• Vanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam és rövid határidővel aznapra szerettem volna időpontot. Ezt készségesen sikerült megbeszélni és minden akadálymentesen a megbeszéltek szerint működött.
  • Megközelítés:

    Autóval a ház melletti utcában sikerült parkolni. Sok autó van de mindig akad parkolóhely. Már fizetős időn túl mentem így nem kellett még ezzel is foglalkozni.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben van, tiszta, kulturált emeleti panellakás. Bejutás diszkrét és egyszerű. Fürdő kicsi de bőven elegendő, zuhannyal van és található minimális tusfürdő választék, tehát nem vagy egy bizonyosra rákényszerítve. Szerintem teljesen rendben van.
  • Lány külseje:

    Megjelenése rendben van, szexi fehérneműben várt. Igaz a képek azért nem annyira frissek,így látszik kissé a képekhez képest a retusálás mértéke és az idő múlása de attól még teljesen rendben van. Mivel a képeken az arca annyira nem látható, így nem igazán lehet tudni mire számítson az ember. Ez ízlés kérdése, nekem más a zsánerem de ez nem jelenti azt, hogy nem szép. Teste, alakja, teljes megjelenése szerintem rendben van.
  • Action:

    Megérkeztem, gyorsan megbeszéltük mit szeretnék és azzal mentem is zuhanyozni. Gyors zuhany után már mentünk is a tetthelyre ami a célnak tökéletesen megfelel. Gyorsan Ő is megszabadult felesleges ruhadarabjaitól és a lényegre tértünk. Első körben egy kis simogatás majd natúr franciával kezdte de sajnos nem jártunk túl sok ikerrel.Kis 69-el folytattuk de ezek az ingerek sem gyújtottak lángra pedig lett volna rá okom. Itt viszont ki kell emeljem, hogy erről kizárólag én tehetek ugyanis nagyon sok év ilyen jellegű kalandozás kimaradás után és az egyéb magánéleti gondok által meglévő stressz és feszültség jelenleg rendesen rányomta bélyegét hangulatomra. Ezáltal elég sok próbálkozás ellenére sem sikerült megfelelő állapotba hozni engem a cselekményhez. Egy idő után megbeszéltük, hogy egy kellemes masszázzsal folytatjuk, hátha az segít kissé ellazulni. Ez is történt, hasra feküdtem, majd elkezdte masszírozni a hátamat, a lábamat és egyre intimebb részeket érintve a végén már arra lettem figyelmes, hogy a farkamat masszírozza ami egész jól reagált. Erre már gumit kértem és az ágy mellé álltam, hogy hátulról támadhassak. Így is történt, hátsó behatolás és ott már megmaradt a keménység. Ebben a pózban maradtunk végig majd így lett végem is. Annak ellenére, hogy 2 menetet terveztem sajnos alig bírtam az egyet is összehozni, de Vanda valóban megtett mindent, hogy ez összejöjjön és a végére sikerült is, amit köszönök neki.
  • Elszámolás:

    Mivel nála minden benne van, így nem kellett extrákat kérni külön és ezt azért is szeretem, mert nem kell azzal foglalkozni, hogy most mit lehet és mit nem hanem csak arra figyelünk, hogy mihez van kedvünk.
  • Összkép:

    Mivel nem igazán voltam a legjobb formámban így miattam nagyon sokat romlott az össz élménye az egésznek, de Vanda teljes mértékben megtett mindent, hogy ezt megváltoztassa és, hogy mégis összejöjjön a végére, ami sikerült is. Így hát a hozzáállásáért maximális pontszámot érdemel és a nehézségek ellenére sem láttatta, hogy ez mennyire gáz lenne.
Happy Massage