• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amira hirdetését a „beszamolok.com” honlapon vettem észre, de nem sokkal később a „rosszlanyok.hu”-n is belebotlottam. Fényképei, bemutatkozása és az abban felkínált lehetőségek alapján nem lehetett kétséges, hogy ezt a lányt meg kell látogatnom, ami körülbelül 2-3 hétnyi tétovázás után meg is történt.
    Kapcsolatunk meglehetősen sajátosan indult, ugyanis csupán a harmadik megbeszélt randevúnk realizálódott. (Az elsőt le kellett mondanom, mert egy megkerülhetetlen program szólt közbe nálam, míg a második esetet pedig egy félreértés hiúsította meg.) Mégis azt kell mondanom, találkozóinkat megbeszélni rendkívül egyszerűnek bizonyult, Amirát mindhárom esetben igen könnyen sikerült „bekerítenem”. Vagy közvetlenül reagált telefoni megkeresésemre, vagy pedig – amennyiben éppen nem volt szabad – rövid időn belül visszacsörgött a mobilomon.
    Külön kiemelem partneremnek a foglalás során tanúsított rugalmasságát, ugyanis tervezhetőséget biztosít potenciális partnere számára azzal, hogy lehetőséget ad a randi időpontjának azt akár 2 nappal megelőzően történő rögzítésére is.
  • Megközelítés:

    Amira a XIII. kerület egy frekventált, elegáns, új építésű lakóparkjának egyik épületében „rendel”. A megbeszélt időpontban a ház kapujából telefonon fel kel hívni, Ő pedig azonnal közli a kapu nyitásához szükséges kódot, valamint az emelet és a lakás számát. Így rendkívül egyszerűen, mindössze 1-2 perc alatt el lehet jutni a kaputól a célállomásig.
    A környék igen kellemes, hangulatos. A parkolás könnyű, de fizetős. A cím gépjárművel – különösen GPS használatával – egyszerűen megközelíthető, tömegközlekedést igénybe véve pedig a 15-ös busszal érhető el, igaz annak megállójától – becslésem szerint – bő 5 percnyi gyaloglás beiktatása szükségeltetik.
  • Helyszín:

    Amira meglehetősen nagy, ízlésesen berendezett, rendkívül tiszta lakásának egy különösen-érdekesen berendezett szobájában fogadott.
    Annyit mindenképpen tudni kell, hogy a lakhely 3 nagy szobát foglal magába, melyen vendéglátóm további 2 hölggyel osztozik. Mindenesetre a lakás igen jól szeparált lehet, a lányok pedig igen jó szervezőkészséggel bírhatnak, mivel ezt a tényt mintegy negyedórával távozásom előtt tudtam meg Amirától, azaz zavar, kellemetlenség, mások jelenlétének a leghalványabb jelét sem érzékeltem. Magyarul, a férőhelyek megosztottsága ellenére az együttlét zavartalanul lebonyolítható.
    A „tetthely” a szőnyegen kialakított – számomra legalábbis – meglehetősen kényelmesnek bizonyult matrac-szerű megoldás volt. A szobában a szükséges bútorokon túl egy masszázs ágy is található. Felhívnám a figyelmet a helyiség világításának rendkívül ötletes, diszkrét és hangulatos voltára, ami Amira jó ízlését tükrözi.
    A fürdőszoba méretében, felszereltségében és kivitelében is minden igényt kielégítő.
  • Lány külseje:

    Ha valaki vet egy pillantást a hölgy képeire – attól függetlenül, hogy azokon nem látható minden részlet – az illető azonnal sejtheti, hogy igen szép kis hölgy szerepel azokon. Ez a "gyanú" a személyes találkozáskor „sokkoló” bizonysággá válik. Megjegyzem, hogy „művészneve”, az Amira arab eredetű, jelentése „hercegnő”, ami tökéletesen illik, külsejéhez, megjelenéséhez, megnyilvánulásaihoz.
    Amira – bár női mércével mérve sem magas (165 cm) – tökéletes, rendkívül arányos alakkal bír. Lábai ritka formásak, popsija kivételesen vonzó, gömbölyű, dereka csodásan karcsú, keblei gyönyörűek. Mint Tőle megtudtam, ezért a külsőért igen komolyan tesz is, mivel szabadidejének jó részét edzőteremben tölti.
    És akkor még nem beszéltem nagyon szép arcáról, kedves mosolyáról, varázslatos szemeiről, valamint a lenyűgöző, egészen dereka aljáig érő szikrázóan-csillogóan fekete hajzuhatagáról. Nos, ha az előzőekben leírtak után valaki képes kedvenc testrészt választani, azé minden tiszteletem, elismerésem.
  • Action:

    Azok számára, akik már olvastak értékelést tőlem, s valamelyest emlékeznek is rá, nem okoz meglepetést, hogy az értékelés e részében nem vagyok hajlandó technikai részletekbe bocsátkozni, azaz nem szándékozom aprólékosan ecsetelni, hogy együttlétünk során partnerem és közöttem mi történt. Idézve egy korábban készült írásomból: „Lett légyen egy ilyen kapcsolat bármilyen, a társadalom által nem elfogadott, sokat bírált jellegű, akkor sem tartozik senki másra, hogy egy hölgy és egy férfiú között pontosan mi történik. Ugyanakkor az ilyen oldalakon szereplő lányok, hölgyek, nők profiljain ugyanis meglehetősen világosan szerepel, hogy mit vállalnak, így nem kell különösebb szellemi bravúr annak elképzeléséhez, hogy körülbelül mi történhet egy-egy alkalommal a résztvevők között.”
    A fentiektől függetlenül az olvasó nem marad „tudatlan” ezen a téren sem, hiszen azért a jó ízlés keretein belül is meg tudok osztani számos hasznos információt Amira hozzáállásával, vendégéhez – jelen esetben hozzám való viszonyulásához.
    Meg kell említenem, hogy – különböző okok miatt – meglehetősen feszülten, nyűgös állapotban érkeztem Amirához, s az is idegesített, hogy nem egy kecsegtető érzés egy ennyire szép hölgy előtt esetleg idétlennek tűnni, leégni.
    Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a lakásba lépve minden aggodalmam, rossz érzésem azonnal eltűnt, de Amira olyan lehengerlő kedvességgel fogadott, hogy azonnal éreztem, jó helyen járok, s a bennem lévő feszültség rohamosan oszladozni kezdett. Rendkívül bizalomgerjesztő, hogy folyamatosan rád néz, keresi a szem kontaktust (azokkal a gyönyörű szemeivel!), szakadatlanul mosolyog, és egyfolytában a kedvedre kíván tenni.
    Amirával 2 órát töltöttem el, ami úgy első felindulásból soknak, de legalábbis nem kevésnek tűnhet, viszont egy ilyen szép, kívánatos és minden megnyilvánulásában pozitív kis hölgy társaságában csupán pillanatoknak tűnt az a – legalábbis számomra – feledhetetlen 120 perc.
    (Noha Amira számára távolról sem biztos, hogy ennyire pozitív kicsengésű lehetett a velem való együttlét, de azért remélem, hogy az eseményt nem középkori inkvizícióként élte meg.)
    Megemlíteném még azt is, hogy gyönyörű partnerem igazán kellemes beszélgető társ, együttlétünk során ugyanis néhány dologról, sőt, helyenként meglehetősen magánjellegű kérdésekről is sikerült társalognunk.
    Annyit azért elmondhatok, hogy Amira kezdetnek egy kényeztető masszázst javasolt, én viszont – remélem, kellő finomsággal – kitértem előle, mivel annyira vágytam érzéki érintésére, testeink összesimulására. Ez aztán folyamatosan és gyengéden közeledve egymáshoz lassan meg is valósult, s a masszázs a későbbiekben már szóba sem került. (Pedig igen szeretem, ha masszíroznak.) Mindenesetre intim együttlétünk nekem nagyszerű élménynek bizonyult, lett légyen szó akár a szeretkezés egyes formáiról, vagy egymás orális kényeztetéséről. Az pedig mindkettőnk számára jószerivel szavak nélkül, már összebújásunk első pillanatában kiderült, hogy a gyöngéd együttlétet preferáljuk. Én – lehetőség szerint – törekedtem arra, hogy kölcsönösen, nagyjából fele-fele arányban tegyünk egymás kedvére, Amira viszont folyamatosan kereste annak lehetőségét, hogy Ő nyújthasson többet nekem, mint én Neki, s ezen törekvése alighanem sikeresnek is bizonyulhatott, de azért – bízom benne – sokkal én sem maradtam sokkal el Tőle. (Más kérdés, hogy mennyire sikeredett igazi örömöt okoznom Neki.) Gyengédsége, folyamatos törődése nehezen utánozható, s nemcsak az intim együttlét, hanem a Vele való összebújás is nagyszerű élmény – különösen egy olyan, már nem éppen kora ifjúságát élő férfiú számára, mint jómagam.
    Végezetül egy igazán jellemző adalék ahhoz, hogy Amira milyen tiszteletre méltó lelkiismeretességgel viszonyul munkájához, vendégéhez. Emlékeim szerint időmből nem lehetett hátra több 20 percnél, és gondolatban én már lassan a búcsúzkodásra kezdtem készülődni, az utolsó simogatásokra, csókokra-puszikra. Nem így, gyönyörű vendéglátóm! Annak ellenére, hogy nem olyan sokkal korábban estem át első, egyben szinte mindig utolsó kielégülésemen, Amira még az utolsó percekben is a kedvemre akart tenni. Nem tudom, hogy csinálta, de sikerült hadrendbe állítania (ami abban a helyzetben már önmagában is kimeríti a bravúr kategóriáját), és – valamilyen fekete mágiát alkalmazva – olyan fergeteges hajrába kezdett, hogy egészen elképesztő, talán egész életemben nemigen tapasztalt orgazmust élhettem át még időm lejárta előtt. Szájtátottan elhebegett köszönetemre és elismerésemre pedig csupán valami ilyesmit szólt rendkívül szerényen: Ő ezért van, az a dolga, hogy vendége kedvére tegyen. Talán az ilyesmire szokás mondani: Le a kalappal előtte, különben az magától leesik!
  • Elszámolás:

    Amira – tapasztalatom szerint – minden bizonnyal a gyöngéd intim együttlétet híve, vállalásai ennek megfelelőek, s azokat hiánytalanul, egészen rendkívüli lelkiismeretességgel, érzékiséggel és finomsággal teljesíti is. Ebből fakadóan korrektsége ellen nemhogy nem emelhető semminemű kifogás, hanem az példaértékűnek minősítendő.
    Az elszámolással kapcsolatosan megemlítem, hogy Amira a 120 perces vendéglátásért az általam ismert budapesti átlagot kérte annyi különbséggel, hogy a csókot extraként kínálja, s ezért némi, egyáltalán nem jelentős felárat számít fel. A tiszteletdíjat és a vendéglátómnak szánt ajándékaimat egyébként – mivel ez nálam ugyancsak alapelvnek számít – mindig közvetlenül érkezésemet nyújtom át, ahogy ez esetben is történt.
  • Összkép:

    Az eddigiekben ismertetettek alapján úgy vélem senki számára nem okozhat falrengető meglepetést, hogy Amirát – szépségét, a vele töltött intim együttlétet, belső tulajdonságait, az irányomban tanúsított törődését, kedvességét, stb – igen nagyra értékelem. Ő is tipikusan az a hölgy, akinek a közeléből legszívesebben elüldöznék mindenki mást, s megőrízném a magam számára. Azonban ezzel a hozzáállással ártanék neki (hiszen ő vendégek fogadásából él), s ennél semmi nem állhat távolabb tőlem.
    Így nem marad más hátra számomra, mint hogy azon férfiúk figyelmébe ajánljam e gyönyörű, természetes kedvességgel bíró kis hölgyet, akik a finom, gyengéd, érzéki együttléteket kedvelik, s ennek megfelelően képesek viselkedni, megnyilvánulni. A szex vadabb változatainak hívei számára viszont nagy valószínűséggel nem telitalálat Őt választani, számukra más jellegű-jellemű partner keresését javaslom.
Happy Massage