• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Blas!

    Imádlak!
    Köszönöm a gyönyörű beszámolódat, és nagyon örülök neki, hogy iyen jól érezted magadat! Én is nagyon jól éreztem magam a masszázs alatt, és örülök, hogy hasonló hullámhosszon voltunk, hogy tudtam a kedvedben járni!
    Mégegyszer megköszönném a tisztaságodat, higiéniádat, amivel megtiszteltél engem, továbbá a pontosan érkezést, és az apró dolgokat, amik nem olyan apró dolgok, és hozzájárulnak ahhoz, hogy én is jól érezzem magamat az együtt töltött idő alatt.

    Sajnálom a kutyás sztorit, én nem tapasztaltam eddig ilyesmit, de most, hogy mondod, lehet, hogy tényleg gyakori a kutyasétáltatás errefelé.
    A fertőtlenítős tusfürdőből megbántam, hogy a legerősebbet ajánlottam, nem akartalak forrón égető helyzetbe hozni. Legközelebb már okosabb leszek.

    Remélem, hogy máskor is jössz majd hozzám, addig is nagyon sok kellemes masszázsélményt kívánok Neked!

    Puszi : Kiki

  • Egyeztetés:

    Délelőtt felhívtam, mindenről készségesen felvilágosított. Elmondta, hogy a masszázs rész a rövidebb, a hangsúlyt a lingam masszázs képezi. Rákérdeztem a prosztatára is, elmondta, hogy az is 30-35 perc lesz, tehát nem csak a végén pár perc, de feláras. Ez jól hangzott, szeretem az ilyen kényeztetést. Rákérdeztem a tisztaságra, azt mondta nagyon ne legyek tele, de ha kicsi van, nem gond.

    Este jelentkeztem ismét, ekkor már a megbeszéltek szerint sms-ben, egy órával később már fogadott is. Együttlétünk alatt derült ki számomra, hogy ha rendel, akkor is lehet időpontot foglalni nála, szóval valaki kezelheti ilyenkor a hívásait.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, waze odavisz. Egy utcával arrébb simán le tudtam parkolni. A környéken lakók szenvedélye a kutyasétáltatás, kettővel pórázon találkoztam (mármint a kutyákkal) , marha dühösek voltak rám, olyan buldog kinézetűek egy fiatalkorú sétáltatóval, akinek testi ereje éppen meghaladta a kutyák összhúzó erejét. Kicsit tétováztam a kocsiajtóban, még nem dőlt el ki győz, a gazdi vagy a kutyák, így aztán megvártam a meccs végét. A gazdi nyert én pedig sebes iramban a ház felé vettem az irányt. Keresgéltem kicsit, ekkor hátulról a lábam mellett közvetlenül feltűnt egy kutya, csendes gyilkosként suhant mellettem, majd megfordult és rám vette szeme pillantását. Szájkosár nélkül, nyakörvben... Na fiam gondoltam, ne add olcsón az irhád! Aztán ébredtem rá, hogy ez egy másik kutya, másik gazdával. No az adrenalin fröccs megvolt, egy igazi sem ártana, csak épp autóval vagyok. Akkor legyen masszázs!

    Kikit felhívtam a ház elől, és immáron könnyedén bejutottam.
  • Helyszín:

    Családi házas övezet, a helyszín egy kisebb társasház. Új építésűnek látszik. Nem tudom hány szoba lehet, de nem egyedül voltunk a kései időpont ellenére sem. Én csak Kikivel találkoztam, más hangot nem hallottam. Kaptam egy törcsit, jó nagy fürdőszoba várt, megkért, hogy ne a kádat, hanem a zuhanyt használjam, vélhetően azért mert a kádon nincs zuhanyfüggöny. Nem számoltam a tusfürdőket, van bőven. Minden tiszta, megfelelő. A szoba nagysága is jó, nem pici nem nagy, jól elfér benne a masszázságy meg ami kell.
  • Lány külseje:

    Kiki képei nem adják vissza azt amilyennek én őt láttam. Itt a képeken elég sok smink van rajta szerintem, de ő egy természetes szépség. Nem szomszéd kislány akit évek óta nem veszel észre, inkább az iskola legszebb nője, aki után évekig evett a fene...Van egy képe, ahol lentről felfelé néz, szerintem nagyon előnytelen. Szerencse, hogy a többi kép jobb. Az arca kifejezetten szép, fogai hibátlanok, huncutsága pedig lentebb lesz olvasható..Egy rövid hálóingben fogadott, lában meleg papucs. Én csak az arcát néztem, helyben beleszerettem. Az alakja vékony, fiatal lányos, szép, csinos, helyes cickókkal.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből kilépve a meztelen Kikivel találtam magam szemben, lábán a meleg fehér papucs. Így ment előttem mutatva az utat. Ez egy angyal gondoltam...Belépve a szobába meggyőződhettem érzésem valódiságáról, a masszázságy alsó szintjén ott hevertek levetett szárnyai. Rákérdeztem, megerősítette, hogy Karácsonykor rajta volt, de már nem hordja. Na MT-k, néztek mi!? Kész Berlin felett az ég...írok majd Wim Wendersnek.
    Kérdezte milyen masszázst szeretnék, mondtam kezdjük erősebbel aztán meglátjuk. Vagy fél percig láttuk meg, én már a csillagokat is mire kérésemre visszább vett az erőből. Aki 5 percnél tovább bírja a maximumon az előtt megemelem a kalapom. Szépen meggyúrta a hátam, lábam, fenekem. Noha hason voltam simán benyúlt alám és izgatóan simogatta a velem egykorút is. 90 percre jöttem, a masszázs kb. 30 percig tartott. Kiki közben beszélgetett, táncikált, énekelgetett, elvarázsolt. Egy angyal no, nem hiába mondtam!
    Kikihez sem masszázs sem kényeztetés közben nem lehet hozzáérni sem. Nincs szopás sem, csúszka sincs. Elég szűk repertoár gondolnád. Hát nem is a repertoár miatt mentem.. Hanem amit művel azt magas szintem teszi. A masszázst például... A benyúlások is csodásak voltak, de javaslom ismerkedjünk meg Kiki másik oldalával is, ugorgyunk a kényeztetésre!
  • Levezetés:

    Rákérdeztem, hogy esetleg kiköt-e mert izgató lenne úgy a kényeztetés, azt mondta csak azokat szokta lekötni, akik nem bírnak magukkal, de ha akarom megteszi. Aztán mégsem kértem. Szóval mindent a szemnek, ha jót akarsz ne fogdosd!
    Magasról kezdte a farkamra csorgatni az olajat, és kezdetét vette a simogatás. Időnként a kezével végigsiklott a testemen, körmével karcolgatott finoman. Egyik kezével fogta a farkam és szorítgatta, a másikkal a makkot kényeztette. Kiki átszellemült mosollyal állt mellettem, becsukott szemmel énekelt, ritmusra lépegetett, és közben a farkamon mint húzogatós hangszeren játszott hozzá. Én már hallani is véltem a szférák zenéjét...Szólt, hogy szóljak ha közel vagyok, hogy leálljon és jó hosszan kényeztethessen. Hát csak rajta, gondoltam, én bírom, nem hinném, hogy szólnom kell majd..Tényleg nagyon jól játszott rajtam. Simogatta a gátat is, néha összemarkolta a farkam meg a golyóim egy csokorba, rázogatta és becézgette kicsit.
    És ekkor kértem a prosztata masszázst is. Belém hatolt egy ujjal és lassan simogatta, miközben a másik keze a farkamat kényeztette. Szóltam ezt ne tegye mert így hamar végem lesz, a PM.-t önállóan szeretném. Megkérdezte hány ujjal kérem, mondtam, hogy még egy bemehet. Ügyesen masszírozott belül. Szóval ezt tervelted ki, mondta és elkezdte szóban is kényeztetni a prosztatámat. Kértem kicsit erősebben, amit megtett, elértük a számomra megfelelő erősséget. Aztán bejött a harmadik ujja is, de ez kicsit sok volt, bár akkor élveztem. Megfordultam négykézlábra, feljött a masszázságyra és így hatolt belém. Kértem, hogy mozgassa ki-be az ujjait, úgy masszírozzon. Mindeközben csúnyán beszéltünk amiben Kiki szintén jó partner volt. Intenzív élmény volt az egész, kis előnedvek is kipréselődtek. Tartott vagy 30 percig aztán időnk végéhez közeledtünk megfordultam és kértem a farkam kényeztetését is. Noha már nem állt úgy mint az elején Kiki életre hívta és PM közben élveztem el. Huh, ez jó volt. Kiki utána megköszönte, hogy jól előkészülve, kitisztítva érkeztem hozzá.
    Kis pihi, irány a fürdő, ahol Kiki megmutatta, hogy melyik a legerősebb fertőtlenítőszer. Noha idejövet a kutyák nem tudtak seggbe harapni, most rá kellett jönnöm, hogy a fertőtlenítőszer a nyálkahártyán hasonló érzéseket produkál. Tudjuk be egy kis S/M-nak. :)
  • Elszámolás:

    Minden korrekt, az előzetesen megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Kiki szép, csinos és tudta mi kell nekem. A PM-je kiváló, úgy csinálja ahogy kéred, a lágy egyujjas rezgetéstől az egészen durváig. Legközelebb talán a lingam masszázst kérem majd végig, angyali ahogy húzogatós hangszerként játszik a farkamon. Összbenyomás kiváló!
Happy Massage