• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kb a harmadik alkalom volt hogy idopontot probaltam egyeztetni vele - de ez inkabb arrol szol hogy nekem van keves jo idopontom. De azert O sem unatkozik, elfoglalt :)
    Telefonon hivtam, felvette, majd abban maradtunk hogy inkabb holnap hivjam mert meg messze van a holnaputan. Masnap hivtam, gyorsan talaltunk idopontot. Szokasosan kerte hogy elotte meg irjak SMSt, amit en irtam is, de O nem kapta meg igy majdnem vakvaganyra futottunk, de szerencsere sikerult tisztazni.
  • Megközelítés:

    Parkolni konnyen lehetett a haz mogott, csomo szabad parkolo volt, BKV is ott all meg. Cim maximalisan egyertelmu.
    Mikor ora 58kor hivtam meg a nagy csucsforgalom miatt nem tudtam felmenni, de par perccel kesobb mar igen.
  • Helyszín:

    Igazabol az egyetlen ami nekem nem szimpatikus az az hogy O es csodalatos kolleganoje ugyanott rendel, ami egy kicsi lakas egyebkent is, igy folyton csekkolni kell ki mikor hova mehet. Nem volt ebbol problema mert rutinosan kezelik, de nalam ez azert nem ad hozza a randi meghittsegehez.
    Maga a lenyegi szoba teljesen rendben van, talan meg tagasabb is mint az atlagos ilyen szoba.
  • Lány külseje:

    Amit a kepeken latsz 100%-ban azt kapod. A photoshop-os kolleganak nincs sok dolga amikor Jessi arcat csinalja a kepeken, eloben is gyonyoru. Ami nekem extran bejon hogy alacsony, nekem ez szexi. Igenyes holgy minden szempontbol maximalisan, arc, arcbor, testfeluletek, minden teren csillagos otos. Ja, es cuki.
  • Action:

    A higieniai kor utan az agyban elmondta a tudnivalokat hogy mi az alap es mi az extra, cserebe en is elmondtam amit en akartam :)
    Bar en mashogy emlekeztem hogy a honlapon mi alap es mi extra, de nem penzt szamolni mentem oda szoval nem kezdtem alkudozni.

    Mar mindketten meztelenek voltunk, igy az izgalmas csomagoljuk ki egymast resz sajnos elmaradt. A kenyeztetest o kezdte, eloszor vegigcsokolgatta a hasamat, majd gyorsan a szajaba vette a lompos farkast es finom szajaval kenyeztette. Szerintem csodalatos latvany volt ebben a pillanatban. Marmint maskor is, de itt aztan ... Probaltam a fotografikus memoriamba minel tobb emlekkepet eltenni a jovobeni unalmasabb pillanatokra. A technikaja szerintem atlagon feluli. Par percig meg elvezkedtem, majd csereltunk es en kezdtem el csokolgatni ahol csak tudtam. Szamomra fantasztikus elmeny volt ahogy en kenyeztethettem ot. A latvany alapvetoen sokat hozzaadott, de Jessi muveszi kepessegei is sokat hozzaadtak. Neha mar mar azt ereztem talan O is elvezi ...
    Miutan itt is kiszorakoztam magam, kertem menjunk at 69-be. Ehhez hozzajarult, hogy kertem a melytorkos extrajat is. Egyszer olvastam egy honlapon hogy a francianak alapbol harom valtozata van, a sima, a level 1-es melytorkos es a level 2-es melytorkos. Ferfiui elvezetekben nyilvan a kulonbseg exponencialisan novekszik a szintek kozott. Szerintem a szomszedosbaratno tudasa a level 2, es Jessi a level 1. A level2 valami olyasmi ahol meg a torokkal kap az ember egy extra masszazst is. Bar ez elmaradt, de ettol fuggetlenul nem panaszkodok mert nagyon nagyon jo volt, tenyleg fullra eltuntette azt amit kellett. Most ezt elolvasva kicsit lehuzosnak hangzik pedig nem az. Szoval 10 pontbol 9.8 amit kaptam es ennek koszonhetoen nem is tudtam sokaig tartani magamban, el is elveztem ebben a pozicioban. Itt meg az is hozzatett extraban hogy mindekozben tovabbra is a selymes puncijat nyaldostam es gyonyoru popojanak latvanyaban elvezkedtem.
    Gyors higieniai szunet kovetkezett, majd felajanlotta hogy amig ujra keszen nem allok addig megmaszirozza a hatamat. Ez pont arra volt jo hogy addig is lazitsak es megdumaljuk az elet nagy dolgait. Cuki csaj, jo vele dumalni, illetve szerintem bajos hangja is van.

    Kb 10 perc telt igy el, majd valtottunk es ujra en kezdtem el kenyeztetni a szammal, ahol csak tudtam. Ugy ereztem az elozo korben ezt nem elveztem ki annyira mint szerettem volna, meg azert o is rendesen dolgozott rajtam, szoval igy volt a legjobb :) Miutan mar odalent a szakszervezet tiltakozni kezdett hogy minden jobol kimarad, ujra Jessi vette kezbe ize szajba az iranyitast. Par perc utan vedofelszerelest huztunk, o felul en alul. En tokre elveztem ezt a poziciot, latvanynak sem utolso, es meg a cickokat is lehet finoman csokolgatni kozben. Az agy mondjuk tul hangos volt, ami engem elkezdett frusztralni, es igy le is lankadtam, de Jessi villamgyorsan uralta a helyzetet es ugy lepippantott hogy nem volt mas valasztasa a lomposnak minthogy mereven alljon mint a covek :)
    Ujra kertem Jessi legyen felul, nehany percig igy is volt, majd en kerultem felulre, kb misszi pozba. Itt az action hullamzo volt a jo es a nagyon jo kozott. Volt hogy mintha beszoritotta volna a lompost es ekkor a surlodasi ero novekedesenek koszonhetoen az elvezet is novekedett :) Mivel ritkan van az embernek lehetosege egy ilyen kulonleges szepseggel randizni, kertem probaljuk ki a doggy pozt is, ha mar az adatlap szerint az a kedvence. Itt sem volt csalodas, fantasztikus latvanyt nyujtott. Vegul visszatertunk a misszi pozba, de itt mar azt ereztem fogy az erom es az idom is, szoval abbamaradt a dolog. Errol 100%ban en tehetek, Jessi mindent megtett hogy ne igy legyen.
  • Elszámolás:

    Az alap szolgaltatasert a randi elejen, az igenybe vett extrat a randi vegen adtam oda. Bar ez nincs osszhangban azzal ami a honlapon van vagy amit telefonban beszeltunk, nekem igy is megerte.
  • Összkép:

    Remelem meg talalkozunk, az aprosagok ellenere en nagyon jol ereztem magam, majdnem tokeletes randi volt.
Happy Massage