• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ebédidőben kezdtem látni a napom hátralévő részét, s mivel már régóta tervezgettem, hogy egyszer szeretném meglátogatni Barbit, tettem egy próbát, hátha összejön egy randi vele.
    Egy kedves hangú "barátnő" vette föl a telefont és meglepetésemre akadt egy szabad időpontja aznap délután. Le is csaptam rá, bíztam benne hogy nem fog csalódás érni.
  • Megközelítés:

    A kéjsóvár sorstárak és/vagy ingatlanbefektetők körében méltán népszerű Marina-part a helyszín, amelynek a fizetős parkolós részén sikerült letennem járgányt.
    A BKV-val érkezőknek sem fog térdig kopni a lába. A Gyöngyösi út/Duna-plaza metrómegálló kb 5 precnyi séta.
  • Helyszín:

    A lakás a környéknek megfelelően modern, otthonos, tisza és otthonos, ahogy egy kvázi újépítésű lakáshoz illik.
    A tetthely tatamival felszerelve várja kényeztetés boldog áldozatait. A fürdőszoba kellemes, bár jómagam a zuhanykabint preferálom itt a fürdőkád egy a célnak megfelő üveg zuhanyajtóval van szerelve ami messze jobb a sok helyen használt ragadós zuhanyfüggönynél. A tusfürdőmániás kollégák valszeg egy 4-essel jutalmaznák az itt fölllelhető választékot. Aki az illatmentességet is fontosnak tartja az sem fog csalódni.
  • Lány külseje:

    Miután tévedésből a szomszédba kopogtam be ahhonnan kedves anyuka nézett ki kérdőn karján gyermekkel, sikerült megtalálnom a megfelelő lakást. Aki már ismeri a helyet, tudja, hogy ez nem kis bénaság volt a részemről, mivel ezen az emeleten mindössze 4 vagy öt lakás van :). Na mindegy végül is bent találtam magam a megfelelő ajtó mögött, ahol az a valaki várt aki ott és akkor fontos volt, nem röhögött ki, hanem bájosan mosolygott. Az első pillanaban megállapítottam, hogy jó helyen járok. Barbi egy bájos arcú kellemesen telt lány szép mosollyal. A szép nagy cicik is kisejlettek a selymes köntös alól.
    Igazából nem könnyű eldönteni, hogy retusáltak-e vagy csak jók, de a lényeg, hogy nem ért csalódás.
  • Erotikus masszázs:

    A füdőszobai rutincselekmémyek után a kis szobába toppanék... és Barbi egy szempillantás alatt ot termett, még mindig ruhában és megmutatta, hogy hova s hogyan terüljek el - na persze ezt ment volna magamtól is, de én szeretem amikor a kis hölgyek rendezik a cselekményt. Bár én a krémes masszázst avagy kenegetést jobban szeretem, itt csak olajos kezelésre volt lehetőség. Nem tudom pontosan felidézni, hogy Barbi ekkor mit is viselt de az biztos, hogy a melltartóként szolgáló ruhadarab és valami vörös vagy rózsaszin csipkés alsónemű még rajta volt. Betartandó a fokozatosság elvét ekkor még nem feszegettem a határokat, pedig láthatólag lett volna mit feszegetni.
    A masszázs rész - bevallom - nem hagyott sem rajtam se bennem túl mély nyomokat. Gondolom a korábbi vendégek is inkább az utána következő részre helyezték a hangsúlyt. Ebben a részben inkább beszélgetünk, ami kellemes volt vele. Érti és szereti a humort és szerintem képes mosolyt csalni a mindig komor arcokra is. Amikor végighaladt rajtam talptól fölfelé éreztem, hogy közeledik az aminek ilyenkor jönnie kell: "Megfordulhatsz!" - mondta.
  • Levezetés:

    Nem ellenkeztem. Ahogy fölnéztem láttam, amit korábban csak sejteni lehetett: megérkeztem!!! A cicik látványa belémfojtotta a szót, pedig asszem épp sztoriban voltam :). Időközbeny valahogy lekerült az a komplex ruhadarab, amely eddig tartotta azt a két szépséget. Onnantól én gondoskodtam róluk a rendelkezésre álló eszközeimmel. Nagy örömöre szolgált, hogy Barbi nem ellenkezett sőt lelkesen kinálta az összes gömbölyded testrészét. Talán még nem említettem a kis hölgy feneke is igen formás, ami persze a képeken is látható, de a vizuális észlelésnél is többet ad a tapintás, tapogatás, simogatás gyakorlata. Múlattuk az időt efféle tevékenységekkel, majd ezt Barbi legnemesebbik szervem kézzel majd szájjal való kényeztetésével folytatta. Időközben a bugyi is lekerült így hatvankilences pozícióban én is tudtam viszonozni ténykedését. Itt éreztem hogy közeleg a vég. Átpozícionáltam a kis harcost Barbi cickói közé, majd kértem, hogy segédkezzen a befejezésben. Ő kezdetben még szájjal igatott, majd után kézzel egyre hevesebben csapkodva ráirányította az anyagot a nagy cicikre. Itt volt egy rövid black-out.
    Megköszöntem, ő pedig, mondta, hogy egészségemre, mint annak idején a tornaóra végén :).
    Szépen letörülgetett ill magát is, majd mellém heveredett és beszélgettünk egy kicsit.
  • Elszámolás:

    A környék átlagának megfelelő, ami teljesen megérte nekem. Mivel még nem ismertük egymást, előre lepakoltam akis üvegasztalkára.
  • Összkép:

    Nagyon pihentető zárása volt ez egy fárasztó munkás napnak. Barbi egy igazán aranyos kedves és sexy lány, aki mellett repül az idő. Még nem döntöttem el, hogy visszamegyek-e hozzá, de mivel semmi negatívumra nem emlékszem vele kapcsolatban, jó esélyt látok rá.
Happy Massage