• Adél Csúszkamasszázs

  • Beküldte:
  • Adél Csúszkamasszázs reagálása

    Kedves Warden!

    Köszönöm szépen a felejthetetlen kategóiájú masszázs beszámolódat!

    Jól sejted, itt ingyenes a parkolás. Hétköznap is.
    Örülök, hogy megfelelőnek tartod a higiéniát, számomra is nagyon fontos a tisztaság, minden nap szoktam takarítani.
    Sajnálom, hogy nem tudtalak teával kínálni, mert csak vízzel készültünk, de ha legközelebb esetleg erre látogatnál, és előre jeleznéd, hogy mit szeretnél inni, akkor semmi akadálya annak, hogy más is legyen vízen kívül!

    Sajnos masszázstechnikámat nem sikerült megcsillogtatnom, mert az erotika rész, ami kicsit hosszabbra sikeredett, mint terveztem, elvette az időt a tervezett masszázsolástól. Legközelebb erre is több időt szánhatunk, mert sajnálnám, ha nem tapasztalhatnád meg a szaktudásomat.
    Kicsit az általad enyhén gravitált mellek címke annyira nem esett jól, hiszen természetes cicim van, és nem is a legkisebb méret, szóval, van egy enyhe, lágy esése, mint egy természetes cicinek. Gondolkodtam már, hogy felvarratom a melleimet, viszont a vendégeim többsége jobban szereti ezt az alakot, úgyhogy egyelőre még ragaszkodnék ehhez a formához.

    Egy élmény volt számomra is a látogatásod, és köszönöm, hogy megírtad, mert így mindig visszagondolhatok majd az együtt töltött időre, a kellemes percekre!
    Nagyon sok finom, érzéki masszázsélményt kívánok neked a jövőben is!

  • Egyeztetés:

    Mivel ez a beszámolóm eleje, itt közlöm előre, hogy ahol 5 csillag van, az nyilvánvalóan nem azt jelenti, hogy ez az elvi maximum, jobb a képzeletben sincs, inkább azt, hogy nincs miért „levonni” pontot.
    Telefonon könnyen elérhető volt. Kedves hangon és érdemben mindenről tájékoztatott. Egy órával a hívás után is tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Hétvégén voltan, bár szerintem nem fizetős zóna (ezen az oldalon ismert szolgáltatások árszínvonalához képest nyilván eltörpülne a költségvonzata egyébként is) és könnyű parkolni – tehát nem forgalmas hely. Szerintem az utcában nem áll meg BKV járat, ettől még nyilván könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, sőt, mivel kertes házról van szó, van realitása a biciklivel érkezésnek (más kérdés, hogy a terápia után szívesen biciklizne-e a páciens).
    A telefonon megadott cím pontos, a helyszínt könnyű megtalálni. Érkezésem telefonon jeleztem, bentről nyitotta a kert- és a házkaput.
  • Helyszín:

    Egy társasház (amely az utóbbi kevés évtized terméke lehet (értsd: nagyjából új)) egyik emelete lett kialakítva a célra. Tisztaság van és mindenhol találtam megfelelő berendezési tárgyakat és eszközöket.
    Egyszerre többen rendelnek, csak vele találkoztam.
    A cipőt az előszobában vesszük le, bár feltételezem, hogy ha valaki nem akarja, hogy egy másik ügyfél felismerje az ő cipőjét, talán beviheti, vagy mittudomén. A többi cucc jön velünk a szobába.
    Egy megfelelően tágas és nem röhejesen sötét folyosóról nyílnak a szobák és a tisztálkodóhely.
    A fürdőszoba egyáltalán nem valami azonnal bepárásodó kis ürgelyuk, folyton ránktapadó zuhanyfüggönnyel, hanem világos és kifejezetten tágas (sarokkád is van, bár Cs. Adél megkért, hogy a zuhanyzókabint használjam – egyébként is így történt volna), mindenféle fontos dologgal felszerelve (tetszett a mosógép :) – szájvíz, finom puha illatos törölköző, kb. 15 különböző tusfürdő, kilépőszőnyeg, miegyéb.
    A tetthely hangulatvilágításos, jó méretű szoba szobainassal, fogassal, székkel, fotellal és még néhány ilyesmivel. Az ügyfél (pl. jómagam) egy ágymatracon (vagy valami hasonlón) kapja meg a magáét (a lepedőn papírlepedő is van – gondolom könnyebb így a helyet tisztán tartani), mely mellett a falra szerelve van egy inkább széles mint magas nagy tükör, hogy pl. azt tessék bámulni.
    A falon van jó nagy óra is, lehet követni az időt is (nekem nem sikerült).
  • Lány külseje:

    A megadott adatok lényegében nem abszurdak az élményhez képest, így nem kételkedem a pontosságukban, bár magam helyenként másra tippelnék. Lényegében (a többi szolgáltatóval történő) összehasonlítási alapnak teljesen megfelelnek. A fényképeken szerintem ő szerepel. Kedves, lágy tekintete tud lenni.
    Arca felnőtt nőies, alakja karcsú nőies (semmiképp az alakja-nincs-vékony) – bár erről ki-ki maga meg tud bizonyosodni a képek alapján. Kinézetre és tartásra megkapó jelenség tud lenni. A teste jó értelemben véve érzékeny, érintésre szépen reagál, ezzel együtt nincs „ott ne érj hozzám, jaj meghalok” terület.
    Ami nem látszik a képeken és nem hallgathatom el, hogy a mellei bár szépek és remek tapintású mellbimbókkal rendelkeznek, kicsit „gravitálnak” (helyi szakkifejezéssel élve).
  • Erotikus masszázs:

    Kedves, kezdeményezi a beszélgetést, de szerintem nem bánta, hogy rövidre zártam a small talkot. Megkínált vízzel – csak sima víz van, bár próbálkoztam mást kérni eleinte.
    Vetkőzés, zuhanyzás, utánam 1-2 perc alatt rendbe rakta a fürdőt.
    Fekhelyre le. Ne számítsunk manuálterápiára vagy különösebben szakszerű kezelésre ebben a vonatkozásban. Háttal kezdte, valódi mozdulatokkal – ám (mint már említettem) aki komoly masszázsra vágyik, az máshova menjen szerintem. Ezután áttért a lábra asszem alulról.
    Ritkán „kalandozott” és nem sajnálta a krémet.
  • Levezetés:

    Ebbe a traktusba sorolom a csúszkamasszázst is, ami érzésem szerint kb. fél órán át tartott tartott és tényleg igazi volt. Az egész testével simogatott először hátulról, azután elölről – tényleg épp csak behatolás nem volt. Közben persze már én is simogattam, ahol értem, és ebben partner volt, egyáltalán nem húzódozott. Kifejezetten lélekemelő élmény volt.
    Ezután jött az, amikor csak a farkamra koncentrált. Változatosan, különböző pozitúrákban, szájjal, nyelvvel, egy kézzel, két kézzel, lágyan, határozottabban. Közben persze a kezemmel is élveztem a testrészei tapintását. Az időm lejártakor vettem észre, hogy óra is van, akkor szépen megköszöntem a hozzám való jóságát.
    Tisztálkodás, öltözés és el.
  • Elszámolás:

    Extráról nem tudok, szerintem az viszont működik, ami a hirdetésben szerepel. Annyi, amennyit a telefonban mondott, szerintem kb. átlagos lehet.
    Borítékban landolt a kis asztalon az esemény előtt, miközben a fürdőszobát rakhatta helyre utánam. Ott is maradt míg nem távoztam.
  • Összkép:

    Bár remekül éreztem magam, maradt némi hiányérzetem: konkrétan még maradtam volna néhány órát vagy napot. Ha depis leszek, ilyet kérek felíratni gyógyászati céllal.
    Évek óta űzi ezt a bevallása szerint, szűkös tapasztalaton alapuló meglátásom szerint lényegében sikeresen.
Happy Massage