• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Hűű, erre nem számítottam! Nagyon köszönöm, hogy istennőddé tettél, még ha arccal előre esett istennő is lettem! :DD valószínűleg teljesen egyedülálló cím ez. :)) Legközelebb összehozzuk a pózt, csak tudod a nőknek néha pontosabb instrukciókat kell adni ("tedd le a fejed, mielőtt mindkét támaszkodásra használt karod hátra nyújtod") :DD Egyébként egyáltalán nem volt benázás, ilyen kis bakik pedig csak hozzáadnak az élményhez, én legalábbis szeretek nevetni, és erre biztosan sokáig emlékezni fogok. ;D

  • Egyeztetés:

    Már régóta belepottyant a Lizzie látogatás gondolatának a magja a fejembe.
    Ez a mag aznap reggel kikelt.
    Telefont ragadtam, és kertelés nélkül megkérdeztem, van-e szabad időpontja . A rendelési idő elejét, gyorsan le is foglaltam.
    Pontos címet , is rögtön megkaptam .
    A hangja alapján Lizziet szimpatikusnak találtam, nem is kérdeztem egyebet. Talán én is szimpatikus voltam a hangom alapján Lizzienek, mert ő sem kérdezett egyebet.
  • Megközelítés:

    A térképen jelölt hely, nem hajszál pontosan, de jó helyen van. A megközelítés tervezéséhez jól használható támpontot ad.
    Mind tömegközlekedéssel, mind saját járgánnyal jól megközelíthető. Néhány házzal arrébb egy grundparkolót vettem igénybe, de az utcában is akadt volna több üres hely is a hétköznap déli órán.
  • Helyszín:

    Igényes, tiszta a ház is, a lakás is. Lift van, és jó is, hogy van. Diszkréció kifogástalan. Kellemes hőmérsékletű, friss illatú a szoba. Nagy francia ágy, tiszta lepedő, tiszta száraz nagy törölköző. Fürdőben kád, függönnyel. Száraz kilépő.
    Tusfürdők garmadában sorakoznak. Listerinből is választék van. Mosdó alatt Sanytolos spricni félig elhasználva.
  • Lány külseje:

    Nagyobbacska szép gömbölyű mellekkel büszkélkedhet, amelyek a csipkebody push up hatásával is turbózva megszédítően ragasztották oda a tekintetem. Az első szédülésből feleszmélve fedeztem fel, hogy más tekintetben is jó helyen járok.
    Fehér bőrű, közepes termetű vonzó hölgy.Karakteres izmos teste van , de megérintve finom bársonyos . Arra tippelek, hogy régebben rendszeresen sportolt valamit, de most már nem . Szőke fürtjeivel keretezett arca kedvesen mosolygott rám. Felhívnám a figyelmet a csókra csábító szép szabályos hófehér fogsorára , és különleges színű igéző szemeire.

    A hírdetésben látható képek, hűek a valósághoz. Egyedül a tetoválása van elrejtve, amely már nem a pici apró kategória, de ízlésesen , harmónikusan díszíti Lizzie testét.
  • Action:

    Az odúton gondolkodtam el , hogy olyan spontán jött az egyeztetés, mintha már régen ismernénk egymást, de valójában nem sokat , tudtam Lizzieről.
    Szinte kezdtem pánikolni, hogy mi lesz ebből, mint ha most járnék először ilyen helyen. Pedig ugye nem, sőt konkrétan az adott lakásban is jártam már egy azóta visszavonult égi tünemény vendégszeretetét élvezve.

    A gyakori forgatókönyv szerint sejtelmesen nyíló ajtó mögött ott várt Lizzie egy szexi bodyba öltözve. Üdvözlő puszi, cipő az előszobába, majd a szobában találtam magam.
    Lefagytam a gondolattól, hogy én ezt a szép lányt, most meg fogom dugni.
    Kissé komikus jelenetet eredményezett ez a gondolati lefagyás. Valami olyasmire eszméltem, hogy Lizzie egy törölközőt nyújt felém, közben kérdi tőlem, hogy hozhat-e valamit inni, és megjegyezte, hogy csináljam ahogy nekem jól esik, de mért csak az egyik zoknimat vettem le a fürdőbe készülve?

    Frissítő zuhanyzás után mindketten jó ötletnek találtuk, egy masszázzsal lebontani a köztünk lévő falakat, amik igazából nem voltak, de azért mégis csak most láttuk egymást életünkben először.
    Lopva még megszeretgettem a ciciket, majd hasra vágtam magam, és élveztem Lizzie masszázsát. Nem volt fontos sem a szakszerűség, sem az izomlázítás. Az érintés úgy önmagában jól esett. Mikor már éreztem, hogy kellő képen elazultam, átváltottam (tunk), kölcsönös símogatásba, ökelkezésbe , csókolózásba.
    Kifejezetten jó volt csókolni. Gyöngysor szép fogait már említettem, de itt is szólok róla. Száj higiéniája kifogástalan, lehelete tiszta, üde.
    Oldalt fekvő helyzetben átfordultam megvizsgálni, mi van a leszállópálya végén, Lizzie pedig életet lehelt férfiasságomba. Ez a testhelyzet kényelmetlenné vált, ezért közös megegyezéssel kibontása került egy óvszer, és fel lett helyezve a rendeltetési helyére.
    Kis síkosító használata után Lizzie bele csüccsent. Huhh..., van ilyenkor az az összecsatlakozás érzés. Ahogyan érzem azt az utat engedő szorítást. Na ezt az érzést én leírni nem tudom. Ahhoz valami művész lelkű költőnek kellene lennem, vagy legalább nagyobb tehetségű beszámoló írónak.

    Szóval jól összecsatlakoztunk Lizzievel, és élőben is ízelítőt kaptam a bemutatkozó videóján szólóban bemutatott csípőmozgásából. Közben játszadozhattam a szép cikkek, és Lizzie lehajolt időnként egy-egy csókra hozzám. Jól esett volna akár ezt a testhelyzet végig élvezni, de gondoltam kóstoljunk mást is. Kutyának mondott testhelyzetben helyezkedtünk ( de nem szeretem ezt a szót ) , ismét becsusszantam a punciba, és úgy élveztem a mozgás örömét. Közben alkalmam volt gyönyörködni a szép popsiban, a csípő ívében. Jó pár percig élvezkedtem íly módon.

    Van egy kedvenc figurám , ( ezt plagizáltam felhőtlenPhil kollégától ) hogy ebben a helyzetben a lány mindkét kezét hátul összekulcsolom az én két kezemmel. Itt a lány arca teljesen lekerül az ágyra, a popsi látványosan kiemelkedik. Van egy enyhe kiszolgáltatott-domináns feeling, de közben az összekulcsolt kezek egyben meghittséget is adnak ennek a testhelyzetnek. Sajnos nem mindenkivel lehet megcsinálni, mert kellenek az összeillő test arányok.
    Most nem jött össze. Talán Lizzie nem is értette, mit szeretnék, de nagyon bénán sült el. Kértem hátra a két kezét, - amin eddig támaszkodott . Ő mondta ugyan, hogy tartsam meg őt, de nem volt meg az összhang, és
    arcra esett az ágyon szegény.
    Ettől a bénázástól nálam fél hat lett, úgyhogy váltani kellett.
    Gumi le került, Lizzie ajkait hívtuk segítségül, menteni a helyzetet. A mentés sikeres volt, ismét vérrel telítettek lettek azok a bizonyos barlangos testek.
    Nincs vad bőnyálas cuppugás, nincs öklendezős mélytorok, de semmiképpen nem ímmel ámmal csak a végét piszkáló fanyalgás. Inkább egy igazi fuvola játék. Finom, változatos kényeztetés . Kezét is használja , főként a környék símogatására.
    Egyre jobban lüktetett bennem az izgalom.
    Kértem, hogy forduljon fölém 69 testhelyzetbe.
    Nem merültem bele nagyon a nyalakodásba, de látványra, ízre, illatra minden rendben volt.
    Mielőtt kitörni készültek volna a magoncok, jeleztem Lizzienek. ( Az adatlapon a végig szájba nem opció ).
    A befejezésben Lizzie kezei segédkeztek.

    Kiment egy percre (gondolom kezrt mosni), majd egy újabb masszázzsal, beszélgetéssel, ölelkezéssel, puszikkal, heverészéssel töltöttük ki a hátra lévő időt, ami nekem nagyon megfelelt. Nekem kell a köret is az ételhez, hogy teljes legyen az élmény.

    A végén már nem fürödtem, inkább elvittem magammal az illatát. Távozásom előtt Lizzie felvett egy piros selyem köntöst, amiben olyan szép volt, a szőke fürtjeivel, hogy legszívesebben maradtam volna még egy kört .
  • Elszámolás:

    A randi elején tettem le, a végén kiegészítettem, mivel másfél óra lett az egy órából. A mérték nem kirívó, extra nincs
    Minden rendben volt.
  • Összkép:

    Ezt a randit az én bénázásom jellemezte. A végén slusszpoén volt, hogy a telefonomat is ott hagytam, -a liftből mentem vissza érte, de Lizzie kedvessége uralta a hangulatot. Önkéntelen elégedett mosollyal az arcomon sétáltam az autóhoz, miközben végiggondoltam a történteket. - Ó a vizemet sem ittam meg, hiába kértem és hozta nekem Lizzie . Eggyel több ok, hogy vissza kell még mennem.

    Ajánlom őt azoknak, akik gyengéd, őlelkezős, csókolózós, romantikus jellegű együttlétre vágynak.
    Ha valaki megkérne, hogy első alkalomra ajánljak valakit. Lizziet akár bátortalan kezdőnek is bátran ajánlanám.

    A pornófilmekben látott extrém jelenetek megvalósítására viszont ne őt keressétek.
Happy Massage