• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Új év, új kihívások, és persze új kalandok! :-) Ennek szellemében választottam ki a kedvenc listám jelenlegi első helyezettjét, Gabit. Jó ideje szemeztem már a fotóival és mivel gyűltek róla a jobbnál-jobb beszámolók, meghoztam a döntést. Év elején mindig nagyon sok munkám van, telefonálgatni sem időm, sem lehetőségem nem akadt, így viberen kerestem meg őt. Ha szűkszavúan is, de kedvesen válaszolt kérdéseimre, így pár nap után már a találkozót tervezgettem. Két időpontra, másfél órás időtartamra tettem javaslatot, az egyiket elfogadta, majd megadta a címet is. Én még javasoltam neki fogadócuccot, olyasmi feketét, mint amit a fotózáskor viselt. Ez még mindig üzenetváltásokkal történt, így először fordult elő velem az, hogy úgy kértem valakitől találkozót, hogy élőszóban nem is beszéltünk. A 17 beszámolója elég meggyőző volt nekem ahhoz, hogy erre ne legyen feltétlen szükség.
  • Megközelítés:

    Budai oldal főközlekedési útvonalán, a Mechwart ligetig kell eljutni, onnan pedig már csak pár lépésre található egy csendes mellékutcában a masszlak. Villamossal nem gond odajutni, de ahogy néztem, a parkoláshoz viszont nem kevés szerencse kell munkaidőben.
  • Helyszín:

    Tipikus múltszázadi, de jó állapotú bérház a helyszín. Gabit a kapu elöl hívtam, végre élőben hallhattam kedves hangját. Megadta a hozzá vezető utat. Emeletre kell menni, de mivel nem magasra, a lift helyett a lépcsőzést választottam. Azt mondta, forduljak jobbra, igen ám, de egy körfolyosón találtam magam. Ott is jobbra indultam és közben próbáltam figyelni az ajtók felett a kaputelefonról ellesett ajtószámot. Mire odaértem volna, már résnyire nyílt is az ajtó és bebocsátást nyertem.
    Praktikusan berendezett, célnak teljesen megfelelő a lakás. Több szobával rendelkezik, érezhetően többen vannak a lányok, de a diszkréció maximális. Előzetesen tatamis szobát kértem, ez is figyelembe lett véve. Rend és tisztaság uralkodott mindenhol. A fürdő épített zuhanyzós, nem kell benne szűkölködni. Egyetlen negatívum az egész látogatásom során csupán annyi volt, hogy a második zuhanyzásomkor a kilépőn két nagyméretű, vizes lábnyom éktelenkedett.
    A játszószoba kellően nagy, praktikusan berendezett, kellemesen világos. Tükör ugyan van, de a tatamihoz képest túl magasan, így mozizni nem lehet benne.
  • Lány külseje:

    Miután becsukta mögöttem Gabi a bejárati ajtót, puszival és szende mosollyal fogadott, én pedig elégedetten nyugtázhattam, hogy jól választottam magamnak játszótársat. :) Ő egy (hozzám képest) szemtelenül fiatal, formásan vékony, középmagas, középhosszú hajú lány, ahogyan a képei is tanúsítják. Szerencsére semmi mű dolog nem volt rajta, se szempilla se tetkó, se szilikon, de nem is hiányzik szerintem. Abszolút természetes szépség, öröm volt végignézni rajta! Tehettem, mert előzetes kérésemnek megfelelve sok mindent láttató, fekete, szexi melltartóban, spagetti pántos bugyiban, valamint combfixben fogadott!
    Arca ugye nem látható a képeken, így izgatottan, de a beszámolók alapján reménykedve vártam, hogy milyen lesz. Nos, várakozásomon felüli szépségű arccal rendelkezik! Aféle szende tekintetű, bájos, mosolygós, hosszúkás arcú szépség. Nem tudom elképzelni, hogy bárkit csalódás érne e tekintetben (sem). Engem rögtön elvarázsolt. (Ráadásul eléggé hasonlít egy régi nagy kedvencemre, Cloéra.) Középhosszú, alul szőkére festett, fentebb szőkésbarna haját végig kibontva viselte, ennek külön örültem és ki is használtam.
    Belső tulajdonságait tekintve velem végig nagyon kedves, barátságos, meglepően közvetlen, és érdeklődő volt, bármiféle indiszkréció vagy tolakodás nélkül. Mintha csak egy régi barátnőmet látogattam volna meg, úgy éreztem magam nála az elejétől fogva!
  • Erotikus masszázs:

    Mivel Gabi jártas a masszázsban, ezzel a résszel szerettem volna kezdeni zuhanyozás után a találkozót. De az események más fordulatot vettek. :-) Úgyhogy aki időrendben szeretné tovább olvasni a történteket, az ugorjon az első fejezetre a következő szövegdobozban. :)

    3. Gabi masszíroz
    A masszázsra a látogatásom végén került sor, mert addig az erotikáé volt a főszerep. Az idő szűkössége miatt csak a hátam kezelését kértem tőle. A szobában volt masszpad is, de maradtunk a már jól bevált tataminál. :-) Hasra feküdtem rajta, masszőzöm a lábaim közé, a sarkaira ült a művelethez.
    A kezeléshez javaslatomra olajat használt, amelyet először érzékien szétkent a hátamon. Érződött kézmozdulatain, hogy tudja mit csinál, tehát nem csak össze-vissza maszatolás van nála. Amennyire tellett erejéből, gondosan végigment a derekamtól kezdve, felfelé a nyakamig. A gerincem mentén eléggé be voltak feszülve az izmok, azon is próbált segíteni. Próbálta feloldani a lapockám környéki csomókat, de az ő kezei ehhez már kevesek voltak. Összességében egy kellemes, frissítő-levezető masszázst kaptam.
    Hölgyem még innivalóval kínált, ez bizony már nagyon jól esett. A másfél órám ezzel majdnem le is telt. Egy gyors zuhanyozásra még maradt idő. Csaltam volna oda Gabit, hogy mossa le a hátamat, de sajnos nem tartott velem, gondolom a szobát tette rendbe.
  • Levezetés:

    1. Gabi kényeztet
    A masszpadhoz dőlve beszélgettünk, amikor a szexi alsóneműt viselő hölgyem kacéran, mosolyogva közelíteni kezdett felém és elkezdett barátnősen cirógatni. Mivel már kiolvadt a kezem a zuhanyzáskor, végre én is meg mertem érinteni őt. A fenekére tettem a kezem és a formás popsit simogattam. Kisvártatva a terpeszben lévő lábaim közé lépett és a simogatás mellé puszit is kaptam az arcomra. De nem is egyet! Ezt persze nem hagyhattam viszonzatlanul. Belecsókoltam a nyakába, puszit kapott az arcára, szájára, de pillanatok múlva érzéki csókolózásba kezdtünk. Nem volt vadulós vagy nyelvledugós, hanem olyan igazi, lágy, barátnős.
    Elérkezettnek láttam az időt, hogy Gabit levetkőztessem. Kikapcsoltam melltartóját, előbújtak rejtekükből a formás, kúpos tinicicik. Letérdeltem és puszikat adtam nekik. Aztán száműztem a falatnyi bugyikát is. Nagy örömömre egy teljesen csupasz, közepesen pillangós puncit leltem! Maradt még a combfix, amit inkább ő vett le magáról. Folytattuk a csókolózást, a szerszámom éledezni kezdett. Gabi simogatott testszerte, de a hasam alját egy ideig szándékosan elkerülte, csupán az alkarjával érintette meg férfiasságom. Pedig én már alig vártam, hogy kézbe vegye félkemény péniszemet. Hamarosan megtette és lassan, érzékien húzogatta rajta fel-le a bőrt, amitől tovább keményedtem.
    Háttal elfeküdtem a tatamin és vártam, hogy ez a huncut lány még jobban felhúzzon. A lábszáramtól kezdett simogatni, majd haladt felfelé. Szájával meg sem állt az én számig, kezével pedig a rudamig. A fejét a kezemmel fogtam, simogattam leomló szőke haját, ő pedig puszilt, csókolt és a kezével izgatott. Pár perc után lejjebb csúszott az ölemhez és óvatos puszikkal kezdte a péniszem orális ingerlését. Nem hagyott ki szinte semmit, és nagy örömömre a golyóimhoz is elkalandozott a szájával. Aztán kézi masszírozásra váltott lent, a makkomat pedig nyalni, szopni kezdte. Mindez olyan volt, mint egy lassított film, mégis hihetetlenül jól esett és egyre jobban felhúzott. Szerencsére jól bírtam a megpróbáltatásokat, mert a mélyrehatóbb francia még csak ez után következett. Nagyjából félig tüntette el a az átlagnál kissé hosszabb rudamat és továbbra is nagyon érzékien, de kellő nyelvmunkával franciázott. Én meg csak élveztem ezt a remek helyzetet, hol csukott szemmel elfeküdtem, hol felkönyökölve néztem, hogy mit művel velem ez a csodás lány. A barátnős érzést az is erősítette, hogy jó néhányszor a szemeimbe nézett franciázás közben, ezek felejthetetlen pillanatok voltak.
    A látvány és az érzések úgy 20 perc után kezdtek annyira felhúzni, hogy éreztem a végjáték közeledtét. Az egyre szaporodó lélegzetemet hallva Gabi kicsit ráerősített a franciázásra én pedig felkönyököltem, majd hamarosan hangosan agonizálva, akaratlanul remegve néztem és élveztem, ahogy kőkemény rudam pulzálva ontotta magjaimat a szájába... Kérésemre nem hagyja abba a kényeztetést, nem engedett ki szájából, hanem a nyelvével finoman masszírozta tovább a makkomat, mindaddig, amíg ernyedni kezdtem és helyreállt a vérnyomásom. Csak ezután adta vissza a felpolírozott, tisztára nyalt szerszámom és elfordulva a spermámat diszkréten papírtörlőbe ürítette. Felém visszafordulva olyan ártatlan arckifejezéssel nézett, hogy meg tudtam volna zabálni. :-D Köszönetképpen megöleltem és nyelvesen megcsókoltam az imént még magjaimmal teli száját. Fenomenális francia volt, még most is beleborzongok. Ezután helycserét javasoltam, amit hölgyem örömmel vett.

    2. Gabit kényeztetem
    Ehhez háttal kényelmesen elfeküdt a matracon. Puszilgatni, csókolgatni kezdtem, majd hamarosan a tinis melleit vettem kezelésbe A bimbói ettől kissé megmerevedtek. Egyik kezem eközben már a méretesebb kisajkai között matatott. Hamarosan lejjebb csúsztam és hassal elfeküdtem a lábai között. Két ujjal széthúztam a lepkeszárnyakat, ettől láthatóvá vált az átlagnál kissé nagyobb csiklója. Belenyaltam ebbe a szépséges punciba és azután abba sem akartam (volna) hagyni. Ugyanis különösen jó érzés volt, hogy benyúltak a számba a hosszú kisajkai. Éreztem, hogy elkezd duzzadni a csiklója. Megnéztem, egy borsószem méretű volt már. Változatos módon próbáltam nyalni, hogy kitapasztaljam, mi a legjobb neki. Eleinte még felkönyökölve nézte, hogy mit csinálok vele, majd elfeküdt, szemeit lecsukta, a bal kezét ajkai elé emelte. A lélegzetvétele hamarosan elmélyült, lábain finom remegéseket éreztem. Jó úton jártunk, de aztán egy ponton sajnos megrekedtünk. Nem akartam őt megzavarni egy kérdéssel vagy feszegetni a határokat azzal, hogy az ujjaimat bevethessem-e. Utólag ezt már bánom. Közben az órára tévedt a szemem. Láttam, hogy már csak szűk fél óránk maradt. A masszázst semmiképpen nem akartam kihagyni, ezért lassan levezetve abbahagytam a franciázást. Örültem neki, hogy hosszú idő után végre egy méretesebb puncit kényeztetem! Csókkal köszöntem meg neki az élményt, azután helyet cseréltünk a masszázshoz.
  • Elszámolás:

    A tavalyi, csokor helyett idén már kicsivel többel kell készülni a másfél órás látogatásra. Erre az egyeztetés során kérdeztem rá, a helyszínen már szóba sem került. A találkozó végén rendeztem. Édességgel is készültem számára, azt még az érkezésemkor adtam át, nagyon örült neki.
    Hogy megérte-e? Persze, hiszen volt nem is akármilyen csók és francia végig, a kedvességről és a barátnő feelingről már nem is beszélve.
  • Összkép:

    Ahogy a beszámolók alapján vártam, nem csalódtam Gabi meglátogatásával. Ő egy rendkívül vonzó, barátságos, érzéki lány, persze bizonyára csak azokkal, akik hasonlóan viszonyulnak hozzá. Ráadásul formás testű, az átlagnál szebb arcú, az utcán látva is megbámulnám és gyönyörködnék benne.

    Nem tudatosan, de úgy alakult, hogy végig én irányítottam, mindenben maximálisan együttműködő volt. Rutintalanságnak, színészkedésnek a halovány nyomát sem éreztem.
    Beszélgetőtársként is remekül megállta a helyét, kommunikatív, értelmes lány, elég sokat társalogtunk.
    A fárasztó munkanap után remekül ellazított és kikapcsolt a rohanó kinti világból. Ott és akkor tényleg csak ketten és egymáséi voltunk, pozitív jellemének köszönhetően elfelejtettem minden gondot. Lelkileg feltöltődve jöttem el tőle, melynek a hatása még bő egy hét után is tart.

    Masszázs képességét remélem, hogy tovább fejleszti, mert az érzéke egyértelműen megvan hozzá. (Nekem gerinc-problémákból kifolyólag szükségem van a jó masszázsra, emiatt e téren nálam elég magasan van a léc. Persze ezt olvasva bizonyára sokan tanácsolnátok, hogy menjek inkább profi sportmasszőrhöz. No azt már nem, jó itt nekem! :-) )

    Az erotika terén viszont már korát meghazudtolóan profi, nagyon jól érti, érzi, miképpen kell egy pasit fél perc alatt elvarázsolni, utána pedig bő egy órán át kényeztetni. Mindezt ráadásul úgy, hogy magát adja, mert egy pillanatig sem éreztem azt, hogy egy előre megkomponált műsor szereplője lennék. Éppen ellenkezőleg, olyan barátnős volt az első perctől kezdve, mintha már régen ismernénk egymást.

    Az átélt élményeim alapján felejthetetlen minősítést fogok adni. (Akár eggyel magasabb is lehetne, de azt most más lány őrzi.)

    Hogy ajánlom-e őt másnak? Kedves, gyengéd pasiknak feltétlenül!

    Gabi! Köszönök mindent! Részemről szeretnék még hozzád visszatérni. ;-)
Happy Massage