• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem. Az első időpont, amit adni tudott nekem nem volt jó, de mikor másodjára hívtam megint könnyen el tudtam érni és másnap délre kértem időpontot. Korrekten megkért, hogy 10-ig erősítsem meg sms-ben. Egyébként ezen az oldalon találtam meg a hirdetését.
  • Megközelítés:

    A fehérvári úton rendel barátnőjével egy nem mai, de jól rendben tartott épületben. Nem igazán lehet eltéveszteni, egy baromi hosszú főút mentén az egyik ház!... Ha félsz a liftezéstől akkor viszont lesz alkalmad a lépcsőkön edződni bemelegítés gyanánt, mert hogy 8-at kell felmenni.
  • Helyszín:

    A lakás bentről szerintem teljesen rendben van, nem a four seasons, de nem is egy kupi. Többnyire rend és tisztaság jellemzi, már amennyire a félhomályban ezt meg tudtam figyelni. A fürdő igen sűrű használatban van, de ennek ellenére megtaláltam mindent, amit kerestem, még pohárka is volt a szájvíznek. A hálószobában egy nagy franciaágy helyezkedett el és egész kényelmesnek bizonyult. Az egy dolog, aminek nem örültem, hogy már rögtön érkeztemkor a szomszéd szobában hatalmas akció folyt éppen, noha adatlapján azt hirdeti, hogy egyedül fogad. Egyébként nincs baj azzal, ha mások is vannak, csak ne ott szembesüljön vele az ember.
  • Lány külseje:

    Jessyca külseje, pont mint a képeken szép mosolyú, különleges karakterű, természete is pont mint a telefonban, barátságos és extrovertált. Testalkata formás, nincs rajta felesleg és nem is sovány, különösen nehéz ezt jól belőni egy alacsonyabb nőnek, de neki ez jól megy. Nagyon tetszettek a sötét szemei, a dús fekete hajzuhataga és a szép, szabályos, fehésr fogsora.
  • Action:

    Szerencsém volt, mert a fürdőbe menet elkerültem a másik párost, akik nemsokkal utánam indultak tisztálkodni a szomszéd szobából, gondolom ez direkt volt így kilogisztikázva. Nekem úgy tűnt, hogy Jessyca nincs túl jó hangulatban, de ez lehetett akár a hosszú hét vagy az esős nap eredménye is, nem tudom, de álltam a kihívás elé, hogy ezen változtassak. Sajnos a találkozáskor nem sikerült jól elkapnom a tekintetét és kicsit zavart, hogy csak a profilja jut nekem, hálistennek nem maradt így végig. Mielőtt "belevágtunk" volna – az ő szavaival – gyorsan eldarálta a játékszabályokat, én pedig bólogattam és az ágyra ültem, hallani még hallottam, amit mondott, de a gondolataim már a testén jártak. Természetesen nekem csak annyi kellett tőle, amit ő önszántából adott. A csók így kimaradt, úgy láttam ha egy mód van rá elkerüli, ezért nem erőltettem, de influenza szezonban ez egyébként sem a legprofibb ötlet. Lassan megismerkedtem a teste különböző részeivel, délnek vettem az irányt és arra az elhatározásra jutottam, hogy először ő jusson el magasabbra, hátha az lebontja a köztünk álló akadályt és úgy tűnt be is vált a dolog. Noha az orgazmusa nem a Nílus erejével vitte el, de hálásnak tűnt érte, bárcsak jobban ismertem volna a gondolatait ... Azt azért hagy szögezzem le, hogy nagyon ennivaló puncija van, cumi helyett használtam! A figyelem felém terelődött, lassan de biztosan merevre szopott, de igazán kőkemény a kölcsönös franciától lettem. Nem csak úgy főlém térdelt, hanem rendesen végig feküdt rajtam és éreztem a nagy melleit, ahogy medencém környékének préselődtek. Fenekét alulról átkarolva szorítottam közel az arcomhoz, miközben mindkettőnk szája tele volt a másik nemző szervével. Zseniális az egész, ez a kedvencem! Miután behatóbban megismerkedtünk gumit ajánlott még mielőtt szólni tudtam volna, teljesen ráérzett. A dolog doggyban végződött, nem húztam sokáig, hogy ne terheljem és így volt jó. Türelmesen megvárta míg túl esek a nehezen és kicsúszok belőle. Kaptam vizet, majd a hátralévő 10 percben barátságot kötöttünk, ekkor jött a legkellemesebb meglepetés, mert nagyon szeretem a közvetlen, pozitív személyiségeket és az övé valóban az. Láthatóan sokkal jobb kedve volt már, nekem meg még annál is.
  • Elszámolás:

    Úgy gondolom, hogy korrekten kezelete, az ajándékozást az elején kérte, hogy tudjuk le. Egy kicsit viszont más szerepel az adatlapján mint, amit valóban vállalt az alapban. Nekem ez nem volt gond egyáltalán, dehát a kapitalizmus idejében ilyet ... :)
  • Összkép:

    Jessycát nem fogom elfelejteni egy hamar, mert egy pozitív személyiség, akivel gyorsan közös nevezőre tudtam jutni. Külsőre különleges, belsőre szívmelengető, fontos, hogy a beszélgetés során értelmes témában egyet tudtunk érteni. Nem tudom ajánlani azoknak, akik a csendes visszahúzódó lányokat szeretik, mert ő pont az ellentéte. A szolgáltatás lényegi része kiváló, a körülményein apróságokat lehetne még csiszolni. Mindent összevetve a nő nem semmi!
Happy Massage