• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előzetesen lecsekkoltam a beszámolói alapján, majd egy "bővebb infót kérek" gombbal szinte minden infó birtokába jutottam. Telefonon érdeklődtem, hogy a kinézett időpont megfelel-e neki.
    Szerencsém volt, egyből felvette a telefont, megegyeztünk, hogy a találka napján újból hívom és megerősítem, hogy megyek. Így történt, akkor mondta meg a címet.
  • Megközelítés:

    BKV-val / gyalog érkeztem, de megfigyeltem, hogy autós megközelítés esetén nem gond a parkolás. A helyszínt könnyű megtalálni, szép nagy számokkal van jelölve a házszám.
    A bejárat előtt egy gyors telefonhívással további információkat lehet megtudni a lakás pontos helyéről (emelet, irány). A liftnek két ajtaja van, nem abba az irányba kell kiszállni, amelyik irányból beszálltál, ez annyira megzavart, hogy hirtelen azt sem tudtam merre van a bal és merre a jobb. Még szerencse, hogy időben észbe kaptam és nem csöngettem be valami tisztes családanyához. :)
  • Helyszín:

    A minőségi szolgáltatóknál megszokott új építésű társasház, teljesen rendben van. A folyosón csend és diszkrét félhomály. Rend és tisztaság, a fürdőben sokféle tusfürdő, háromféle szájvíz, többféle férfi dezodor (!).
    A kádban lehet zuhanyozni, van zuhanyfüggöny is, ezért nem úszik az egész fürdőszoba tisztálkodás után (persze, ha vigyázol, hogy gondosan behúzd a zuhanyfüggönyt).
    A szoba kicsike, de a célnak pont megfelel. Franciaágy, szobainas, polcok, egy kis szék van benne.
  • Lány külseje:

    Lizzie egy fiatal gyönyörű nő! Fehér bőr, szép arc, nevető szemek, mosoly! Minden természetes rajta, no szilikon. Szőke haját befonva viselte. Nekem nagyon bejött, de a beszámolók és a képek alapján erre számítottam, nem véletlenül választottam őt ez alkalommal. Jót szórakozott azon, hogy elsőre eltévesztettem az irányt a liftből kilépve, biztos az járt a fejében, hogy mekkora balfácán lehetek. Kicsit magyarázkodtam és egy kis humorral túllendültünk ezen. Egy szexi body-t viselt, de engem jobban érdekelt a popsija, ahogy ment előttem és mutatta az utat a szobába.
  • Action:

    A szobában gyorsan levetkőztem, kaptam egy kék frottír törölközőt és el, zuhanyozni. Visszatérve megkérdezte, hogy nem akarok-e egy masszázst ráhangolódásnak? Mondtam, hogy talán később, nem húznám az időt. Leheveredtünk az ágyra és csókolgatni kezdtem a nyakát, vállát, arcát, mellét. Lágyan csókolózni kezdtünk. A csókja nagyon finom, puha ajkaival lágyan csókol, nyelvével finoman nyalogat. Teljesen felizgultam. Elkezdtem játszani a cicikkel, majd lassan lejjebb haladtam. Csókolgattam a hasát, a combjait, lassan közelítettem a fazonra igazított punci felé. Itt elidőztem egy kicsit, és mivel a sóhajok és a légzés gyorsulása arra biztatott, hogy jó úton járok, nem hagytam abba. Egyre erősebben nyaltam, közben a hasát, mellét combját simogattam. Ő egyre jobban szorított a combjaival és végül úgy tűnt, hogy szorgalmamat siker koronázta. Nem akarok belemenni abba, hogy a "rosszlányok" ilyenkor megjátsszák-e az orgazmust, vagy valóban jó nekik, ha illúzió volt, akkor tökéletesre sikerült. Szeretném azt hinni, hogy elélvezett.
    Kis pihenés után ő sem akart adós maradni, ezért szájba vette a dolgok irányítását. Puhán, lágyan franciázik, először csak a forróságot éreztem a szájában. Most is áll a farkam, ha rá gondolok. Nem sokáig hagytam ügyködni, mert az ilyen fajta kényeztetéstől elég hamar el tudok durranni. Inkább gumit húzattam és kértem, hogy lovagoljon meg. Végig szembenézős kefélés volt, tempót változtatva változatosan lovagolt. Én hol a combját, hol a melleit markolásztam, a végén magamra húztam és öleltem, a nyakát csókolgattam. Maximálisan barátnős élmény volt.
    A szünetben mindenféléről beszélgettünk, Lizzie nagyon jó humorú, intelligens csaj, csengő, szívből jövő nevetéssel. Teljesen elbűvölt.
    Kértem egy krémes hátmasszázst, majd közölte, hogy lassan lejár az időm. Mondtam, hogy én másfél órát szeretnék maradni, ha lehet. Beleegyezett, nem volt utánam vendége. Így belefért még egy menet, ami szintén francia felvezetéssel indult. Ezúttal hátulról támadtam, és dugás közben csodáltam gyönyörű popsiját, csinos hátát. Időnként előrehajoltam, és csókolgattam a tarkóját, simogattam a mellét. Majd pózváltást kértem, mert ki akartam élvezni a barátnős illúziót. Éreztem rajta, hogy neki is jó, bár szerintem nem sikerült eljuttatnom a csúcsra. Nyakát, száját csókolva, mellét markolászva éveztem a gumiba.
    Még egy kicsit dumáltunk, majd gyors zuhany és én el. Jól sikerült randi volt. :)
  • Elszámolás:

    Erről nem esett szó sem az elején, sem a végén, a "bővebb infók"-ból tudtam, hogy mi a dolgom. Az elszámolás a végén történt, bár első alkalommal ez nem mindig van így, ami érthető. Úgy látszik bizalmat ébresztettem benne, remélem senki nem él vissza ezzel a bizalommal. Diszkréten a hálóban lévő polcra helyeztem.
  • Összkép:

    Aranyos, kedves, okos, jó humorú lány. És csinos, szép, intelligens. Állatbarát, de állatok ne menjenek hozzá! Jól szexel, isteni a franciája, maximális barátnő feeling. Kicsit szerelmes lettem! Vigyázzatok rá!
Happy Massage