• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nagyon vágytam Annára , meg is beszéltük , de elkapta egy hetes betegség , bár közben olyan kedves volt , hogy priviben leveleztünk állapotáról. Amint felépült, hívtam, mert első akartam lenni , akit végre kényeztethet, ami sikerült is, enyém lett a kegkorábbi időpont , cserébe kitartásomért , másfél óra .Első alkalommal csak ismerkedtünk egymással , összebújtunk , egymás lelkét kényeztettük. Most komplett programot kértem, masszírozást, olajos csúszkát, két kényeztetést , bár a végén csak egyre futotta időhiány miatt, legközelebb két óra kell.
  • Megközelítés:

    Én autóval érkezem a Fiumei út felől, olyan szerencsém van, másodszor is pont a bejárat előtt parkoltam. Az Erkel Színház felől is , a II. János Pál pápa téren a Metro is megáll újabban, lehet választani a számtalan lehetőség közül. Kellemes a környék, nyáron a parkban is lehet várakozni a vidékieknek. A Gps pont ott tesz le , de ez egy hatalmas háztömb, a sarkon irodák is vannak , a Szalon bejárata előtt pedig elfelejtettek házszámot kitenni , először egy lakót kellett megkérdeznem , aki pont külföldi volt.
  • Helyszín:

    Modern épület , gyorslift repít Anna karjaiba . A lakás a felső szintek egyikén található , hosszú előszoba, onnan nyílik minden . Én csak a fürdőt ismerem , ahol minden megtalálható , ami a férfiaknak a lányok szerint szükséges, másik Anna szobája, amely hangulatos, nagy és kényelmes , lágy zeneszó , bőséges hely a ruháknak , massz asztal a sarokban, tatami a szoba közepén, tükrök , hangulat világítás , mi szem szájnak ingere.Az ajtó nyitva félig, mögötte Anna fekete fehérneműben , vibrál, mosolyog , a szemem fenn akadt rögtön, arcom, füleim égővörösek szerintem.
  • Lány külseje:

    Anna egy fökdiekkel játszó égi tünemény . Benne kellemesen keveredik a fiatalság, a kedvesség és a szépség, érzéki ajkairól és mandulavágású szemeiből hívogató mosoly sugárzik. Nem kicsi , hiszen 170 cm magas, de törékeny teste miatt a legtöbb MT kicsi lánynak aposztrofálja. Nem egy bombázó, hanem belső kisugárzása, ami arcából és karcsú alakjából árad, teszi káprázatossá. Nem is kacér, de ha belelendül, vágyai tárgyának nem könnyű helyt állnia, mert szelíden kiköveteli, ami szerinte jár neki. Keblei kislányosak, de szép rajzúak, és megkeményednek, ha becézik őket. Dereka karcsú, popsija tenyérbe kívánkozik, intim része ápolt, illatos, két lába formás és nyúlánk. Sötétbarna haja kibontva és feltűzve egyaránt ékesíti, arca és bőre bársonyos és ápolt. Csilingelő nevetése mint igazgyöngyök, mindíg jó ránézni, még jobb megérinteni.
  • Erotikus masszázs:

    3.Én még szűz voltam mára , de gondoltam kis pihenés nekem se árt , jöhet a várva-várt masszázs, amiről eddig keveset olvastam. Anna hasamra fektetett nagy komolyan és a lábikrámtól kezdve elindult felfelé a lábamon. Az öt év lovaglás , aztán a tenisz negyedik éve már csomókat eredményezett , aminek az ifjú masszmester keményen neki állt , néha fel is szisszentem, mert vékony ujjai mint a kés belemélyedtek elernyedt izmaimba . Már rég megbántam az egészet, de Anna a popsimig azért eljutott , amikor elkezdett pajzánkodni és az olajos csúszkára szavaztam . Jött a szertartásos ciciolajozás, amibe én is beszálltam, a mellbimbókat rendesen bekeményítettem, közben hosszú nyelves csókokat váltottunk, már gerjedtem én is, gondolhatjátok ! Anna egy cukorfalat , őt minden helyzetben öröm nyalogatni, ráadásul ő is szereti ezt ! Jól bekente mindenét , és csúszkálni kezdett , fel s alá . Mirrmurrkát begyűrte a lábai közé, majd a hasamra tapasztotta csúszkájával. Most már aztán igazán begerjedtem és figyelmeztettem , most már én is igazán szeretnék élvezni ! Lábam közé helyezkedett , úgy csatakosan, és olajat csurgatott Mirrmurrkára. Én is kértem a kezemre , hogy biztosan jusson a puncijára és a popsivágatba is. Olajos kezével körkörös mozdulatokkal Mirrmurrkát beindította, másik kezével a zacsit gyürkészte és az ánuszt is ujjával stimulálta folyamatosan . A tükörből öröm volt nézni , ahogy munkálkodott , most már hagytam hogy kibontakozzon . A lingam technikát alkalmazva hol felcsigázott , hol visszaengedett , de ez már sok volt , nyögéseimmel felbőgettem a motorját és nem lassított az iramon, amíg farkasüvöltéssel meg nem szabadultam a túlhordott kölyköktől . Levegőt is alig kaptam, elhaló hangon vízért esedeztem. Meghozta rekordsebességgel és csak utána kezdett neki tisztogatásomnak.
    4. Nem tudom, Anna hallott-e már az Arjuvéda érzésről, de a listáján van tantra masszázs, ami hasonlíthat hozzá. A lényeg, hogy befészkeli magát a karjaimba és csak apró csókokkal és érintésekkel stimulál , hogy közben végig a Nirvánában éreztem magadm, közben cseverésztek kis butaságokról , de meg se hallom, csak örömködöm mosolyogva. Azért egyik keze mindíg Mirrmurrkát babrálta, hogy nehogy összemenjen, én meg a lába közt felejtettem kezemet , amit ő végig szorított csendben. Így telt el az utolsó 20 perc , isteni volt , nem bántam egyáltalán. Mire észbekaptam, épp csak 1 macskamosdásra jutott idő, lecsapattam az olajat a hátamról és kitántorogtam a házból.
  • Levezetés:

    1.A zuhanyból frissen üdén kijövet , Anna is kipenderült valahonnan és tánclépésben billegett be a nagyszobába. Pár pillanatig csak álltunk egymással szemben meztelen, lenyűgözött arcának tiszta szépsége, bájossága és testének törékeny egysége. Utána megöleltem, és lágyan a nyakát kezdtem körbe csókolni . Kislányos melleit símogattam, popsijával magamhoz húztam, kis csókokkal ízlelgettük egymást. A tatamin már összeolvadtunk, lábával átkarolt, kezdtünk igazán csókolózni , én alsó ajkát nyaltam és szívogattam, mire nyelvét is kidugta nagy örömömre.Anna fejét hátrahajtva adta át magát érintésemnek. Finoman nyaltam mellbimbóit , amelyek megelevenedtek érintésemtől. A köldökét is kinyaltam, és a szeméremdombját finoman harapdáltam , amelyre kéjes sóhajtásokkal válaszolt .Anna fejét hátrahajtva adta át magát érintésemnek . Mikor puncijához érintettem nyelvem hegyét, éreztem Anna növekvő vágyhullámait. Csókoltam, amit nem bírtunk abbahagyni, egymáshoz tapadtunk, kezemmel a popsiját széthúzva, ujjbegyemmel az ánuszát simítottam, amitől ő kígyózó mozdulatokkal tekergett rajtam, hogy a punciját is felkínálhassa. Ujjaim tevékenységének hatására egyre szaporábban és kéjesebben kapkodta a levegőt ,aztán izmai megfeszültek, popsiját kihomorította és édesen elélvezett , miközben én alsó ajkán csüngtem végig.és a nyelvét szívogattam.
    2.Miután kipihegte magát , mosolyogva oldalról mellém telepedett . Szépen, komótosan neki állt a kígyóbűvölésnek. A tükörből sasoltam , észre is vette és egymásra mosolyogtunk közben. Ajkához illeszti Mirrmurrkát, nyelvével megérinti, aztán beveszi tele szájjal jó mélyen, majd körben becézgeti , közben másik kezével a lábam között matat , az ánuszom is csurom síkos. Én élvezkedek, szórakozottan simítom a tarkóját , a hátát, , észrevettem, hogy oldalról felkínálja a popsiját. Ujjbegyemmel finoman elkezdtem stimulálni, és kis idő elteltével az ánusz elkezdett összehúzódni , ahogy lassanként a kéj hatalmába kerítette Annát. Rögtön 69-et kértem, ami egyezett Anna elképzelésével, jól láttam a kis lepkeszárnyakat, nyelvemmel megérintettem őket , a remegést érezve mélyen beszívtam őket , intenzíven csókoltam egész punciját. Popóját két kézzel magamhoz húztam , mikor kimerevített és remegve megint megadta magát a drága. Szorítottam , amíg összeszedte magát . Magamhoz emeltem és csókolóztunk megunhatatlanul. Anna boldogan csak annyit mondott , ez a hét is jól kezdődik , már meg is gyógyultam.
  • Elszámolás:

    A végén rákérdeztem a liliomok számára , végül is 2019-et írunk és mindenki emelésen töri a fejét ! Anna megnyugtatott, ők megbeszélték a lányokkal, hogy marad a tavaly is szerénynek mondható arány, és hogy nem számolnak extrákat sem egységesen , ami igencsak dícséretes ! Magam részéről finom tortákkal, vagy desszertekkel premizálom őket , mert jó csapatként dolgoznak, mindnyájan megérdemlik szerintem !
  • Összkép:

    Anna olyan bájos, hogy csak olyanokat tudtam neki kényeztetés közben mondani , hogy : Olyan édes vagy, hogy mindjárt megeszlek ! Még a végén azt hiszi, hogy debil vagyok ! Szerencsére Anna vette a lapot : Aztán meséld el a többieknek , milyen is volt egy igazi Anna-falatka ! Én a lányokhoz megfiatalodni és örömködni járok ezt nála mind megtalálom csúcsszínvonalon ! Amíg itt van az oldalon , muinden percet ki kell használnom, habzsolni kell őt , mint a mannát ! Ő egy kincs, aki mindíg jókedvre derít , akármilyen zűrös napom volt előtte, testi-lelki felüdülést kapok. Ahogy írtam a beszit, megint belegondoltam és már alig várom a következő talit !
Happy Massage