• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Köszönöm neked Fére hogy ismét meg látogattál,mindig lenyűgöz az álló képességed tudod :-) Ennie jól ereztem magam veled,szeretettel várlak vissza ;-)

  • Egyeztetés:

    Az első találkozónk után ígéretet tettem Pamelának, hogy ha ismét felé járok és van egy kis ráfordítható időm, akkor mindenképpen keresni fogom. Igaz sokat kellett rá(m) várni, de végre eljutottam hozzá ismét. Az egyeztetés gyors volt és rugalmas mindkettőnk részéről! Délelőtt felhívtam és jeleztem érkezési szándékom. Délután kért egy kis időt, majd egymáshoz igazítottuk óráinkat.
  • Megközelítés:

    Újpest városközpont közelében, a buszvégállomástól gyalog csak néhány percre a panelek rengetegében. Parkolásért nem kell fizetni, viszont napközben a délutáni időpont miatt szabad helyet kellett keresni. Ugyan emlékezetből mentem, de a cím egyértelmű!
  • Helyszín:

    Panel lakóház 1,5 szobás lakása, ahol kettő lány várja a hódolatukat kifejező urakat. Pamela a kisebb szobában van, amiben egy ágy, szék a ruháknak, avagy pihenőhely az elfáradt utazónak, és egy szekrénysor a bútorzat. A lakás a célnak megfelel. Jó a logisztika, így a vendéglátón kívül nem találkoztam mással.
  • Lány külseje:

    Úgy gondolom, hogy a képek magukért beszélnek, de a valóságban érdemes megcsodálni Pam adottságait! Szoláriumozott bőr, kevés smink és egy hibátlan testalkat! A külső mellett elkerülhetetlen tényező a személyiség. Pam közvetlen, barátságos nő, akivel még beszélni is lehet.
  • Action:

    Tusolás után már mez nélkül várt a szobában az ágy mellett állva. Talán nem bírta már magát féken tartani és minél előbb az ágyikóba akart húzni!? A választ csak ő tudja, de engem tutira nem kellett kérlelni, hogy ölelés után a melleit csókolgassam. Kívántam már érintését, főleg ajkai kényeztető játékát, ezért rövid idő múlva megszabadultunk a textiltől amely a nemes testrészem takarta, majd az ágy szélére ültem.

    Pam letérdelt előttem és megragadta a kéj ágaskodó rúdját, majd nyelvével ízlelgette. Pörgette a makkon a nyelvét kicsit elkalandozott a rudazaton, s miután megkóstolta minden oldalról ajkai ölelésébe került. A francianyelv gyakorlása közben izgató hangokat ad ki, hogy azzal is fokozza az élményt, amit látok és érzek ajkai között. Biztos porszívó volt a jele az oviban, mert van szívóerő, aminek a hatására rövid időn belül keményre varázsolt.

    Gumit húzott rá, majd miután elhelyezkedtem az ágyon, helyet foglalt ő is rajtam. Erre mondaná Fluor Tomi: Összeálltunk, mint két kicsi Lego! Az elején finoman mozgott rajtam, utána vad vágtába kezdett. Sajnos a csóklopás elmaradt, így a melleit csókolgattam. Pár perc vágta után maradt a nyeregben, de váltott guggolásba, s miközben mellkasamon támaszkodott én a popsiját fogtam lovaglása közben.

    Amikor elfárad átfordultunk és gerincre vágtam, majd missziben folytatódott a móka. Néha a lábai a nyakamba kerültek, az ujjaim is bevetettem, de amikor az élvezés határára kerültem, akkor a száját követeltem. A hátamra kerülve ismét a francianyelv került előtérbe, majd amikor éreztem, hogy közel a végem, akkor érzéki mozdulatokkal varázsolt a kezével. Jól célzott a fegyveremmel, mert a fejem mindkét irányból körbe lőtte! Igaz a hajamra is került egy kevés, de a zselét korábban kiizzadtam belőle, így legalább volt ami fixálta a séróm egy területen.

    Tisztogatás után nem igényeltem a pihenőt, viszont éreztem volna valami finomat, így arra kértem kedves vendéglátómat, hogy feküdjön a hátára. Dicsérte az állóképességem és nyelvem játékát, amit én el is hittem neki. Persze titkon remélve azt, hogy ő is hisz nekem... Láthatóan élvezte ténykedésem, de a csúcsra nem sikerült elvinnem.

    A testét végig csókoltam, majd elidőztem a melleinél, utána a fülembe súgta, hogy hátulról hatoljak belé! Ebben a pózban még nem volt szerencsénk egymáshoz, de kár lett volna kihagyni a látványt és az érzést, ahogy a derekánál megfogva ki-be jár benne a rudam. Az ujjaival besegített a játékba, így sikerült orgazmust produkálni nála. Gyengéden folytattam tovább, de amikor ujjaim közeledtek a szeméremdomb felé, akkor eltolta a kezem az érzékenység miatt.

    Egy ideig folytatódott a ki-be játék, de az időre pillantva tudtam, hogy közeleg a vég, de nem úgy ahogy terveztem, így ismét a hátamra feküdtem és ajkai érintésére éheztem. Pam bűvölni kezdte rudazatom, ami sztrájkba lépett közben, gondolom a győri karikás gyár dolgozói mellett szolidaritásból, vagy csak simán csütörtököt mondott, így bánatomra kénytelen voltam bedobni a törülközőt.
  • Elszámolás:

    Jelenleg a fővárosi átlagnak mondott rózsaszálak, viszont az influenza időszakában nincs nála csók, ami egyébként is extra, de ezt jelezte felém az egyeztetés során. A tali előtt lekértem a bővebb infóját, majd a telefonon történt egyeztetés során még eszembe juttatta. Megérkezés után jól láthatóan elhelyeztem a bútorzatra.
  • Összkép:

    A randi után volt egy kis hiányérzetem az elmaradt csókok miatt, viszont megértem az okát és elfogadtam. Ennek ellenére nagyon jól éreztem magam ismét Pam karjaiban, na és persze az ágyában! Jó partner minden téren, tutira visszatérek!
Happy Massage