• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Szia sajnálom, hogy még csak most tudok reagálni. Nagyon jó volt végigolvasni ezt a csodás irományt és köszönöm ezeket a szép szavakat :) mindig várom a találkozóinkat és az együtt töltött időt remélem hamarosan megint fogunk, millió puszi :)

  • Egyeztetés:

    Előző este hívtam és megbeszéltük a randit. Telóban közvetlen, kedves és rugalmas. Már ismerős, így könnyen elérem, de szerintem ezzel más sincs másképp.
  • Megközelítés:

    Nyugatitól illetve Lehel tértől nincs messze, az egyik belső utcában várja vendégeit. Tömegközlekedés értelemszerűen kiváló, parkolás: gőzöm sincs. Sajna!
  • Helyszín:

    Társasház emeleti kuckója. Új épület, kiváló helyszín. Belépőtől balra fürcsizést lehetővé tévő helyiség káddal, mosdóval és toalettel felszerelve. Minden kellék rendelkezésre áll az alapos tisztálkodáshoz. Jobbra nappali, amiben az ebédlő is helyet kapott, az étkezővel egyetemben. Szemben pedig a vágyaim netovábbja, a hálószoba.
    Beljebb lépve keresztben, középen a franciaágy, ezt körbejárva fotel is található, mire nyugodtan pakolhatja az ember a ruháit. Az ággyal szemben hatalmas tükör van felerősítve, a kíváncsi szemek legnagyobb megelégedésére. Az egész lakás igényes és tiszta, mindig rendben lévő, mindez a hölgy érdeme.
  • Lány külseje:

    Az utóbbi időben nagy bánatomra egy páran kritikával illetik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Jázmin nem az elől deszka hátul léc kategória.
    A KÉPEKEN HATÁROZOTTAN Ő VAN!!!
    Jellegzetes kacér mosolya lebilincselő, kedvessége varázslatos és őszinte. Alakja gyönyörű (persze ez szubjektív), csodálatosan nőies és izgató. Jó nem tökéletes, de ki az? Jázmint fantasztikus test, csábos kacsók, igéző szemek, szépen ívelt derék és csípő jellemzi továbbá. Gyönyörű keblekkel, kívánatos popsival és imádni való lábacskákkal áldotta meg a természet. Elfogult vagyok ez igaz, de nem írhatok mást, engem rabul ejtett szépsége.
  • Action:

    Már nagyon vártam, hogy újra vele tölthessek egy kis időt. Mire az ajtajához értem, már nyílt is előttem. Ugyanaz a szeretetteljes fogadtatás részéről, mint mindig. Belépve gyorsan átadtam a virágot és már át is ölelt, s hatalmas csókot kaptam tőle. Ez még nem lenne különleges, ami igazán egyedivé teszi, az a szeme, árad belőle a szeretet. Kapott még egy kis ajándékot és most a kutyusról sem feledkeztem meg. Társalgás közben megszabadultam ruháimtól és invitáltam a megszokott közös fürcsizésre. Én kezdtem őt fürdetni, finoman bevizeztem, majd alaposan bekentem a tusfürdőjével. Még habban úszott mikor nekem háttal tolta a popsiját az ágyékomra, majd megfordulva, pipiskedve szorosan magához húzott és csókolt. Határozottan markoltam és emeltem popóját. Az ujjaimat a csiklójára illesztette és egy kis izgatás után picit még a bal lábát is megemelte. Imádom! Annyira szexi! Közben az ajkaink folyamatosan keresték a másikat. Keze pedig a már harcra kész kiskatonával volt elfoglalva. Majd öblítés. Ő is megmosdatott és már siettünk is összegyűrni a lepedőt.

    Hanyatt vágódtam mert Jázmin nem akart engedni, hogy kedvemre tegyek, és neki mindig igaza van. Így ő kezdett szorgoskodni. Finoman ajkai közé vett, én meg nem tudtam, hogy a plafont bámuljam-e és élvezzem forró játékát, vagy a szemeim is legeltessem gyönyörű vendéglátóm izgalmas testén. Végül a legeltetés mellett döntöttem, egy kis simivel egyetemben. Majd mikor már érezni szerettem volna nyelvemen, pördültem és máris csókommal támadtam. A formás nyaka következett, lágy puszikkal ajándékoztam és lassan haladtam tovább a formás kebleihez. Ekkor már apró sóhajok hagyták el csodás ajkait. Hol az egyikkel játszadoztam, hol a másikkal. Lassan körözgetve nyelvemmel a bimbók körül elértem, hogy a kicsi sóhajok nagyobbakká, hangosabbá váljanak. Lejjebb csusszantam derekára, ott folytattam az erogén zónák alapos feltérképezését, közben a kezem megállás nélkül simogatta bársonyos testét. Visszahajoltam ajkához, hogy csókot lopjak tőle (amit meg is kaptam), majd haladtam volna tovább, lentebb, de jött a határozott utasítás, hogy a melleivel ajánlott lenne még foglalatoskodnom. Hát! Nem kellett kétszer mondania. Nagy-nagy örömmel és élvezettel vetettem rá magam a cicikre. Apait-anyait beleadtam. Úgy faltam, mintha egy hatalmas adag fagylalt lenne. Meg is lett hamarosan az eredménye. Jázmin ekkor már hangos nyögdécseléssel adta tudtomra, hogy megtaláltam amit kerestem. De nem állhattam meg félúton és gyorsan lenavigáltam magam a célegyenesbe. Örömittasan karoltam át a lábai alatt a derekánál fogva és puha combjai közé temettem fejemet. Lassan combja tövét csókoltam, majd megízlelhettem végre illatos kelyhecskéjét is. Lágyan hajtottam szét kis pillangóját és függőleges mozdulatokkal nyalogattam szeméremajkait, néha a nyílásba is bele-belenyalva. Élvezte a bestia! Két kézzel ráfogott a fejemre, így biztosítva a helyes pozicionálást. És végre nyelvem hegyével kitapintva csiklóját, ennek a kis kéjborsónak szenteltem további ténykedésem. De azért még a hátsó bejárathoz is eljutottam ajkaimmal. Hol le-fel játékkal, hol vízszintes csapásokkal izgattam ékszerét. Alkalmi partnerem csípője már önálló táncba kezdett és sóhajai, nyögései mellé társult még a zihálás is. Keményen markoltam az enni való popsiját és combját. Kezem el-eltévedt a derekától a kebleihez és finoman ujjaim közé véve a bimbókat is izgattam. Majd mozgása egyre inkább ritmustalanabbá vált és apró remegés futott át pihe-puha testén. Ajkai elnémultak, s egy kis időre megfeszült, majd ernyedés váltotta fel a görcsös állapotot.

    Ezek után a hátamra parancsolt ellentmondást nem tűrően és most én lettem kényeztetve finom ajkai által. Óvatosan végigszántott azzal a játékos nyelvecskéjével, lágyan, lassan haladt, tudja a huncut, hogy húzzon fel. Direkt úgy helyezkedett, hogy mindent lássak és a kezemmel el is érjem. Atya ég! Simogattam is bőszen kecses karját, ennivaló derekán siklott végig tenyerem az ívben kapcsolódó csípőn keresztül egészen a frenetikus popsijáig. Nem is bírtam sokáig, elmémben visított egy hang (kérd már azt a gumit ba..d meg!!!) és kértem könyörüljön meg szegény fejemnek. Gyorsan, remegő kézzel, de sikerült rá applikálni és már perdült is a Drága. Nem úgy kell elképzelni, hogy felkínálta magát (tégy amit akarsz), hanem szépen széttárta a lábait, s mikor közelebb értem már húzott is magára. Fölé ereszkedtem és óvatosan csusszantam be Jázminom csodás kelyhébe. Lágyan ölelték körül férfiasságom a forró és megduzzadt szárnyacskái, majd lassan mozogni kezdtem benne. Erre válaszul először a bal, majd a jobb lábát is a vállamra helyezte, hogy jobb pozíciót biztosítson és becsességem minél mélyebbre hatolhasson. Fokoztam a tempót és a presszió erejét is. Ismét megjött a hangja halk sóhajok formájában. Majd pihenésképp levette lábacskáit a nyakamból, de mikor eléggé belemelegedtünk, újra a nyakamba akasztotta őket. Nem hiába! Tud valamit. Kis idő elteltével ismét hangosabbá vált és átadhatta magát az élvezet orgazmusban végződő megélésének. Ekkor szorosan átöleltem, s lefogtam a combjait. Remegés, ernyedés! Majd átfordultunk kutyusba, csak egy percet még várnom kellett. Tükörre kicsit átlósan elhelyezkedve térdepelt, s tolta felém popsiját, a könyökére ereszkedett, hátát ívesen tartva, szinte majdnem letéve fejét az ágyra. Keményen dolgoztunk össze, de újabb siker már nem koronázta meg tevékenységünk. Most! Nekem viszont eszembe ötlött a tükör. Felnézve láttam, hogy most nem figyel. Piszok módon meglestem őt! Nagyon jó érzés kerített hatalmába, mikor láttam rajta, ahogy átadja magát az élvezetnek. Tényleg élvezte! Nem is tudta, hogy figyelem. Ez a tudat és csodás alakja, fantasztikus combjai látványa, ahogy minden lökésre megremeg, elhozta számomra is a végkifejletet. Mikor éreztem a vég közeledtét, kicsusszantam belőle, gumi gyorsan le és éppen csak hogy még érkezve a brutálisan gömbölyödő popsira engedtem a napi vitaminkészletemet. Majd elterültem volna, mint egy béka, de egy kis segítségre szorult törölgetés terén, de nem bántam, hisz egyébként is én "mocskoltam" össze csodás hátsóját. Ezek után még beszélgettünk egy sort, tündéri kiskutyusával is megismerkedtem közelebbről (még az ölembe is felkéredzkedett), olyan ari! Majd gyors tusolás és fájdalmas búcsú.
  • Elszámolás:

    Mára már a teljesen elfogadott virágcsokrot az együttlét után, a beszélgetés előtt tettem le a szekrényére. Nincs meglepetés, korrekt csajszi.
  • Összkép:

    Jázmin egy igazi bestia, egy angyali démon, aki varázsával rabul ejti a mit sem sejtő pasik szívét, szemét és eszét. De ezt nem csak a külsejével éri el, hanem az egyéniségével, kedvességével és szeretetével. Nagyon észnél kell lennie annak, aki ellen akarna állni az általa nyújtott mágiának, mert teleszórja szemét tündérporral az embernek. Köszönet a sok figyelmességért és az irányomba mutatott "szeretetért". Imádlak Drága! Köszönöm, hogy ismét időt szakítottál rám. Millió puszi! Pisti.
Happy Massage