• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Kedves Co-pas!
    Köszönöm a beszámolót amit nekem írtál !
    Hű hát nem volt egyszerű a kezdés !
    Reggel 9:20 körül szakadó hóesés , dugó és jön egy telefon “ Drága Szöszi kaphatok egy kapu kódot ?” persze rögtön , a telefonszám láttán gondoltam hogy ez egy másik telefonszám mint amin egyeztettünk de nem gondoltam hogy ekkora baj van mögötte hogy a telefon amit én ismertem ,meghalt !
    Vártam vártam és egyszer megszólalt a hang a beregő hang és én automatikusan nyomtam a kis beengedő gombot és újra vártam és vártam szépen az épp aktuális szettben és a hozza illő tűsarkuban ! És meg mindig várok , megijedve elromlott a lift ? Kikukkantok ekkor látom nem
    a lifttel nincs probléma ! Újra berreg a csengő , engedem és újra csak várok és várok :
    “Várok,folyton csak várok,
    A szobámban fel és alá járok.
    Nézem ahogy az utcán mennek a párok,
    És én is csak egy jelre várok.
    Várom azt a bizonyos jelet,
    Amitől a szívem,teljesen boldog lehet.
    Megszabadulna minden gondtól,
    És kivehetné a részét a jóból.
    Várom hogy a szívünk együtt dobogjon,
    És várom hogy a testünk egybe forrjon.
    Perceken át csak erről álmodom,
    Várom hogy ajkaink egymás csókjáért remegjen nedvesen.
    Várok és ezek a pillanatok éltetnek
    Várom azt hogy zörrenjen a zár,
    És várom mikor tekintetünk egymásra talál.
    Átölelnénk egymást szorosan,boldogan.”

    Oh és ekkor : nem várok !!!! röpke másodpercek alatt egy ötlet szabadidő fel és irány az utca keresni a kedves ismeretlent !
    És megtaláltam szerencsém volt mert Te pont tudtad kit keresel így nem volt nehéz dolgom!
    Kissé viszontagságos kezdés után nagyon jól sikerült randiban volt részem ! Köszönöm drága hogy megtiszteltél, remelem a következő randin már nem lesz ilyen mallőr és szexin tudlak fogadni !
    Millió édes Szöszi csókot küldök !

  • Egyeztetés:

    Szöszi már hosszabb ideje a kedvencek között szerepel. Lala elhíresült beszámolójára írtam egy kommentet, meglepetésemre Szöszi ezt megköszönte, így kezdtünk levelezni egymással. Az üzenetváltások vége a randi időpontjának lefixálása lett, csak ezt követően hívtam telefonon, hogy kedves hangját is halljam. Ekkor kaptam meg a címet, amit egyébként adatlapjának térképe pontosan jelöl. Első találkozásunkra indultam.
  • Megközelítés:

    A cím a Mester utca elején található, így aztán a 4-es és 6-os villamosokkal jól megközelíthető. Autósoknak a parkolás fizetős, hogy mennyire körülményes azt nem figyeltem. Az épület könnyen megtalálható, eltéveszthetetlen. Bejutva lift visz fel a keresett szintre. A kapukódot valamint az emelet és ajtószámot normális esetben a kapuból történő hívás alkalmával kapja meg a bejutni vágyó vándor.
    Nálam ez nem így ment, ugyanis a reggel még működő telefonom a randi kezdete előtt kb. egy órával megadta magát. Nem az elem merült le, agyhalott lett. Mivel aznap első vendég voltam, a randi kezdete előtt bő fél órával egy kölcsön kért telefonról hívtam Szöszit, remélve, hogy felveszi. A számát szerencsére fejből tudom. A negyedik hívásra felvette, a dugóban araszolt a cél felé. Gyorsan megadta a kapukódot és jelezte, hogy jó lenne, ha a megbeszélt idő után kb. öt perccel később csengetnék. Visszaadva a telefont már indultam is a kertek alatt gyalog a latyakban, mert úgy gondoltam, hogy az egy metró, egy villamos egy-egy megállója hosszabb időt venne igénybe mint a gyalogos megközelítés. A cél előtt egy járókelőtől megkérdeztem a pontos időt, a plusz öt perchez képest még három percet késtem.
    Még meg sem nyomtam a gombokat amikor legalább három öregasszony termett a kapunál, jöttek, mentek és mindegyik igen udvariasan be akart engedni a házba. Nem győztem lebeszélni őket. Amikor tiszta lett a levegő, nyomom a kétjegyű kódot, berregés és bejutok, de hova menjek? Útközben azt gondoltam, hogy a kaputelefonon Szöszi majd megadja az emelet és az ajtó számát. A ház kaputelefonján nem lehet kommunikálni! Arra gondoltam, hogy a kód első jegye az emelet, a második az ajtó. Amíg ezen meditáltam megérkezett a körzet postása is a lift elé és élénken érdeklődött, hogy hova megyek. Szerencsére Ő egy magasabb emeletre vitte a levelet. Az ajtó előtt kopogva, köhögve próbáltam felhívni a bent lakó (Szöszi?) figyelmét arra, hogy megérkeztem. Végül csengettem, szerencsére nem volt otthon a lakó. A postás közben elindult lefelé a lifttel, én meg rohantam utána a lépcsőn, hogy elkérjem a telefonját, de lekéstem, már messze járt az utcán.
    Az ajtó persze becsukódott mögöttem. Nyomtam a kódot, semmi válasz. Közben megnéztem, hogy a kódhoz milyen név tartozik, hogy a legközelebbi érdeklődő kedves lakónak megadhassam a nevet, hátha tudja az emelet és ajtószámot. Nyomtam még néhányszor a kódot, de semmi bebocsátó berregés. Éppen jött az újabb befelé igyekvő, érdeklődő nénike, már válaszolni akartam amikor az ajtón belül megláttam mentőangyalomat, Szöszit.
    Még jó, hogy arccal hirdet, így azonnal felismertem. Mamkát félre tolva puszival üdvözöltük egymást. Mamóka további sorsáról nem tudok beszámolni, mert innét kezdve csak Szöszit, illetve lelki szemeim előtt Lalát láttam. Szöszi ugyanis ugyanis magára kapta a Lala bűnbánó énekében bemutatott melegítő alsó-felsőt meg egy pár cipőt és úgy jött le elém a kapuhoz abban reménykedve, hogy ott talál. Szöszi ugyanis a kapukód után érdeklődő telefonom után privát üzenetben küldte az emelet és ajtó számot, azonban én már indultam és nem néztem meg, hogy van-e az oldalon új üzenetem.
  • Helyszín:

    Lifttel fel és 10–12 lépés után már bent is voltunk a lakásban. Cipő, kabát le, irány a szoba. Rend, tisztaság mindenütt. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, kilépővel, sok tusfürdő, szájvíz és pohár, két nagy törölköző ... vár rád. A tetthelyen nagy ágy, asztal, szék, szekrénysor, hangulatvilágítás, zene fogadja a belépőt. Ruháid a székre rakhatod, de igényesek vállfát is kapnak, Szöszi mindent rendben tart. Egyetlen hiányosságként a cipőkanalat említem, nem láttam, bár lehet , hogy van, nem kérdeztem
  • Lány külseje:

    A szobába érve – még teljes lámpafény mellett – Szöszi gyorsan megszabadult a melegítőtől. Alóla előbukkant csodás alakját "takaró" fogadóruhája, egy fekete-piros melltartó és tanga. Adatlapján szereplő adatai – magasság, súly stb. – a valóságnak megfelelnek. Arca, alakja gyönyörű, szemei igézőek, ajka csókolni, fülei harapdálni valók. Csodás, méretes mellei maguktól másznak a tenyerembe, dereka karcsú, popsija markolni való. Alakját sok huszonöt körüli lány megirigyelhetné. Szépsége mellett kedvessége, odaadása, emberszeretete fogott meg igazán. Ráadásul okos, úgyhogy nem értem miért állt szóba velem. :))
  • Erotikus masszázs:

    Bénázásom okán meglehetősen összefagytam, ezért viszonylag hosszasan fürödtem, hogy kellőképpen felmelegítsem végtagjaimat. A másfél órából jócskán elment a késésre és a bejutási bénázásra, így abban maradtunk, hogy a tényleges masszázst egy csúszkára rövidítjük le – maradjon elég idő a kétszeri kényeztetésre.
    A fürdőből visszatérve Szöszi kérésére hanyatt vágtam magam az ágyon, Ő levette a melltartót és a tangát, felkötötte a haját, andalító zenét varázsolt és bekapcsolta a hangulatvilágítást. Mellém térdelt, elöl beolajozta magát és engem is, majd combomat közrefogva kezdetét vette a csúszka. Rövid előre-hátra csusszanásokkal a puncit dörzsölte a még fekvő, félárbócon lévő farkamhoz miközben én melleit markolásztam. Később előre hajolt, hogy a cicik is részt vegyenek felső testem izgatásából. Ilyenkor csókolóztunk. Hamar megállapítottuk, hogy mindketten szeretünk csókolózni, sőt nyitott szájjal, szívással, kölcsönös nyelvmunkával űzzük ezt a játékot. Amikor alkalmunk adódott rá hosszasan, szenvedéllyel csókolóztunk. Szöszi időnként lejjebb húzódott és a cicik közé vette a farkam, úgy folytatta a csúszkát. Újabb váltás után punci csúszka következett, majd előre hajolva ismét önfeledten csókolóztunk. Csókolózás közben hátát simogattam, fenekét markoltam. Volt hát csúszka és nyelv masszázs bőségesen.
    Újabb lecsúszást követően farkammal együtt kezébe vette az irányítást és a makkot érintő csavaró mozdulatokkal nagyom kellemes lingam masszázsba kezdett. Hamarosan álltam mint a győzelmi zászló, kezdetét vette a kényeztetés.
  • Levezetés:

    Lábam között térdelve kézimunkával húzott fel egyre jobban. Közben biztatott, hogy csak engedjem el magam, élvezzem a kényeztetést. Megfogadtam tanácsát, szememet behunyva élvezkedtem. Lehajolt, szájába vett, nyelvével először csak a makkon játszadozott, majd bekapva bólogatni kezdett. Lágyan, finoman, érzéssel csinálta, egyáltalán nem akart azonnal kivégezni. Néha ráerősített a játékra lökethosszban és frekvenciában egyaránt. Többször a csúcs közelébe juttatott, ilyenkor én is önkéntelenül toltam a száját alulról. Visszavett a tempóból, nehogy hamar beköszöntsön a vég. Pedig ennek is eljött az ideje az egyre erősödő tempójú szájmunka következtében. Rángások között lőttem tele a száját. Nem állt le, folytatta az egyre lassuló szívást, bólogatást mindaddig amíg teljesen le nem nyugodtam. Az utódok pocaklakóvá váltak.Miközben beszélgettünk letisztított, majd kiszaladt a fürdőbe, rendbe tette magát, hozott innivalót, végül mellém bújt.
    A szavak mellett puszikkal, simogatásokkal, majd egyre hevesebb csókokkal köszöntem meg kedvességét. Markoltam, csókoltam, nyelvemmel izgattam gyönyörű melleit, haladtam egyre lejjebb. A 69-et egyikünk sem kedveli, a kölcsönösség tehát azt jelentette, hogy most én munkálkodom, Ő pedig élvezi. Lágyan körbe nyalogattam kislányos punciját kitapogatva a csikló környékét és magát a csiklót is. Azután lejjebb ereszkedtem és bedugtam nyelvem a hüvelybe, majd ismét visszatértem a csiklóhoz. Kedvesem kezdetben egy kispárnát szorított magához, a hasi hullámok beindultát követően azonban két kezét combtövéhez téve enyhén széthúzta punciját. Élvezettel folytattam nyalakodásom, ügyelve arra, hogy egyre többet izgassam közvetlenül a csiklót. Nem siettettem az eseményeket, de Szöszi egyszer csak egy csodás, remegésekkel kísért orgazmussal hálálta meg igyekezetemet. Lenyugvása közben néhányszor még benyalintottam érzékeny kelyhébe. Felkúsztam hozzá, ölelkeztünk, beszélgettünk, csókolóztunk, simogattuk egymást, majd az egészet kezdtük elölről. Jól éreztük magunkat és egymást.
    A randi elején abban maradtunk, hogy második élvezkedésem nem NFVSZ lesz, hanem majd alakul. Vendéglátóm hozzá is kezdett újraélesztésemhez, felváltva kézzel, szájjal ténykedett, közben egyik kezével ánuszom és környékét izgatta.. Szorgos munkája nyomán többször eljutottam a csúcs közelébe, a lövés azonban sehogy sem jött össze. Nem Szöszi tehetett róla, többször azzal védekeztem, hogy a második kört hosszasan bírom, a valóság azonban az, hogy úgy tűnik öregszem.
    Végig nagyon jól éreztem magam, mint régi szeretők közt olyan barátnős volt a hangulat. Az randi végének eredeti időpontját Szöszinek köszönhetően így is túlléptük negyed órával, azaz megvolt a tisztán másfél órás időtartam. Szöszi még marasztalt volna – köszönet érte –, de mennem kellett, éppen időben értem oda a következő programomra.
    Gyors fürdés, öltözés után csókolózva búcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt ajándék a randi során sem változott. Az elszámolás korrekt. Megérkezésemkor kis ajándékommal együtt az asztalra tettem a borítékot, a továbbiakban szót sem ejtettünk róla. A rózsaszálak száma kicsivel több az átlagnál. Mondanom sem kell, bőven megérte.
  • Összkép:

    Első randink volt, ennek ellenére nagyon barátnős hangulat uralkodott végig. Nem aknáztunk ki minden lehetőséget, hagytunk teret a későbbi fejlődésre. Szöszi lehengerlő kedvessége, simulós, bújós cica volta nagyon megfogott. Végig rám figyelt, leste kívánságaimat, mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Mindent köszönök Drága! Folytatása következik.
Happy Massage