• ZSUZSI

  • Beküldte:
  • ZSUZSI reagálása

    Kedves sing.russo :)
    Közel 1 év elteltével reagálok a szuper első beszimre.. amit nagyon szépen köszönök így utólag is :)
    Ez azért van mert még mindig az egyik legkedvesebb vissza járó vendégem vagy akár hol is vagyok. Remélem ez így is marad még egy darabig ,mindig szívesen láttlak.
    Csók Zsuzsi

  • Egyeztetés:

    Mint mindig, most is telefonon egyeztettem vele. Egyébként, ha épp nem elérhető, barátnői is készséggel segítenek és átadják neki az üzenetet, vagy lehetőség szerint akár elő is jegyzik a kért időpontot.
  • Megközelítés:

    A parkolás fizetős, de cserébe a közeli mellékutcában soha nem gond helyet találni. A cím alapján egyszerű odatalálni, a Waze pontosan odanavigál, de 500 méteren belül van busz, trolibusz, villamos és metró megálló is. A bejutás telefonos segítséggel gyors és egyszerű.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi bérház legfelső emeletén található, szépen felújított és célszerűen berendezett. A szobákban masszázspad, tatami és kanapé, a falon tükrök fokozzák a vizuális élményt. A fürdőben nagy tusfürdő és szájvíz választék. Az egész környezet tiszta, rendezett benyomást kelt, külön jópont a masszázs előtti és utáni zuhanyozáshoz járó külön törölközőért.
  • Lány külseje:

    Az első találkozásunktól kezdve magával ragadott. A megadottnak megfelelő korú, vonzó ápolt, karcsú hölgy aki azért kerekedik ott ahol kell, de sehol nincs semmi felesleg(es). Szép, kedves, mosolygós arc, gyönyörű kék szemek, de igazából nem az egyes részletek fognak meg benne (na jó, azért azok is :) ), legfőképpen az összhatás az, ami ellenállhatatlanná teszi számomra. Szexi fehérneműben és combfixben fogadott. Kérésemre egy nyitott orrú (nagyon-)magassarkút is felvett... mert az úgy szép :)
  • Erotikus masszázs:

    A szakszerű masszázsban saját bevallása szerint nincs meg még a kellő gyakorlata. Ezt így van, aki erős átgyúró masszázsra vágyik az ne őt keresse, de érezhetően igyekszik, ezt az elmúlt két hónap tapasztalata alapján állíthatom. Masszázsa inkább érzéki és feltölt energiával. A melltartó még a masszázs kezdete előtt lekerült ezután kaptam egy teljes hát- és lábmasszázst. A ravaszul elhelyezett tükröben izgalmas figyelemmel kísérni az eseményeket. Az idő előrehaladtával a kezem is egyre többször tévedt el...
  • Levezetés:

    ... és eljött a várva-várt pillanat amikor hátamra fordultam és elkezdődött az együttlét (még)erotikus(abb) része. Erotikus masszázsa határozott, tudja mit kell tennie, de ugyanakkor figyel rám és jól fogadja a gyengéd irányítást is. A végletekig izgató franciáját kénytelen voltam félbeszakítani, hogy a történések társasjátékká alakuljanak és kapjak egy érzéki csúszkamasszázst ami egy bizonyos ponton kölcsönös franciába torkollot - de részleteket illetően senki ne vonjon kérdőre, mert itt már kissé elvesztettem az eszemet - akarom mondani a fonalat. Annyira viszont bizton emlékszem, hogy a maszázspadon térdelve - Ő velem szemben ülve, lábát felém tartva - szexi lábfejein lett végem.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélteknek megfelelően, ebben a tekintetben semmi meglepetés csak korrektség.
  • Összkép:

    Az együttlét egyszerre izgalmas és megnyugtató vele, minden alkalommal feltöltődve és felfrissülve jövök el tőle. Nagyon-nagyon kedvelem - nem először és nem is utoljára jártam nála.
Happy Massage