• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alicenak még az alkotói szünete előtt írtam, amire már nem válaszolt, egyéb elfoglaltságai miatt. De most újra felvette a fonalat és mintha mi sem történt volna, jött tőle a válasz az akkori megkeresésemre. Levél fordultával időpontot kértem, amit hamar pontosítani is tudtunk az oldal rendszerén keresztül. A tárgynap reggelén megerősítő sms-t is küldtem - amire reagált is. Bárcsak minden ennyire gördülékenyen menne.
  • Megközelítés:

    Látogatásom nagyban megkönnyítette a hármas metróvonalhoz való közelsége Alice új búvóhelyének. Közelebbről a Lehel tér vonzáskörzetéről van szó, tehát délről metróval, északról pedig metrópótló busszal a legkönnyebb a megközelítés. De természetesen az autó is komoly opció, mert a környező utcák valamelyikében könnyen lehet helyet találni - természetesen díj fizetés ellenében. A címet nem kell keresgélni, egyértelmű hova kell menni. Van portaszolgálat, de diszkrét. Van lift, ami - nekem legalábbis - meglepően gyors. Egy nagyon tiszta és világos épületről van szó.
  • Helyszín:

    Intenzív melegség áradt a kinyíló ajtón. Tudtam, hogy jó helyen járok! A lakásból amennyit láttam, az nagyon tiszta, jó érzéseket keltett bennem. A fürdőben kád szolgálja a higiéniát fél tucat tusfürdővel a partján. A kádba - szerintem - jó lenne egy csúszásgátló. A víz hőmérséklete jól szabályozható - ami nem utolsó szempont! A kabátom az előszobában tudtam a fogasra tenni. A tetthelyen egy nagy franciaágy támogatja az érzelmek elszabadulását. A ruháim - engem is meglepő illedelmességgel - a komódra tettem.
  • Lány külseje:

    Csak egy fotó van a hirdetéshez mellékelve (01.30.), de hősnőnk még mindig felismerhető azok számára, akik ismerték a nyárutóról. Tehát Alice egy 170 centi alatti, szőke, vállig érő hajú, kerek és szimmetrikus arcú angyalka. A szimmetriát a bal orrcimpájában elhelyezkedő piercing töri meg. A hasa nem olyan lapos, mint az egyetlen fotón, hanem van egy kis íve - Ő nagynak nevezte, én meg csak jólneveltségből nem nevettem ki! Kicsit nagyobb, de még mindig tinisen kicsi cicijei vannak és formás, gömbölyű popsija. Diszkrét tetoválásainak a száma - egyre emlékszem - nem változott vagy én nem vettem észre. Spagetti-pántos ruhácskában fogadott, ami a fürdőből való visszatértemkor már nem volt rajta.
  • Action:

    Egy pillanattal az ajtó becsukása után már fordult is rám és ölelt és csókolt, az ő ajak masszírozós, nyelvgabalyodós csókjával, amit nagyon szeretek. A már meztelen testét mohón tapiztam, és simogattam, ahol értem, mintha minden porcikájának letapogatásos feltérképezése lenne jövetelem célja. Nehéz megszakítanom ezt a műveletet, de a hetyke kis cicik hívogató és szintén kicsi bimbóit is szájba akartam vételezni. A bal bimbója annyira szégyenlős, hogy rendszeresen a szám okozta vákuummal kell előcsalogatnom a visszahúzódásból, de szívesen teszem. Természetesen a bimbó szívogatás közben is simogatom, fogdosom, taperolom ahol érem és a szemem sarkából elkapom a fülig érő mosolyát - vagy inkább nevetését a mohóságom felett.
    Az ágyra vonom magammal és hasra fekvésre kérem - amit készséggel meg is tesz. A bokájától, a lábikráin és a combjain keresztül eljut a szám a pompásan kemény popsiig. Csókot lehelek az ánusz rózsára - szájjal és nyelvel lehet közelíteni - és elkezdem nyalni, amely műveletbe fokozatosan belevonom a gátat és a feszes, kis ajkas puncit is. Alice nagyokat sóhajt. A gerince mentén halad tovább a szám, csókolva, harapdálva a hátát, oldalát, vállait, nyakát eljutva a haja félrehúzásával láthatóvá váló mosolygós arcáig. Ismét szenvedélyesen csókolózunk. Ebből a pozícióból nem tudom hogyan keveredtünk az én ágyon térdeplő helyzetemhez, de ha már így volt Alice a világ legtermészetesebb módján kapta be a faszom tövig és amikor ismét előkerültem a szájából, már úsztam a nyálában! Egyszerűen észvesztően természetesen mélytorkozik, miközben a homokóra testében gyönyörködöm és az ujjaim benyálazása és rövid tapogatózás után ujjazni kezdem. Szerintem nagyon jó egységet alkottunk és ezt megkoronázandó, vékony szálú hajas fejét párszor rányomtam beton keményen meredő tagomra. Szopatás, ujjazás, mozizás ment szimultán! Egy inger-örvény kellős közepén találtam magam! Alice-t hanyatt fekvésre kértem, hogy könnyebben ujjazhassam, de azért tovább tudja folytatni a farkam mélytorkozását.
    Miután szinte minden nélkülözhető vérlemezke a répámba vándorolt, egyre nehezebben tartottam magam és egy 69-es pozíciót javasoltam, amit vendéglátóm örömmel fogadott. Úgy vettem észre Alice nagyon szereti, ha a puncijával foglalkoznak! Az egyszer már megkezdett popsi-gát-punci kombó nyalásába merültem, miközben éreztem, hogy a faszom ütemesen tűnik el a tini hatású nő szájában, torkában. Semmi kéz használata nélkül készül az ágyékomat elborító nyáltenger. Faszállító hangja van ilyenkor az orra szuszogásának! Érzem, hogy be kéne dugni a falloszom a punciba, ha nem akarom nagyon rövid időn belül telelőni a száját.
    Alice előzékenyen felszopja rám a gumit és hanyatt fekvő helyzetemben belém ül. Egyszerre kezdenénk mozogni, de én a vállaiba kapaszkodva intenzíven kezdem alulról reszelni a kinyalt puncit. Alice a szemeit forgatja és vigyorog, ami jó hatással van az önbizalmamra. A "jövök, szívem!" felkiáltásomra intenzív rugózásba kezd, hogy az utolsó cseppet is kisajtolja belőlem. Nagyon aranyos!
    Pihenés képen üdítővel kínál és egymás karjaiban lazulunk. Az ölelkezésből simogatás lesz. Számomra nagyon ingerlő a hátam cirógatás, a nyakam lehelése, harapdálása. Alice pont kedvem szerint cselekszik, amikor hason fekvő helyzetemben gyengéden karmolászni és csókolgatni kezd. A kukimba elkezd áramlani ismét a vér és megindul a fasszá válás kalandos útján, miközben alkalmi partnerem a fenekemen ülve hajol a nyakamba. Elképesztően rugalmas lány!
    Gondolom senkit nem lepek meg, ha megosztom, hogy Alice rá is talált a már fasz jelzőt kiérdemlő végtagomra és ismét szopni kezdi. A szopatás közben öklendezik párat, szétköhintve a nyálat az ágyékomon, ami nagyon felizgat, mert perverz vagyok. Most elölről szeretném dugni, amiben szintén maximálisan partner. Fülig érő mosoly és szemforgatás - nem pejoratív értelmű - kíséri tevékenységem. A térdei a vállánál, a bokái majdnem a fülei mellett tartózkodnak, miközben rajta fekszem és pumpálom a pompás puncit!
    A nagy rohamban kicsit megfáradtam, ezért egy újabb szopatással próbálok időt nyerni, hogy a farkam ismét fasz legyen. De ekkor az érzékenyre szopás problémája lép fel. Alice maszturbálni kezd és úgy gondolom élvezi is, de az újabb rohamra nem lesz elég az időnk, ezért egy csókolózással lezártnak tekintem a bulit. De nem vagyok csalódott!
  • Elszámolás:

    Javasoltam a szeánsz előtti rendezést, ami nagyságrendileg nem változott a legutóbbi találkozásunk óta, de ez mégis az események után történt meg.
  • Összkép:

    Óriási öröm volt számomra Alice ismételt rendelése. Egy olyan lány benyomását kelti, aki maximálisan együtt rezeg a vendégével és mindenben igyekszik kiszolgálni az igényeit. Nagyon örülök, hogy újra találkozhattunk és remélem nem is utoljára!
Happy Massage