• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta kedvencekbe tettem Lilikét. Nagy szerencsémre elsőre felvettem és aznap reggelre kaptam is időpontot. Kevés ennyire bájos hangú szolgáltató van, már a hangjától jó kedvem lett.
  • Megközelítés:

    XI. Kerület, Bikás park közelében nagyon magas panelház sokadik - tényleg sokadik! Alig van olyan ház, ahol a liftben be lehet nyomni ezt a számot - emelete. Parkolás még hétköznap délelőtt is igen nehézkes, bár legalább ingyenes. Metrótól viszont 3 perc gyalog. Parkolót csak tíz percre találtam.
  • Helyszín:

    Felújított lakótelepi lakás, és nagyon tágas, nem is láttam még ilyen emberi léptékű panelt. A rendelő az amerikai konyhás nappaliban van. Ebből nyílik a fürdő, ahol zuhanykabin van, néhány tusfürdővel. Friss törölközőt kapok előtte és utána is.
  • Lány külseje:

    Képek alapján nem tudtam elképzelni, de pozitív csalódás volt nagyon cuki szőke lány fogadott, tuti még főiskolás.... beindult a nosztalgia is egyből. Egy bébidollban fogadott, a képekhez hasonló test sejlett fel alatta, talán a poci nőtt meg egy kicsit, de ennyi ingadozás hétről hétre is belefér. Hangja élőben is bájos, kedves, szinte suttogó. Kezem megfogja és melegíti, mert kint bizony hideg volt.... Irtó cuki lány!
  • Action:

    Fürdés után az ágyon várt, cici már szabadon, kérte hogy simogassam. Na most ezek gyönyörű cicik, pont mint a mostani új első képen, tökéletes kerek forma, rajtaluk egy-egy gombnyi mellbimbóval, amik izgatás hatására gyorsan megkeményednek.
    Lehet mindent, csak az elején nagyon óvatosan, utána neki lehet esni és nyalni - falni, szopni, csipkedni . Itt sokáig időztem, mert úgy látszott, hogy nagyon élvezi.

    El is kezdte közben magát egyre vadabbul puncizni, azzal a körkörös - ovális - le sem írható mozdulattal, amit csak a nők tudnak, amikor magunknak szereznek örömet. A sóhajok, a hullámzás, a maszti mind Isti volt vagy nagyon igazi volt, extra izgató egy fiatal lánytól ilyet látni. Nem is bírtam tovább, be kellett szállnom. A hosszú kisajkakat vettem kezelésbe, amelyek - ha nem is arasznyiak - de kicsomagolas után legalább 5-6 centisek, és ha beszívom őket, teljesen beterítik a számat. Ezt a játékot talán még jobban élveztem, mint ő. Aztán kis borsónyira duzzadt csiklóját lefetyeltem és engedélyt adott ujjazásra is. Két ujjam benne, ("óvatosan!" - suttogja közben), nyelvem pörgetem, nedűje az állami és a kézfejemen csorog, és nemsokára elrepül a kicsike. Teste megfeszül, majd elernyed. Finom a szaftja.

    "Kérem a kukidat!" - mondja szinte már kislányosan, és ő is elkezd velem játszani, finoman kezdi: makkot nyalogatva, kicsit bekapva, de később sem lesz sokkal durvább. Ez nekem pont jó most így hiszen a barátnőmnél vagyok, a koleszban a kiságyon, és játszogat a farkammal épp. Golyókat is kezelésbe veszi és kérésemre a gátat, feneket is nyalogatva. Igen kellemes. Főleg, hogy közben gyönyörű kék szemével a szemembe néz. Isteni érzés. Gyönyörű szeme van, mondtam már? :) Nem is bírom sokáig, nyelve alatt eldurranok, testre, az enyémre.

    Utána, mint egy igazi millenial, a telefonját veszi kezelésbe. Lejárt az időm. Nem baj, élmény volt.
  • Elszámolás:

    Szeánsz végén, az asztalra kellett tenni. Annyi volt, amit előtte megbeszéltünk, korrekt elszámolás. Dugás nem volt alapvetően én a masszázs kategóriába járok, csak néha - de egyre gyakrabban - tévedek át. Megérte m
  • Összkép:

    Igazi élmény volt, amit az unokáimnak is mesélni fogok (na jó, lehet hogy nem). Kölcsönös szimpátia vagy ismertség esetén talán még jóval többet is ki lehet hozni a randiból, úgy sejtem.
Happy Massage