• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam. Kiderült, hogy aznap kezdett, és én lennék az első vendége. Dél környékére beszéltük meg a találkozót. 20 perccel hamarabb érkeztem, de nem volt baj. Kérdeztem, hogy lesz-e csókolózás, amire először azt mondta, hogy nem is tudja, de azután ez mégis végigkísérte a teljes másfél órát.
  • Megközelítés:

    A Lehel-tér közelében van. A tömegközlekedés kifejezetten jó, de a kocsival való parkolás már lehet hogy problémásabb. De ez utóbbiról nem tudok nyilatkozni, mert én tömegközlekedéssel mentem.
  • Helyszín:

    Egy viszonylag újabb építésű házban az emeleten van a lakás. A fürdőszobában kád van. A szoba kifejezetten szép, tiszta, a tetthely pedig egy tatami. A szobában félhomály van, és halk zene szól. Egy tükörből folyamatosan nyomon követhetjük, hogy mit művel velünk a másik. A célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Kedves, mosolygós, aranyos, csinos arcú. Nem az a kis vékonyka, ez az adatlapjából látszik is. Talán csak az lenne még jobb, ha egy kicsit keményebb húsú (feszesebb) lenne. A nyelvében van egy kis piercing, kérdezte, hogy ez zavar-e. Ezzel még nem találkoztam, de mivel rengeteget csókolóztunk, ezért az kell hogy mondjam, hogy nem volt vele semmi probléma.
  • Erotikus masszázs:

    Először én masszíroztam meg. Nagyon élvezte, mondta többször is. A lábujjaitól a nyakáig minden sorra került, különös tekintettel a fenekekre, amiket én különösképpen szeretek gyúrogatni, de mint kiderült, ez neki is az egyik kedvence. Masszázs közben az állóeszköz állandóan ott lábatlankodott a popsija körül, vagy bökdöste a combját. A végső levezetés előtt egy igen hosszúra nyúlt, igen élvezetes és igen intenzív csúszkamasszázst kaptam. A két olajos test szorosan egymásba fonódva csúszkált egymáson, az állóeszköz most a cickókat bökdöste. A végső levezetéshez tökéletes állapotba kerültem.
  • Levezetés:

    Az első kényeztetés az ő számára történő nyalakodás volt. Egy kicsit lassabban lendült bele, nagyon szépen nedvesedett, és egy jó kis orgazmus lett belőle. Disznó módon nem szólt, hogy megvolt, csak a mozgásainak a lassúvá válásából láttam, és amikor rákérdeztem, nevetve bevallotta, hogy persze hogy megvolt. Ezután mutattam neki, hogy nézze meg, milyen elváltozásokat okozott rajtam, és tudja-e hogy ezt neki kell helyre tennie. Nevetett, mondta, hogy tudja mi a kötelessége. És bekapta, és szopizta hosszan, finoman, kéz nélkül. Sajnos nem vagyok két lövésre kalibrálva, ezért egy idő után megkértem, hogy újra nyalakodhassak. Most gyorsabban ment, intenzívebb volt, és megint nem szólt. A végső levezetésre az utolsó 10 percben került sor. Újra nagyon finom szopikálás, nagyon kitartóan, de most végig. Előre megbeszéltük, hogy szájba mehet a dolog, és megkértem, hogy vagy 2 percig hadd maradhassak benn, hogy ott lenyugodhassak. Pontosan így csinálta, és borzasztóan jól esett.
  • Elszámolás:

    Utólagos elszámolás, a befejező fürdés után. Extraként vállalja a szájba élvezést, amit én kértem is, és nem is bántam meg. Egy picit mintha drágább lenne az átlagnál.
  • Összkép:

    Végül is az egész találkozó egy nagy csókolózás volt, amit rendre megszakítottak mindenféle masszázsok meg orgazmusok. Kifejezetten jól éreztem magam. A ténykedésével nagyon sikerült neki helyre tennie az agyamat. A nap hátralévő részét valamiért nagyon szépnek találtam.
Happy Massage