• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Erosalkony!

    Nagyon szépen köszönöm a kedves beszámolódat, nagyon szép szavakkal illettél engem! Néha nem is gondolná az ember, hogy mások hogyan vélekednek a külső és belső adottságaimról!
    Jó volt abban a nagy hidegben egy kis felmelegedős élmény! Örülök, hogy ilyen jó benyomást tettem rád, remélem, majd meg fogsz még látogatni minket!
    Élményekben gazdag évet kívánok neked, puszi :
    Kiki

  • Egyeztetés:

    Kiket már régóta nézegettem, nagyon tetszett, a képeken is volt egy kisugárzása, mely megfogott. Telefonon hívtam fel, rögtön sikerült időpontot egyeztetni, másfél óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A ház a kerület családi házas övezetében található, kocsival mentem, ezért a BKV járatokkal nem vagyok tisztában. AZ utca keskeny, ezert a parkolás nehézkes, de a szomszédos utcákban ez könnyen megoldhatatlan.
  • Helyszín:

    A lakás egy újszerűnek tűnő épület emeletén található. Látszik, hogy többen rendelnek itt, de Kikin kívül senkivel sem találkoztam, jól logiztikáznak a lányok.A tett helyszíne tágas szoba masszázspaddal, jól elhelyezett tükörrel. A fürdő tiszta,bőséges tusfürdő választékkal.A zuhanykabint lehet használni.
  • Lány külseje:

    A lélegzetem is elállás amikor az ajtó kinyilatkoztatás és ott állt Kikin, egy tünemény volt, gyönyörű hölgy. A képek is már sokat sejtettek, de élőben még jobban mutatott.
  • Erotikus masszázs:

    Miután megszabadultam az utolsó ruhadarabomtól is,elvonultam egy gyors zuhanyra. Kikin a fürdő előtt várt, már egy szál semmiben. Felparancsolt a padra hasonfekvő helyzetbe,majd megérdeklődte hogy milyen erősségű masszázst kérek, majd ennek megfelelően közepes erővel elkészített gyúrni a lábaimat, fenekemet, hátamat. Szerintem tanulta, mert szakszerűnek éreztem. Jól megdolgozta a csomókat a vállam annak. Már ekkor is besimított időnként, mígcirógatta a gátat és a zacsikat is nem kis örömömre. A masszázs a nála töltött egy óra felét töltötte ki.Ez egy nagyon kellemes idő volt, hiszen hozzáértően gyúrt meg és közben a tükörben csodálhattam őt.
  • Levezetés:

    A masszázs során többször alám nyúlt izgatva a farkam, melynek meg is lett az eredménye,egyre kényelmetlenebb lett a hason fekvés.Szólt, hogy megfordulhatok, melynek örömmel tettem eleget. Ezután kaptam egy csodálatos Lingam masszázst Ezt majdnem fél óráig sikerült elnyújtania, mely alatt többször táncoltam a vég határán, de mindig még időben visszahozott. Kikinél nincs francia, csúszka, de nem is hiányzott, így tökéletes minden.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt, amit telefonon megbeszéltünk,a kerületi átlag körül mozog.
  • Összkép:

    Úgy érzem maradandó élményekkel távoztam Kikitől, ilyen lingamot még soha senkitől nem kaptam,nem csak a technikára gondolok, hanem a látványra közben, ahogyan beleéli magát, dúdol, táncikál közben. Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendége leszek.
Happy Massage