• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon találtam a hirdetésre ,telefonon hivtam nagyon kedves hangja van ,ráadásul szerencsémre ,elég hamar tudott is fogadni félórára.
  • Megközelítés:

    9 ker.rehabilitált részén nem messze a Kerekerdő parktól rendel a hölgy.Mivel a közelben tartózkodtam,gyalog mentem ,de közelben van a 3 as metró és villamos is.Autóval is egyszerü odatalálni,a parkolás fizetős,de nem vészesen drága.
  • Helyszín:

    Viszonylag újépitésü ,épületben rendel,a lakás teljesen rendben,tisztaság ,kellemes meleg volt,fürdőszobában millió tusfürdő,Listerin jó pár variációjapuha illatos türcsi,,száraz kilépő.A baszobában jó nagy széles kényelmes franciaágy,hely a ruháknak.
    Van két aranyos kiskutyája is.
  • Lány külseje:

    A képek pontosan, tükrözik a valóságot szép arcú, magas,gazella testü lány,formás cicikkel,homokóra formájú test,szép popóval. Lenge öltözékben ,várt az ajtó mögött,az utcán biztosan megfordulnék utána.
  • Action:

    Félórás programban egyeztünk meg telefonon,semmi extrát nem kértem ,szerintem az alap elégséges,dolgokat tartalmaz.
    Érkezéskor ,röviden elmondta,amit előzőleg az adatlapról egyébként olvastam.cipő le majd gyorsan levetköztemés elvonultam a fürdőszobába gyors tisztálkodásra,bár megfürödve érkeztem.
    Jázmin a baszobában ,várt meztelenül,ahogy megláttam,szó nélkül maradtam,annyira tetszett ahogy mosolygott.Magas lévén állva kezdtem a ciciket édesgetni ,amire hálásan reagált és bensőségesen csókolni kezdett.
    Kértem helyezze kényelembe magát mert szeretném kényeztetni,lassan haladtam a cickóktól az illatos kelyhéig ,nem siettem el ,szerencsémre ,ráéreztem és a kényeztetés nagyon hamar orgazmusba fulladt,amit én is nagyon élveztem.
    A hancúrléc már jó merev volt és ekkor belekezdett egy fenomenális franciázásba, lassan csak szájjal, semmi kezezés ,a golyszikat is kényeztette ,hihetetlenül jól csinálja.Annyira jó volt hogy teljesen elolvadtam, hallottam amint kinyitja a VV csomagolását,pedig én még nem kértem,majd meglepetésemre ,belefogott egy szuper prosztatamasszázsba ,még sosem volt ilyenben részem ,az elején kicsit szokatlan volt a behatolás ,de utána nagyon jó érzéssel csinálta és sajnos nem sokára NFVSZ elsültem,profin kiszivta a maradék utódokat is ,nyalogatta a lécet , majd kiment a fürdőbe öbliteni.
    Amint visszatért én is mentem fürödni,majd öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Még az elején megejtettem ,nehogy esetleg elfelejtsem,letettem a bárpultra a ,félórás pesti átlag,egyébként a bővebb infóban megtalalálható.Nekem nagyon megérte ,teljesen fel voltam dobva e félóra után
  • Összkép:

    Szerintem egy nagyon korrekt hölgyike,szuper a szolgáltatás minősége,minden adva van egy kellemes légyottra,akár egy félórában is. Mindenképpen megyek hozzá még,Ajánlott kategória.
Happy Massage