• Nicol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon beszéltünk, aztán üzenetben egyeztettünk. Nagyon segítőkész, elmondta a lehetőségeket, stb.
  • Megközelítés:

    III. kerületben BKV, autóval könnyen megközelíthető helyen. Parkolás szerintem fizetős, én villamossal mentem.
  • Helyszín:

    Modern építésű lakás, több szobával, de tartható a diszkréció. Erre nagyon ügyelnek. A szoba a célnak megfelelő, masszázspad, tatami, de csak félhomály és nincs hangulatfény. Levetkőzni egy fotelre lehet. Fürdő mindennel felszerelt, tiszta és higiénikus.
  • Lány külseje:

    Laura a valóságban is olyan, mint a képein: gyönyörű kecses, vékony testalkatú de mindene megvan ami a férfitekinteteket vonzza. Egy tüll köntösben fogadott, melltaró és tanga fedte a testét, és fekete combfix. Hihetetlen szépsége kissé elkábított, nem tudtam jól mgefigyelni kezdetben fontos részeket, majd csak később. Finom, kecses kezei vannak, a kebleit csak sejteni lehetett a melltartó alatt (nem vette most le, mint ahogy a bugyinak is a helyén kellett maradnia most), popsikája gömbölyű. kézbeillő, és egyszóval csodálatos alakja van!
  • Erotikus masszázs:

    Már előre tájékoztatott a programról, ez 1 órás ottlét alatt 40 perc masszázs, ebből nem enged. Nem is engedett, szépen átgyúrt mindenhol. Kérdezte azért, hogy erősen vagy gyengébben csinálja? Megkértem, hogy legyen hozzám gyengéd.... A hátamon és a vállaimon fejezte be a gyakorlatát, közben rengeteget beszélgettünk, ismerkedtünk hiszen első alkalommal találkoztunk. Szeret nevetni szerencsére, nagyon szimpatikus. Még a karjaimat is meggyúrta, kitárva a combjai közé szorította .... és persze figyelmeztetett hogy ne mozgassam az ujjaim :). Minden érintése határozott, nagyon gyakorlott és hatásos, de engem inkább már a 2. rész érdekelt volna...
  • Levezetés:

    A masszitól így felüdülve átmentünk a tatamira, ahol a levezetést csinálta. Lefeküdtünk, és már előre mondta, hogy szóljak, ha úgy érzem (nem vállal NFVSZ-t). Mondtam, hogy próbálom majd... Kis simogatások után, lefektettem magam mellé és tovább próbáltam a testét felfedezni, majd sok szájpuszi után franciázott egy darabig. Nagyon jó volt, de többet akartam: látni az arcát ahogy csinálja, ezért visszafektettem felém fordulva. Keze már megtalálta amit kellett és figyelve hogy jó legyen nekem kézimunkába kezdett. Szemeit nézve, puszilgatva a nyakát, arcát, heves szájpuszizásba kezdtünk (nem csókol). Mindent összevetve nagyon ügyes volt, nemsokára meg is lett az eredmény. Megtörölgetett majd magát is, aztán picit még összebújtunk. Szereti ha simogatják, érzékien, kedvesen foglalkoznak vele. Abba a kis időbe ennyi fért bele, de fenomenálisan jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem, vittem kis édességet is. Vannak extrái is, amiket majd legközelebb veszek igénybe.
  • Összkép:

    Egy olyan lányt ismertem meg, aki rendkívül vonzó, gyönyörű és 100% barátnő feelinges. Szerencsém van, hogy találkozhattam vele, a pályája elején. Kezdőként is olyan teljesítményt nyújt, mint profi barátnői. Kicsit visszahúzódó még, de majd belejön. Nekem állandó partnerem lesz, ez már biztos. A masszázsa igen hatékony, nekem nem is kellett volna, de kiderült hogy felüdített, frissebbé tett. Az erotikus levezetése még irányítható, de jól csinálja és persze az is hatékony :)
Happy Massage