• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Huff!

    Köszönöm a részletgazdag, dicséretekben bővelkedő beszámolódat! El is pirultam a soraidat olvasva. :) Na jó, nem , de ez olyan hatásosan passzol ide :)
    Érdekesnek találom, hogy ilyen kevés idő elteltével ilyen jó személyiségrajzot is tudtál írni!
    Örülök, hogy el tudtál lazulni a találkozónk alatt, egy ilyen nadráglecsúszós nap után is! Tudom, milyen az, amikor minden összeesküszik az ember ellen, és olyankor a legnagyobb igyekezet ellenére is nagyon nehéz feltöltődni energiával.
    Valóban kár, hogy nem tudtunk beszélgetni, de talán a kérdéseidet majd legközelebb valamikor felteszed nekem.
    Nagyon tetszett a lingam masszázsomat bemutató rész, úgy érzem, hogy sikerült átélned a lingam életérzést a kezeim által.
    Először jó sokat akartam írni, de aztán rájöttem, hogy te már leírtál mindent, amit csak lehetett, még olyan dolgokat is, amikre nem is gondoltam.
    Sok puszi : Kiki

  • Egyeztetés:

    Kikire a csinos, kedves képei és egy üdítően egyedi csevegős eszmecsere kapcsán figyeltem fel. Azt csak jóval később tudtam meg, hogy felnőttfilmes múltja van, amit az adatlapján sem takargat. A csak kézi levezetést vállaló távolságtartó lingam hercegnő és a változatos zsánerű filmek szexi hősnője között érdekes ellentét feszült, a kíváncsiságom pedig nagy úr, úgyhogy vasárnap felhívtam, hogy időpontot egyeztessek vele. A telefonban hűvösen kedves, tárgyilagos volt és egy kedd estében állapodtunk meg. VTR-en is bejelentkeztem és utólag lekértem a bővebb infóját is, ami szerencsére fontos információkat is tartalmaz és nem csak egy üres felkérés a telefonálásra. Üzeneteket is váltottunk, amikből egy jó humorú, intelligens és éppen ezért máris vonzó nő képe bontakozott ki. Levélben jelezte, hogy kérdezzek nyugodtan bármit - biztos sokan érdeklődnek a pornós múlt vagy jelen iránt, nem tudom - és meg is fogalmazódott bennem jópár kérdés, de mondtam, hogy inkább majd személyesen teszem fel ezeket.
  • Megközelítés:

    Kiki a XIV. kerület számomra óperencián (Nagy Lajos Király útja) túli részén rendel egy csendes kertvárosias utcában. Autóval mentem, de nem vettem számításba a koraesti dugót, így smst küldtem, hogy kések pár percet, Kiki köszönte, hogy jeleztem. Parkoló volt a ház előtt, ingyenes.
  • Helyszín:

    Egy pár lakásos társasházba érkeztem, az ajtón át pedig egy tágas, ízlésesen berendezett szalonba. Mindenütt tisztaság és rend volt, a fürdőszobában kád és tusoló, tusfürdők, szájvíz, amit rutinból használtam, bár az extra higiénia sosem árt. Puha törülköző, száraz kilépők meg minden. A szobában érintésre kapcsolódó hangulatvilágító gomba, ledes hangfal, szobainas és egy nagy masszázságy várt, amelyről kellemes kilátások nyíltak a fali tükörben. Többen rendelnek a lányok, de nem hallottam senkit, csend volt és nyugalom.
  • Lány külseje:

    A képek nem rosszak, de nem is túl jók, Kiki erős smink nélkül természetesebb és szebb jelenség, de azért a fotókon is átjön, hogy egy magas, karcsú, légies, formás lány. Egy csinos utcai egyberuhában fogadott, magassarkúban, amiben kicsit talán fölém is nőtt, a haja a rövid és hosszú változat közötti félhosszú volt éppen. Míg tusoltam, a ruha lekerült és csak egy ezüstös nyakékszer maradt rajta, a cipőt pedig egy szexi nyuszis mamusz váltotta fel (gondolom a hideg padlót ellensúlyozandó). Meg lehet nézni a fotókat, filmeket, ezekből is látszik, hogy Kiki nagyon csinos, de élőben még jobban egyben van. Arányos és formás az egész teste, szép karcsú lábai vannak, tökéletesen kerek és feszes feneke, számomra természetesnek tűnő mellei, de ebben nem vagyok jó, különösen, ha csak nézni lehet, fogni nem. A tisztességtelen gondolatokra fogékony vendégek vigyázzanak, mert kínzó a tudat, hogy látod, amit látsz, de meg nem érintheted. Tetoválás nincs rajta (jó, mindenhová nem tudtam benézni). Kiki számomra egy szende pornósztár, egy férfiakat az uzsonnaszünetben elmajszoló szomszédlány és egy interdimenzionális terekről bájos félmosollyal értekező házitündér sajátos keveréke.
  • Erotikus masszázs:

    10 perc késéssel érkeztem, fene a pofámat, rögtön vetkőztem, küzdöttem a szobainassal és az arról lecsúszó nadrágommal (mikor Kiki kérdezte, hogy milyen napom van, azt válaszoltam, hogy olyan, mint a földre csúszó nadrágom, kicsit béna, kicsit feszült és mégis ernyedt), majd tusolás után Kiki beigazította a megfelelő irányba a fejemet és hasra feküdtem a padon. Mondta, hogy még a szokásosnál is rövidebb lesz így a masszázs. Kikinél nem a felvezetés és nem az átmozgató masszázs a lényeg, hanem a randi maga egy bazi nagy felvezetés. Pedig nagyon jól masszíroz, erős, értő keze van és szívesen éreztem volna még a fogásait, de kb. 15 perc után már fordulásra bíztatott. Addigra viszont kellően felhúzott az illatmentes olajtól könnyen sikló, az elején hűvös, de később felforrósódó kezeivel. Megérzi, hogy mi és hogyan jó, besimít a farpofák közé, benyúl az ágyékomhoz, combtövemhez, finoman előhúzza a farkamat, amely egyelőre lustán nyújtózik és kíváncsian pislog a lábaim között. Kérdezget, hogyan szeretem, de teljesen rábízom magamt. Egyébként volt egy csomó kérdésem, ami megfogalmazódott bennem, de végül a helyszínen nem volt kedvem beszélni és inkább abban maradtunk, hogy csendben élvezem a kezeit. Közben halkan csörgedezett a fülembe a Buddha Bar egyik válogatása és Kiki énekhangja, kellemesen ellazultam rá, de a célirányosan benyúlós mozdulatai miatt egyre többször emeltem fel a csípőmet az ágyról. Végül elégedetten fordultam hátra, mikor halkan szólt, hogy eljött az idő, de kicsit hiányzott is, hogy nem érezhettem hosszabban a kiváló masszázsát.
  • Levezetés:

    Kiki kézi levezetése egy hosszan elnyújtott lingam masszázs, ahol a farok mellett bőven szerepet kapnak az egyéb testrészek is, főleg akkor, amikor érzi vagy jelzed, hogy lassítani kell. Látható élvezettel csinálja, nagy adag olajat csorgat rám, majd behunyt szemmel tapintja meg, járja körbe az egész ágyékomat, farkastul, zacskóstul, a mozdulataiból süt a koncentráció, odafigyelés és közben mégis laza és könnyed marad a hangulat. Kezdéskor kapok egy hengert a fejem alá, amit később ledobok, mert szétgyilkolja a nyakam. Aztán én is főleg behunyt szemmel élvezem a lassú izgatást, de néha rápillantok, félig lehunyt pillái alatt néha találkozik a szemünk és sokszor merengek a tükörképünkön. Mennyire jól néz ki az alapvetően idétlen és szőrös mamuszból induló, végtelenül formás lábakon és két tökéletes félgömb popsin át a ritmikusan jobbra-balra himbálózó teste, a szabályos ívű gerince, háta. És éteri hangon dúdolgat, énekel, közben pedig az egyik keze néha felsiklik a mellkasomra, majd a lábaimat cirógatja végig, de a másik mindig szorosan fonódik a farkamra vagy annak környékét ápolja, simogatja. Nagyon jó érzés, ahogy lassan felépíti és fenntartja az izgalmi állapotot. Mostanában többször csődöt mondó szerszámom élénken ágaskodik, nem lankad egy percre sem és nem is akar idő előtt vesztébe (korai élvezésbe) rohanni. Szépen nyugodtan haladunk előre, közben jobb híján az ágy szélét markolom és Kiki érinthetetlenségét tiszteletben tartva próbálom kiverni a fejemből a Kiki popsijának körívét és nagyokat sóhajtva mantrázgatom magamban MC Hammer örökbecsűjét (U Can't Touch This).

    Közben kis intermezzo, elmegy a net, megszűnik a chill out/ambient hangaláfestés. Kiki elnézést kér és zenét csihol, nem is baj mormogom halkan, már kezdtem túl jól érezni magamat odalent. Ami második körben felharsan a hangszóróból, az pedig valami klasszikus darab elektromos gitáron játszva (utóbb kiderül, hogy Bach, na ennyit a zenei műveltségemről), Kiki erre szokott futni és én most ennek dallamaira próbálok eljutni a Nirvanába (Dan Mumm - J.S. Bach - Concerto in Am BWV 1041 - Classical Metal Guitar, azt hiszem ez volt). Pedig Bachot nem erre tervezték. A farkam cseppet meg is ijed, próbál összekucorodva elbújni , de Kiki nem hagyja, mesterien kelti életre, kiváló érzéke van a félős gyíkok előcsalogatásához. A zene diktálja a tempót és Kiki a gyorsabb és vadabb taktusokra ütemet vált, szorosra fogja mindkét kezével és egyre komolyabban verni kezdi a farkamat, ami az elején jól esik, aztán inkább elfáraszt. Aztán finoman jelzi, hogy ne fogjam vissza magamat én meg erre jelzem, hogy akkor próbáljunk egy közepesen lágy tempót. A gitárt közben zongora váltja fel, egy fokkal nyugisabb etűd, de már nem figyelek annyira a zenére. De még mindig semmi sietség, Kiki visszavált a nekem jobban tetsző lágyabb érintésekre és hirtelen azon kapom magamat, hogy a csukott szemhéjam mögött a diszkógömbbá változott hangulatlámpa villog, a fejem félrebillen és félmosolyra húzódik a szám. Tökéletes az érzés.

    Végül egy összesen 35--40 perces hegymászás után feljutok a csúcsra. Nyugodtan, de ellenállhatatlan erővel söpör rám az orgazmus, miközben kigúvadt szemekkel bámulom a karnyújtásnyira ringatózó feszes melleket. Kiki szorosan tartó és a farkamat fáradhatatlanul masszírozó kezei közt nem is érzem a szokásos lüktetős spriccelést, olyan természetesen folyik ki belőlem a nedű, mint ahogy egy kiszakadt zacskós tejből áramlana elő. A hosszú és remek felépítés hatására irgalmatlan nagyot élvezek, hosszan remegek, összerándul a testem, elveszítem a kontrollt a fizikai valóm felett. Ez a valódi műélvezet Kiki és Bach együttes hatása :D

    Arra eszmélek, hogy Kiki törölget, lenyugtat, a görcsbe állt lábaimmal lekászálódok az ágyról, tusolás, öltözés, rendezés és el. Kiki még előtte megmutatja a telefonján, miket hallgattunk, aztán szabadkozik, hogy nem maradhatunk tovább a szobában, de nekem pont klappol minden, végeztünk, megyek, ahogy illik. Kiki búcsúzóul puszit ad és reméli, hogy az estém már kevésbé lesz feszült. Hát jelentem, olyannyira lelazultam, hogy pár percig ernyedten ültem az autóban, mire be tudtam indítani.
  • Elszámolás:

    Átlagos 1 óra, lásd bővebb infót, vissza tudna adni, de nem kérem, ez így egy nagyon korrekt élmény. Kiki nem sürget, bár túllépem 10 perccel az időkeretet, utólag elnézést érte, de nem néztem órát, ő nem szólt, ez lett belőle.
  • Összkép:

    Amolyan Maléna feelingem volt végig, amikor a film elején Monica Bellucci szemérmesen végigcsattog a kis olasz városon át és mindenki árgus szemekkel figyeli. A férfiak megdugnák, a nők meg irigykednek. Ez ugrott be, ahogy Kiki ment előttem és vezetett a szobába: a visszafogott, de csinos ruha és a határozottan nőies, de nem hivalkodó külső az értékeivel tökéletesen tisztában levő személyiséget takart, de a felszín alatt még sok izgalom és titok lappanghat. Vagy csak fantáziadús vagyok:) Ezen felül van valami finom, szórakozott báj Kikiben, ahogy lehunyt szemmel dúdolgat, a zene ritmusára ringatja magát és közben a farkamat nyújtja, gyúrja fesztelenül, mintha ez lenne a világ letermészetesebb dolga. Nem egy kapkodó, ideges típus, tökéletesen illik a lingamhoz a nyugodt, türelmes és figyelmes személyisége.

    Amikor éppen nem csukott szemmel táncol és farkakat repít a mennybe, akkor Kiki szemei értelmesen, kíváncsian és kutatóan vizsgálódnak, de a kölcsönös tisztelet visszatart minket attól, hogy élénk és tényfeltáró diskurzusba bonyolódjunk. Ez az ő világa, az általa szabott keretekkel és szerintem ebben érzi magát komfortosan. Így viszont titokzatos marad, nem sokat tudtam meg róla azon kívül, hogy amit vállal, azt eszméletlenül jól csinálja, ért a férfiakhoz és magas fokon műveli a kézi kígyóbűvölést. Én szívesen láttam, tapasztaltam volna többet Kiki személyiségéből, de legközelebb talán jobban kinyitom a számat és nem csak nyögésre használom:) Köszi a randit, Kiki és viszlát a legközelebbi találkozásig!
Happy Massage