egyből, ez nagyon tetszett. Hosszan simogatott, a hasamig fel-fel nyúlt és lassan közelítette a kis Noctist. Itt talán kérhettem volna nagyobb párnát, de azt a kis valamit origamiztam a buksim alá, hogy lássak is valamit. Teljesen átszellemülve állított fel.

    Amikor azt hittem már így is tocsogok, applikált még több olajat, nagyon finom dolog ez és eléggé bejött. Ismeri azt a technikát, hogy a farkinca tövéhez ér, amitől jobban áll a férfinép. Ezt korábban már ellestem masszázslányoktól, és azóta figyelem ki ismeri. Mindkét kezét használta, gyengéden. Kicsit remegtem. Fölém hajolt és kb 3 centire voltam a szájától - ez valahol őrjítő. Meg belátni a ruhácskájába a formás cicikhez. Mindezt fűszerezte a csak rám figyelő angyali arca: garantált volt, hogy jól érezzem magam.

    Teljesen úgy tűnt, mintha egy Yoni masszázst alakított volna át fiú változatra. Igen, tudom, annak ismerjük a nevét, de a Lingam masz mára már több helyütt átavanzsált iparibb "legyünk hamar túl rajta" tevékenységgé. Azért fogalmazok úgy, hogy inkább (bocsi most jöttem a síelésből) "Langsam"-Yoni ez, mert nem volt célra repülés, siettetés, minden szépen a maga ütemében történt. Nem gyorsított rá amikor közeledtem. Úgy tanultam, hogy amikor a lánynak adjuk ezt az élményt viszont, akkor se kellene gyorsítani. Ahhoz tudom ezt még hasonlítani, mikor sportlövészeten azt mondják ne legyen direkt határozott mozdulat az elsütőbillentyű meghúzása, hanem "egyszer csak megtörténik a lövés". Amolyan meglepetésként. Nem is volt máshogy az én esetemben sem ;) Megtörölgette az állát, hm.

    Élvezésem után vette fel velem a szemkontaktust és folytattuk a mosolygással való kommunikációt. Pedig szokásom csacsogni, de jobban tudok figyelni az érzésekre ha befogom a szám, nomeg az idő sem repül annyira. Így gyakorlatilag semmit nem tudtunk meg egymásról, de nem hiányzott a small talk. Talánmajdegyszer. Egyáltalán nem volt kínos a csend. Letörölgetett és picit magamra hagyott. Aztán csutalkolás, de már csak egy rövid. Annyira nyugalmasan és biztonságban éreztem magam nála - minden szempontból - hogy nem is igényeltem fertőtlenítő zuhanyt. Éreztem, itt semmi baj nem érhet. Búcsúzáskor a kézfogást felváltotta a puszi és egy kis ölelés :)
  • Elszámolás:

    Öltözésekkor diszkréten kiment, így egyedül bénázhattam a csokor asztalkára tűzdelésével. Előre, nem is beszéltünk róla. Nem próbálok statisztikázni, a bővebb infóban benne van a mi merre hány méter - szerintem teljesen korrekt. Sőt, én éreztem magam parasztnak amiért pontosan adtam, mikor a parkolásom 85 percéből is arra következtethettem, hogy ez akár az eggyel nagyobb program is lehetett volna. Még ha tatamira kerülésről feltápászkodásig is mérődik a nettó óra, akkoris nagylelkű!

    Extrák nincsenek de mindenevőként sem rontunk be a vega étterembe, hogy "húst, most!" - tehát tiszteletben tartottam a formai limiteket. Mindenki eldönti mit szolgáltat és a másik oldalról meg hogy mi kell neki. Nekem pont erre volt szükségem erre a hétre, amit bearanyozott az odafigyelésével.
  • Összkép:

    A fentieknek megfelelően egy órában is tökéletesen jól tudja magát érezni Maránál az ember. Egy csodás lányt ismerhettem meg az érintésein keresztül, szuper délutánom kerekedett általa. Nem kellett rástresszeljek. Nem kért beszámolót az életemről. Nem volt szükség villantani a vélt vagy valós tehetségem, lehettem önző. Én álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire szeretetteljes kényeztetést is "lehet kapni". Végig áradt a kis kezeiből a nyugalom és az adni akarás.
Happy Massage