• Adél Csúszkamasszázs

  • Beküldte:
  • Adél Csúszkamasszázs reagálása

    Szia Te Dràga!
    Ezúton is szeretnèm megköszöni hizelgö íràsodat..!(ismèt elolvadtam:) )
    Màr az elejèn megtetszett szemèlyisèged amikor ràm irtàl,majd vissza irtam ès igy tovàbb, szóval nagyonis szerettelek volna megismerni közelebbröl ..igy hàt el jött vègre az a nap..:)
    Nagyon aranyos,cuki voltàl, leginkàbb a lànyokhoz való hozzààllàsod tetszett,ahogy rajongsz èrtük,vègtelenül kedves, udvarias vagy velük..!
    Örömmel fogadtam hogy egy règi ismeröst leltèl fel szemèlyemben:D
    A programm veled leirhatatlan èlmènyeket nyújtott, èn sem csalódtam,sőt....sikerült kihoznod belölem a vadabb,èrzèkibb,szenvedèlyesebb Adèlt!(amit megjegyeznèk,nem könnyü:)
    Örülök hogy àtérezted amit szerettem volna adni Neked..!
    Ès sajnàlom hogy olyan kevès időnk jutott a masszàzsra,dehàt olyan sok izgalmas dolgot kellett mèg csinàljunk azon kivül..:p
    Imàdtalak!!!
    Jah..ès köszönöm a pici piros pontot is a hang felszerelès miatt, hisz az is nagy segitsègemre szokott szolgàlni ebben az èrzèki jàtèkban..:D

    Sok sok Csók Neked!
    Ès benne vagyok hogy folyt.köv. :p

  • Egyeztetés:

    A hölgyet természetesen itt találtam, és azon nyomban a kedvencek között landolt. Üzenetváltást kezdeményeztem, és kellemes reakciókat kaptam. Néhány napi adok-kapok után fel is hívtam. Ő vette fel, visszafogott lágy hangot hallottam a túloldalról, majd megerősítettük látogatási szándékomat. Jó előre próbáltam levajazni a hozzá vezető utamat, Így szabadon választhattam időpontot. Nem volt szükség extra rugalmasságra egyikőnk részéről sem.
  • Megközelítés:

    Autóztam a telefonban megadott címre, amihez a navit is segítségül hívtam. Rendben oda is találtam, ingyen és azonnal a ház előtt parkoltam. BKV járatait pár utcával arrébb láttam csak, de ha az eső nem szakad mint épp most, simán vállalható sétamennyiség. A hétfői forgalom miatt kis rátartással indultam,de mint utóbb kiderült nem kellett volna. Bő fél órával a megbeszélt idő előtt a helyszínre érkeztem. Küldetem egy üzenetet hogy itt vagyok, de nyugodtan elleszek a meleg kocsiban, nehogy kapkodjon. 15 perc elteltével válasz jött, mehetek ha gondolom. Naná!
  • Helyszín:

    Nem túl rég épült társasház emeleti lakásában fogad Adél. A hely igényes, otthonos, tágas, a masszoba tatamit tartalmaz, aminek jobb oldalán tükör szélesíti a látóteret. Diszkrét hangerővel zene szól a sarokból, meglepően jó minőségben. Szokatlan, de egyértelmű pici piros pont. Nagy méretű a fürdő, sarokkáddal és zuhanykabinnal. A tisztaság maxon , nem hiszem hogy bárki beleköthetne. Vastag, és extra méretű törölközőt kaptam, majdnem 2x körbeért tetőtől talpig. Patent.
  • Lány külseje:

    Na itt ért azért némi meglepetés. Amint beléptem egyértelműen a fotókon megtetsző szépségem fogadott, hatalmas mosolyt csalva az arcomra megelégedettségem jeléül. Csakhogy én már a hölgyet ismerem. Na nem személyesen, de a korábbi arcos hirdetése sokáig a kedvenceim között volt. Emlékszem már látogatást terveztem, mikor eltűnt a látóhatárról. Pillanatnyi örömömet ekkor még lepleztem, csak később kérdeztem rá, hogy jól tévedek? Mivel a sejtelmem igazolta, az örömöm csak nőtt. Arca most már látható az azóta feltöltött képein.
    Ha már arc nélkül is a meglátogatása mellett döntöttem, már másodszorra, akkor nincs mese, ez a lány nekem tetszik. Bejön az arca, beindít a teste és egy szürke minibe csomagolva fogad, csodás lábain magassarkúban, fülig mosolyban. Lehengerlő.
  • Erotikus masszázs:

    A csúszkás önreklámja eléggé felkeltette a kíváncsiságom, hát ennek előtérbe helyezését kértem. Korábbi csevegéseink alkalmával, tartalmas meglábimádását vázoltam fel fenyegetésül, amire szóban szabad jelzést kaptam, és most kíváncsian várta a realizálódást.
    A program első, túlnyomó részét ezek a játékok tették ki, miután kierotikáztuk magunkat, szinte mellékesen, megkérdezte átmasszírozzon e? Hát persze!
    Viszonylag rövid rész volt, de amit azalatt kaptam nagyon jónak ítélem. Nem a szétszedős fajta, de kellemes erősségű, érezhetően gyakorlott fogásokkal operálva, tetten érhető a tapasztalat minden mozdulatán. A hátamon kezdve dolgozott, majd délre haladt amíg el nem fogyott a masszíroznivaló a keze alól.
    A tapasztalatok alapján, ha van idő hogy kiteljesedjen benne, Adél szuper masszázsélményt tud nyújtani.
  • Levezetés:

    Ezzel kezdtünk, és a jelek szerint nem csak nekem esett nehezemre abbahagyni. Miután a fürdőből visszatértem és az ajtó becsukódott mögöttem, vendéglátóm egy szál fekete bugyiban állt előttem. Összeölelkeztünk és állva fedeztük fel mit is kaptunk az elkövetkező 2 órára. Valódi csók nincs nála, de a szája széléig szabad volt a terület, bár emiatt egy csepp hiányérzetem maradt csak, olyan ügyesen játszott az arca többi részével. A képein látható formás lábakat kaptam a kezeim közé, hát nem voltam rest beváltani megimádásukra tett ígéretemet. Eleinte állva simogattam és csókoltam őket a lábujjak hegyéig. Finom ápolt bőre van, élvezettel fejeztem ki csodálatomat. A tatamira fektettem vendéglátóm, és tovább élvezkedtem. Reakciói alapján kezdte ténykedésem őt is lassan beindítani. Tetszésnyilvánításaimat lassan egész testes letámadásra változtattam, és füle tövétől a lábujja hegyéig próbáltam számára is kellemesen ténykedni. Apró szinte láthatatlan piheszőrei a lábain és a karján, fel fel borzolódtak, nagyon édes volt, néha pillantott csak rám mit is csinálok, de nagyrészt behunyt szemmel élvezte. Majd felült egyik karjával támaszkodva, a másikkal átölelve, és szorosan hozzám simult. Én a sarkamon ültem, ő az ölemben, és mintha szeretkeztünk volna, érzékien együtt mozogtunk. Hosszan elnyújtottuk ezeket a perceket, úgy éreztem ő is élvezi a helyzetet. Majd finoman a hátára fektettem és délre vettem az irányt. Lassan közelítettem, minden minden pici területet érintve utam során. Közvetlen a célhoz érkezvén jelezte hogy nála ez az opció nem játszik, de olyan kedvesen adta elő, hogy egy pillanat alatt túllendültem a dolgokon. Nem neheztelek, hisz az adatlapján sincs ez az opció megadva. A hiba az enyém volt, nem tisztáztam ezt előre.
    Kárpótlásként én kerültem hasrafekvésbe, már amennyire ezt álló cerkával kivitelezni tudtam, és a csúszka következett a hátlapomon. Adél beolajozta magát úgy hogy a tükörben jól láthassak mindent, miközben rám is csorgatott a kellemes hőmérsékletű anyagból.
    Test a testen masszázs ugye, gondolná az ember mit is lehet ezen még variálni? Hát kérem Adél tudott újat mutatni. Az érintései sebességében találtam a csodát, csak szándékosan lassította minden mozdulatát,amitől egy új élvezeti síkra repítette néhány dolgot már tapasztalt agyamat. Szinte még most is érzem ahogy a bőre kínzó lassúsággal csúszott a bőrömön. Hiába a tükör, szemem csukva, fókusz az érzésen, szinte éreztem minden idegszálam jeleit hogy ott valami hihetetlen finom dolog történik. Teljes testtel hozzám simulva csúszkált rajtam, hosszasan, élvezve hogy élvezem játékát. Majd lassan megfordulásra kért, és az előlapom következett. Folytatta ahol hátul abbahagyta, de itt már a kis barátom is közvetlenül érezte, őrjítően lassan és tudatosan kivitelezett mozdulatait.
    Ismét teljes testtel rajtam feküdt, néha mintha lecsúszott volna rólam, a térdhajlatába szorította a cerkát, aki a mennyekben érezte magát. Majd a másik oldalra ugyanez, majd középen, a lába közé szorította kis barátomat, szeretkezést imitálva. Nagyon nagyon lassan, őrjítő volt. Jeleztem neki hogy így bizony nem fogom tudni tovább tartani magam, és a továbbiakban saját felelősségére feszítse a húrjaimat. Úgy döntött feszíti, aminek durva ágyúlövés lett az eredménye. Lágyan velem mozgott míg lenyugodtam. Én elterültem mint a gyalogbéka, ő eltakarította a romokat, majd felajánlotta a fentebb leírt masszázsrészt.
  • Elszámolás:

    Az ott töltött 2 óráért korrekt mennyiségű rózsaszálat, a szekrénykére tettem a végén.Extra tudtommal nincs, de nem volt a végére egy csepp hiányérzetem se. Nagyon nagyon megérte!
  • Összkép:

    Adél szendének tűnik első látásra, és a következőre is olyan, de a háttérben ott a szexi dög is. Ügyesen kontroll alatt tartja, alkalom és megfelelő partner kell neki hogy kiengedje. Szexi külsején túllendülve, nagyon tetszett ez a kontrasztos lénye. Úgy csavart az ujja köré hogy nekem a legjobb legyen. A búcsú után lebegtem az autómig, beültem és csak elindultam valamerre. Valamikor később leesett hogy jó lenne megtalálni a hazafele vezető mezsgyét. Na így bánt el velem Adél, A csúszkamasszázs mesternője. Mert az.
    Folyt. Köv.
Happy Massage