• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Souldancem :)

  Köszönöm szépen ezt a csodás beszamolot :))) Mindig jól érzem magam veled, ez most sem volt másképp :)
  Tudod jól hogy bírlak téged ;) :P:P
  Varlak mihamarabb vissza :)

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Nem mintha nem jutna eszembe gyakorta a kis drágám, de ha befészkeli magát fejembe a gondolat, hogy meg kellene szeretgetnünk egymást, nem tudom /nem is akarom/ elűzni. Így gyorsan írtam üzenetet, érdeklődve a véleményéről. Szeretettel várlak, jött a válasz. Az általam javasolt időpont rendhagyó egészségügyi akadályba ütközött ezért maradt az előre menekülés Vtr en egy korábbi nap már jó is lett, miszerint egy nap múlva mehettem a vágyott Nő karjaiba.
 • Megközelítés:

  Autóval vagy motorral közlekedek, a parkolás egyikkel sem probléma az amúgy könnyen fellelhető címen. Tömeg közlekedési eszközök is vannak a környéken, kis sétával megtoldva. Gps is tudja.
 • Helyszín:

  Alacsony építésű panelban kétszobás lakás, melyből az egyik szoba privát a másikat nagy franciaágy uralja párnákkal, illatos fehér lepedővel és törölközővel. Komód csecsebecsékkel, kellemes természetes félhomály. Zuhanykabin teszi lehetővé a higiénés felfrissülést választékos tusfürdő kínálattal. Található még dezodor és brutál rossz ízű szájvíz. Utóbbin jót derültünk, hogy egy elvileg citromos ízesítésű hogyan lehet ilyen könnyfakasztó. Nyilván ez majd kikerült a kínálatból.
 • Lány külseje:

  Tia tündöklésén kicsorbult az idő vasfoga. Szép mosolygós arcán ragyognak smaragd zöld szemei. Nevetés közben kivillanak gyöngysor fogai és két oldalt előbukkannak bájos gödröcskéi. Magas nőies alakját elegáns, könnyed tartás jellemzi. Az új testhez álló fekete mini ruha bámulatos domborulatokat s íveket takart. Gyönyörű súlyos, formás mellei mindig nagy gondoskodási vágyat ébresztenek bennem. Nemkülönben igy van ez a kerek hihetetlenül kemény popsival és gyakorlatilag mindenével. Bőre hibátlan, kecses kezein a körmök ízlésesen kifestve, - imádom látni mikor bré-vel lejattolnak. Kis pilla tuningon kívűl semmi caca, minden eredeti és lenyűgöző.
 • Action:

  A megérkezéstől kezdve komoly önuralomra van szükségem, hogy betartsam az elvárható lépéseket. Meglátva, illatát magamba szívva vágyam méginkább az egekbe szökik.
  Ajesz, ölelés, kis csók, dumcsi közben kezdem szórni magamról a cuccot, mert az idő itt valahogy igen gyors lábakon jár. Fürdőbe menet kértem, hogy a ruci maradjon, mert jellemzően pőrén szokott várni, de most én szeretném vetkőztetni. Mondom addig "el ne menj" mire Ő "oksi, megvárlak"
  Sovány malac vágtában siettem vissza és tényleg ott volt a maga mesés valójában csábos mosollyal. Szorosan magamhoz öleltem és nyakába fúrtam fejem. Testének közelsége s melege, illata, érintése fölemelte a derekamon lévő törölközőt, mit csókok, simik közben Tiam el is távolított és kezelésbe vette a jelenség kiváltóját. Rucit felhúzva simogattam, markoltam , gyömöszöltem feszes popsit, csókoltam mindenét. Kecses karjait felemelve kibújtattam a kisestélyiből s ágynak dőltünk.
  Összebújva korbácsoltunk egymás vágyait kezeinkkel, szájunkkal. Ajkától, duzzadt bimbòktòl nehezen elszakadva, testén lassan lefele haladva kalandoztam a tárulkozó hosszú combok közé. Szűkülő körökben haladva csókolgatva jutottam a már nedvesen nyiladozó szép kis pillangós puncihoz, hogy tejesen feltárjam. Finoman szereti, így csípője alá párnát tolva a nagyajkak babusgatásától indulva nyelveltem egyre beljebb. Gáttól a szeméremdombig mindent, hol telepofával hol csak nyelvvel érintve, gyengéden szivogatva, simogatva ahol csak elértem.
  Közben lopva gyönyörködtem arcának ellágyult vonásaiban biggyesztett ajkában mit szívesen csókoltam volna. Mint tudjuk ilyenkor több dolgot is szeretne egyszerre az ember, de kevés a kéz a száj.
  Nyalakodásom némileg hosszabb volt mint általában de a siker most is eljött és Tia elvégzése is hosszabra nyúlt. Sokáig tartott kéjes hullámzása, ezzel nekem is örömet, gyönyört okozva.
  Csatakos pofámat megtörölve lassan fölfelé haladtam várva lenyugvását és buja csókját. Szeretem ilyenkor /is/ nézni gyönyörű mosolyát s érezni bőrének érintését, testének hevét.
  Hamarosan Babám kezdett helyezkedni és kezdte mennyei kényeztetésem. Buksin táncoló nyelve nyomán bré pattanásig feszült, lüktetett. Ajkai közt eddig nála még nem látott mélységben tűntem el és igen aktívan dolgozott közelgő megsemmisülésemen. Fogtam a fejét, kicsit én is belemozogtam, - persze nem volt ez mélytorkos kényszer csak annak imitálása, de brutál jó volt. Időnként láttam buksit dudorodni a gödröcske helyén. Mámorító volt szinte szédültem. Nem akartam, hogy vége legyen de vágytam azt is hogy gyönyörű testét ölelve forró punciban lehessek.
  Egy darabig még élveztem az érzést és látványt majd kértem a felszerelést.
  Nyomban becuppantam a felhúzott kitárulkozó combok közé és szorosan össze ölelkezve toltam csutkáig. Változó tempóban járattam brét s halgattam babám visszafogott édes hangját. Fülemen éreztem leheletét számon csókját egész testemmel az övét. Feltérdeltem és az így élem táruló plussz vizuális élmény méginkább közel vitt az euforiához. Lassan, hosszan mozogva raktároztam minden élményt. Kincsem is meg-meg nézte hogyan mutatunk így egybekelve. Végezetül egyik combját a lábaim közé véve a másikat felemelve nyakamba , kissé oldalt fordítottam, fél kézzel lábát fogva másikkal popsit markolva eldobtam a gyeplőt. Elszabadultak ösztöneim, vágyam már perzselt és fékevesztett tempóban mélyről feltörő morgás közepette adtam át magam az elemi erővel kitörő élvezetnek.
  Időbe telt még eszméltem, majd a füribe mentünk tisztogatni. Visszafelé az órára pillantva láttam, hogy az idő még mindig nem a barátom. Kicsit még leheveredtünk beszélgetni de kisvártatva indulnom kellett lecsapatni és összekapni magam. Majd ölelés, csók, jó kívánság és balra el.
  Nem egyszerű de nagy-kisfiúnak kell lenni!
 • Elszámolás:

  Ajándékkal tasakban elhelyezett boríték. A csokor méretèt nem tudom minek kell pillanatnyilag nevezni. Elég nagy a szórás.
  A szót amit még ide kellene írni kihagyom mert nekem bántja a fülemet. A beszámolóból nyilván kiderül.
 • Összkép:

  Már többször gondoltam, hogy "kapcsolatunk" elérte a lehetőségeink határát, de szerencsére úgy tűnik tudunk még előre araszolni e-téren. Minőségében, hangulatában, közvetlenségében, spontanitásban tudunk újat vagy jobbat vinni rövid kis kalandjainkba.
  Nos, ha sikerült valamit átadnom ezzel a kis szösszenettel akkor örömömre szolgál, ha nem akkor meg így jártam. Nekem mindenképpen ez egy lila randi volt de sajnos a rendszer az én rangommal nem enged ilyen besorolást adni. Ezért még párszor fel kell "áldoznom" magam.
  Úgy van az, hogy hiába kezeltetem magam, a NŐ kiről fentebb próbáltam néhány méltató szót megosztani, engem már régen rabul ejtett.
  Édes fogság ez, s remélem még sokszor eshetek bele. Addig is köszönöm Babám! :*
Happy Massage