• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora este hívtam telefonon, ő vette fel, szerencsém volt, mert ráért, így félóra múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Már nem először voltam ebben a szalonban, így könnyű dolgom volt. Az M3-as metrópótló megállójától pár perc séta. A parkolás fizetős, de több szabad helyet is láttam, szerintem nem lehet probléma a parkolással.
  • Helyszín:

    Marina-part, új építésű társasház sokadik emeletén van a helyszín. A zuhanyzós fürdő nagyon hangulatos, a tusfürdőkínálat nagyon bőséges, a tetthely tatamis sok-sok tükörrel, még a plafonon is.
  • Lány külseje:

    Ahogy az a képeken is látszik, Vivien nagyon jó alakú, formás popsijú szexi lány. A cicik kicsik, de szépek és eredetiek. Ami a képeken nem derül ki, az arca, hiszen takarással hirdet. Hát örömmel jelentem, itt sem érhet senkit csalódás, Viven gyünyörű, bájos arcú, vigyorgós lány. A testét nagyon sok tetkó díszíti, amit a képeken nem láthatunk.
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy visszaértem a zuhanyzóból, Vivien már félmeztelenül, egy pohár vízzel várt. Megragadtam azt a pillanatot, amikor nekem háttal, a tükörrel szemben állt, s hátulról magamhoz öleltem, dörzsölődtem hozzá, majd felgyulladtam, s közben a tükörben gyönyörködhettem Viven szép arcában, melleiben, amiket természetesen gyakran megmarkolásztam, közben a nyakát puszilgattam, a "műsor" közben gyakran törtünk ki röhögésben.
  • Levezetés:

    Az erotikus masszázsra szánt időt a fenti egyhangú, ám nagyon kellemes műsorral teljesen ki is töltöttük, ebben Viviennek nem kellett "megszakadnia", csak az állópozíciót kellett bírnia, dehát biztos masszírozott már eleget, fő a változatosság, amikor már közeledtünk az órás program feléhez, meg is kérdezte, hogy ő most mit csináljon? :-) Hát megegyeztünk, hogy álltunk már eleget, használjuk ki a tatami nyújtotta kényelmet is, csúszkával kezdtünk, de az is bugyiban történt, ami végig fennmaradt, mert most olyan napok vannak... Ilyenkor ugyebár mint sokan mások, én is elgondolkozom, hogy ez egy burkolt célzás, hogy nincs meg kellőképpen a kölcsönös szimpátia, vagy pedig valóban ez az igazság... Hát, ne legyünk rosszindulatúak, tehát higgyük el, hogy így volt! A csúszka oldalról történt, így ahogy homorított, az oldalsó tükörben csodálatos látványban volt részem, egyből neki is álltam gyurmákolni a formás popsit, a látvány persze a plafonon lévő tükörben sem volt rossz, felváltva csodáltam a "műsort" az oldalsó tükörben, élőben, illetve a fenti tükörben. Az idő sajnos vészesen fogyott, hiába, az egy óra sajna gyorsan elrepül, de most csak ennyire volt idő, szóval rátértünk a legvégső akkordra, ami egy nagyon finom, érzéki franciát jelentett, mélyen a forró szájába vette, annyira jó volt, hogy nagyon gyorsan végem is lett, a robbanás előtt szóltam, így a befejezés kézzel történt.
  • Elszámolás:

    Szerintem a pesti átlagnak megfelelő, bár mondta, ráér a végén is, az elején az asztalra helyeztem.
  • Összkép:

    Vivien személyében egy bájos, kellemes kisugárzású szexi lányt ismertem meg. A barátnő feelingnél a 3-as és 4-es között vacilláltam, voltak kérdőjelek: csak csók volt (értsd: szájra puszi), az igazi csókolózásig nem jutottunk el, és hát ugye az a bizonyos bugyi... de mivel a bugyi fennmaradásának valódi okát nem tudhatjuk, így a 4-es mindenképp jár, már csak azért is, mert az 1 óra alatt végig nagyon kellemesen éreztem magam, és végig úgy éreztem, hogy mindent teljes átéléssel és szívesen csinál, nem beszélve arról, hogy Vivien az elejétől a végéig nagyon kedves, jókedvű: nevetős-vigyorgós volt.
Happy Massage